Başvurular

Ant Yapı iş ilanları ve iş başvurusu 2022

Ant Yapı iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Ant Yapı iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Ant Yapı iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Ant Yapı iş ilanları ve iş başvurusu

Ant Yapı, 1991 senesinde kurulmuş olan bir inşaat şifrketidır. Kurulduğu günden bu yana büyük bir hızla büyüyen firma gerek yurt içi gerekse yurt dışı çok sayıda projeyi başarı ile tamamlayarak teslim etmiştir. Ülkemiz dışında İngiltere, Rusya ve Amerika Birleşik Devletleri gibi ülkelerde ofisleri bulunmaktadır. Bunun dışında Ukrayna, Türkmenistan gibi ülkelerde taahhüt işleri gerçekleştirmektedir. İnşaat sektöründe her türlü altyapı ve üst yapı projelerini gerçekleştiren firma bünyesinde çok sayıda kişi istihdam edilmektedir ve Ant Yapı bu bireylere ek yeni personel alımı, eleman alımı ve işçi alımı gerçekleştirmektedir. Ant Yapı aracılığıyla yayına giren iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, açık iş pozisyonları, kariyer fırsatları ile iş başvuru formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • Ant Yapı İş İlanları 2022
  • Ant Yapı İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Ant Yapı İş İlanları 2022

Ant Yapı şimdilerde yalnızca ülkemizde değil bunun yanı sıra dünya çapında en büyük inşaat firmaları içinde gösterilmektedir. Yurt dışında; The Crown Buildin, Harcourt House, 401 West, Apex House, Domodedovo Havalimanı gibi projeleri yurt içinde de; Manzara Adalar, Antplato, Antasya Residence, Anthill Residence gibi sayısı projeyi başarı ile teslim etmeyi başarmıştır. Ant Yapı Holding yeni yapacağı projelerde çalıştırılmak üzere aşağıdaki şirketleri bünyesine çok sayıda personel alımı, eleman alımı ve işçi alımı gerçekleştirmektedir.

  • Ant Yapı
  • Ant Konut A.Ş.
  • Ant Site Yönetim Hizmetleri ve Turizm A.Ş.
  • Ant Çevre Tek. Yapı San ve Tic. Ltd. Şti.
  • Ant Teq – Technology Engineering Quality
  • Ant Yapı (UK) Limited
  • Ant Yapi U.S. Holding Corp.
  • Ant Aspat

Ant Yapı aracılığıyla yayına giren yahut yayına girmesi beklenen iş ilanları içinde; inşaat mühendisi, mimar, teknik ressam, inşaat teknikeri, iş makineleri operatörü, şoför, ofis elemanı, ağır vasıta şoförü, topoğraf, tercüman, kaynakçı, stajyer, satış ve kiralama yetkilisi, garson, engelli personel gibi çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl ve nereden iş başvurusu yapılır?

Ant Yapı İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Ant Yapı sanayi ve ticaret ltd. şti bünyesinde çalışma fırsatı elde etmek için özgeçmişlerinizi başvuru yapmak istediğiniz pozisyon ile birlikte insankaynaklari@antyapi.com mail adresine iletebilirsiniz. Başvurularınız kurumun insan kaynakları departmanı aracılığıyla açık iş pozisyonu oluşması durumunda değerlendirilmeye alınacaktır. Harici bir iş başvuru formu ise bulunmamaktadır. Bu makalemizde Ant Yapı İnşaat iş ilanları ile işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.


DİĞER ANT YAPI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, ant yapı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan ant yapı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu