Başvurular

Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu Genel Müdürlüğü personel alımı yapacak!

Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu Genel Müdürlüğü personel alımı yapacak!, iş başvuruları bölümünde Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu Genel Müdürlüğü personel alımı yapacak! ile alakalı başvuruyu siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik.. Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu Genel Müdürlüğü personel alımı yapacak! ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu Genel Müdürlüğü personel alımı yapacak!

Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu Genel Müdürlüğüpersonel alımı için ilan verdi. Genel Müdürlük aracılığıyla verilen ilanda alımın, Çan Linyitleri İşletmesi Müdürlüğü için daimi süreli olarak gerçekleştirileceği bilgisi verildi.

Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu Genel Müdürlüğü bilgisayar işletmeni kadrosu için personel alımı yapacak. Engelli kadrosu için verilen ilanda en az önlisans mezunu olan vatandaşların başvuruda bulunabileceği altı çizildi.

Kurum aracılığıyla ilana ilişkin olarak, “Çan Linyitleri İşletmesi Müdürlüğümüze Belirsiz Süreli( Daimi) İş Sözleşmesi ile çalıştırılmak üzere, Bilgisayar İşletmeni unvanında 1 Engelli İşçi alımı yapılacaktır. Talebimiz, Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğünün Açık İş İlanlarında 19.10.2020 tarihinde yayına girecektır. Talep ilan edildikten sonra ilanda gösterilen şartları taşıyan adaylar, başvurularını İş Kurumu İl Müdürlüğü yahut Hizmet Merkezlerine yapmaları gerekmektedir.” İfadeleri kullanıldı.

Başvuru Şartları

6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği yönünden Çok Telikeli sınıfına tabi Madencilik yapan işletme kapsamı içindedır.

Deneyim süresi 2 ay olup; imzalanan TİS hükümlerinde yazılı olan Sosyal haklara tabidir.

Önlisans Programlarının; Bilgisayar Programcılığı, Bilgisayar Teknolojisi, Bilgisayar Operatörlüğü, Bilgisayar Destekli Tasarım ve Animasyon, Bilgisayar Destekli Muhasebe, Bilgisayar Operatörlüğü ve Teknikerliği, Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama bölümlerinden mezun olmak,

Engel Durumunu Belgeleyen En Az %40 Oranlı Sağlık Kurulu Raporuna sahip olmak.

Adaylara yazılı tebligat yapılmayacak olup; işe alım süreci ile ilgiliki tüm açıklamalar http://www.cli.gov.tr/ adresinde yayımlanacaktır.

İLANA BAŞVURU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu