Başvurular

Avrasya Üniversitesi İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2020

Avrasya Üniversitesi İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2020, iş başvurusu bölümünde Avrasya Üniversitesi İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2020 ile alakalı detaylara yer verdik.. Avrasya Üniversitesi İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2020 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

Avrasya Üniversitesi İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2020


Share on FacebookShare on Facebook
Tweet about this on TwitterTweet about this on Twitter
Share on LinkedInShare on LinkedIn

avrasya-universitesiavrasya-universitesi

Avrasya Üniversitesi İş Başvuru Formu

Avrasya İş Başvurusu yaparak Avrasya’nin ailesine katılabilirsiniz. Aynı zamanda Avrasya iş ilanlarına bakabilir dilediğiniz ilana iş başvurusu uygulayabilirsiniz.

Avrasya Üniversitesi  Maçka İmar, Eğitim, Kültür ve Sosyal Hizmet Vakfının girişimleri sonucu 25.11.2010 tarihinde TBMM’ce kabul gören 6082 sayılı yasa ile Trabzonda kurulmuş kamu tüzel kişiliğine sahip bir vakıf üniversitesidir.

Üniversitenin Kuruluş Yasasında Fen Edebiyat, Mühendislik ve Mimarlık, İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri, Fen ve Sosyal Bilimler Enstitüleri ile Yabancı Diller Yüksekokulu yer almaktaydı.

Üniversite 2011-2012 Akademik Yılında İnşaat Mühendisliği, Makina Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Mimarlık, İktisat, Kamu Yönetimi, İşletme, Maliye, Moleküler Biyoloji ve Genetik ve Türk Dili ve Edebiyatı Lisans Bölümlerine öğrenci alımıyla eğitim-öğretime başlamıştır. Bu Bölümlere ilave olarak 2012-2013  Akademik senesinde Fen ve Sosyal Bilimler Enstitüleri bünyesinde 13 Yüksek Lisans Programı,  açılmış Bilgisayar Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Gıda Mühendisliği, Bankacılık ve Finans, İngiliz Dili ve Edebiyatı, Rus Dili ve Edebiyatı Lisans Bölümlerine ilk kez öğrenci alınmıştır. Ayrıca, Avrasya Üniversitesi Meslek Yüksekokulu kurularak 9 programda ön lisans öğretimine başlanmıştır. İlave olarak bu sürede Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekookulu ile  Sağlık Bilimleri Fakültesi Kurulmuştur.

İdari Personel İlanı 

Üniversitemiz bünyesinde İdari personel ve Halkla ilişkiler bünyesinde çalışacak Üniversitelerin tercihen İşletme, İktisat, Büro Yönetimi yahut Halka İlişkiler bölümünden mezun, diksiyonu ve giyinimine özen gösteren bay(askerliğini yapmış) – bayan personel alınacaktır. Başvuruda bulunacakların resimli CV’lerini info@avrasya.edu.tr mail adresine Genel Sekreterliğin dikkatine başlıklı atmaları önemle rica olunur.

Halkla İlişkiler Personeli Alınacaktır

Üniversitemiz bünyesinde çalışacak diksiyonu ve giyinimine özen gösteren bay(askerliğini yapmış) – bayan personel alınacaktır. Başvuruda bulunacakların resimli CV’lerini info@avrasya.edu.tr mail adresine Genel Sekreterliğin dikkatine başlıklı atmaları önemle rica olunur.

Başvurmak için tıklayın.


Share on FacebookShare on Facebook
Tweet about this on TwitterTweet about this on Twitter
Share on LinkedInShare on LinkedIn

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu