Başvurular

Armutlu Belediyesi Çok Sayıda İşçi Alımı Yapıyor 2022

Armutlu Belediyesi Çok Sayıda İşçi Alımı Yapıyor 2022, iş başvuru bölümüzde Armutlu Belediyesi Çok Sayıda İşçi Alımı Yapıyor ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Armutlu Belediyesi Çok Sayıda İşçi Alımı Yapıyor başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Armutlu Belediyesi Çok Sayıda İşçi Alımı Yapıyor

Yozgat ilimizde yer almakta olan Armutlu Belediyesi yayınlamış olduğu iş ilanı ile işçi alımı yapacağını açıkladı. Armutlu Belediyesi işçi alımı ilanı kapsamı içinde silahlı güvenlik görevlisi, beden işçisi, kamyon şoförü, büro işçisi alımı yapacaktır. Adaylar ilana 12 Mart 2018 tarihine kadar iş başvurusu yapabileceklerdir. Adaylarda aranan başvuru şartları, başvuru formu ve başvuru tarihleri ile ilana dair diğer geniş bir şekilde bilgilere haberimiz devamından varabilirsiniz.

Armutlu Belediyesi İşçi Alımı İlanı 2018

Adayların Adrese Dayalı Kimlik Sistemindeki bilgiler dikkate alınır. Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayına girdiği tarihten bu yana 10 gün içinde talebe İl Müdürlüğümüzden yahut www.iskur.gov.tr İnternet adresi zerinden başvuru yapabilirler. Gerçeğe aykırı belge verenlerin veya beyanda bulunanların başvurusu geçersiz hale getirilmesi, işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurumun ve talep sahibi kamu kurum ve kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır. Talebe müracaat edenlerin talep rakamının 3 katından fazla olması durumunda 15.03.2018 tarihinde saat 15.00’da Armutlu Belediyesi hizmet binasında sözlü sınav yapılacaktır. Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü başvurular kabul edilecektir. Öncelik hakkına sahip olanlardan, başvuruda bulundukları sürekli olarak yahut geçici iş gücü talebine işverence davet edildikleri halde mücbir nedenler dışında icabet etmeyen, sınava katılmayan, işi reddeden yahut kamuda sürekli olarak işçi statüsünde işe yerleşenlerin öncelik hakkı ortadan kalkar. Öncelik ile ilgilin ikinci kez yararlanılamaz.

Silahlı Güvenlik Görevlisi Alımı

Adayların ortaöğretim mezunu olmaları ve Kamu Personeli Seçme Sınavı’ndan KPSSP94 puan türünden en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir. İlan kapsamı içinde 1 silahlı güvenlik görevlisi alımı yapılacaktır.

Meslek Deneyim (Yıl) Öğrenme Türü
Güvenlik Görevlisi (Silahlı)

Beden İşçisi Alımı

Adayların ilköğretim mezunu olmaları gerekmektedir. İlan kapsamı içinde 1 beden işçisi alımı yapılacaktır.

Meslek Deneyim (Yıl) Öğrenme Türü
Beden İşçisi (Genel)

Kamyon Şoförü Alımı

Adayların ilköğretim mezunu olmaları gerekmektedir. İlan kapsamı içinde 2 kamyon şoförü alımı yapılacaktır.

Meslek Deneyim (Yıl) Öğrenme Türü
Kamyon Şoförü

Büro İşçisi Alımı

Adayların ortaöğretim mezunu olmaları ve KPSS sınavı KPSSP94 puan türünden en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir. İlan kapsamı içinde 1 büro işçisi alımı yapılacaktır.

Meslek Deneyim (Yıl) Öğrenme Türü
Büro İşçisi

Güvenlik Görevlisi Alımı

Adayların ön lisans mezunu olmaları ve KPSS sınavı KPSSP93 puan türünden en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir. İlan kapsamı içinde 1 güvenlik görevlisi alımı yapılacaktır.

Meslek Deneyim (Yıl) Öğrenme Türü
Güvenlik Görevlisi

İletişim :  02265314206 Pınar ALSU DEMİRELLİ / Ekonomist

Bu makalemizde Armutlu Belediyesi aracılığıyla yapılacak olan geçici işçi alımı ilanı ile ilgili başvuru formu, tarihleri ve şartları ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz. Ayrıca belediye bünyesinde yayına giren tüm ilanlara Armutlu Belediyesi iş ilanları sayfasından varabilirsiniz.


DİĞER İŞÇİ ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, işçi alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan işçi alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu