Başvurular

Arkas Holding İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021

Arkas Holding İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021, iş başvurusu bölümünde Arkas Holding İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı detaylara yer verdik.. Arkas Holding İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

Arkas Holding İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021

Arkas Holding İş Başvuru Formu

Arkas Holding İş Başvurusu yaparak Arkas Holding’in ailesine katılabilirsiniz. Aynı zamanda Arkas Holding iş ilanlarına bakabilir dilediğiniz ilana iş başvurusu uygulayabilirsiniz.

Arkas, 1902 senesinde Gabriel J.B. Arcas aracılığıyla İzmir’de kuruldu. Lucien Gabriel Arcas 1944 yılına kadar “Gabriel J.B Arcas Halefi Lucien Gabriel Arcas” adını verdiği şirketiyle ikinci kuşak olarak baba mesleğini sürdürdü. Lucien Gabriel Arcas’ın 1944 senesinde kendi adına bir denizcilik acenteliği kurmasıyla denizcilik sektörü ile tanışıldı.

1964 senesinde, bugün Arkas Holding Yönetim Kurulu Başkanlığını yürütmekte olan Lucien Arkas üçüncü kuşak temsilcisi olarak yönetime geçti. 1900’lerin başlarından bugünlere kadar varlığını sürdüren Arkas, deniz, kara, demir ve havayolu taşımacılığı ile entegre ederek sunduğu lojistik hizmetlerinden acenteciliğe, armatörlükten liman işletmeciliğine, gemilere yakıt ikmalinden otomotive, sigorta hizmetlerinden bilgi sistemlerine ve kruvaziyer turizmine kadar bir çok alanda faaliyet gösteriyor.

Arkas Holding’in bugün yurtiçinde 14, yurtdışında 21 ülkede, 40 ofisi (Yunanistan, İtalya, Monako, Fransa, İspanya, Portekiz, Fas, Cezayir, Tunus, Mısır, Lübnan, Libya, Irak, Bulgaristan, Romanya, Ukrayna, Rusya, Gürcistan, Azerbaycan, Kazakistan) yer alıyor. 62 şirketi ile 6.700 insana istihdam sağlıyor.

SEÇME VE YERLEŞTİRME

Arkas Holding A.Ş. ve bünyesindeki şirketlere katılacak bireylerin seçiminde, işin gerektirdiği niteliklere uygun, yetkinlik bazlı seçme ve yerleştirme sistemi uygularız.

Seçme ve yerleştirme sistemimiz, topluluğumuzun değerlerini benimseyip bu değerlere sahip çıkan, kendisini ve işini geliştirme potansiyeli yüksek, takım çalışmasına yatkın bireyleri kazanmak üzerine kuruludur.

Açık Pozisyonlar :

Pozisyon Lokasyon Başvuru Linki
Voleybol Antrenörü İzmir Başvur
Yönetici Asistanı İstanbul Avr. Şişli Başvur
Satış Sorumlusu İstanbul Avr.Asya Başvur
Kıdemli Yazılım Uzmanı/Yazılım Uzmanı-G İzmir Başvur
Yazılım Kalite Güvence Uzmanı İzmir Başvur
Kıdemli Yazılım Uzmanı/Yazılım Uzmanı (1) İzmir Başvur
Kullanıcı Destek Uzmanı İstanbulAsya Başvur
Yazılım Destek/Sistem Destek Uzmanı İstanbulAsya Başvur
Koruma ve Güvenlik Görevlisi İstanbul Avr.Asya Başvur
Deniz Sigortaları Uzmanı İstanbulAsya Başvur
Operasyon Sorumlusu İstanbulAsya Tuzla Başvur
Teknisyen İzmir Başvur
Diğer İlanlar İçin Tıkayınız

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu