Başvurular

Trakya Cam Personel Alımı İş İlanları

Trakya Cam Personel Alımı İş İlanları, iş başvuruları bölümünde Trakya Cam Personel Alımı İş İlanları ile alakalı başvuruyu siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik.. Trakya Cam Personel Alımı İş İlanları ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

Trakya Cam Personel Alımı İş İlanları

Trakya Cam Personel Alımı yapmaya sürdürmekte. Ülkemizin önce gelen Cam üretim şirketlerinden birisi olan Trakya Cam iş ilanları yayımlamaya sürdürmekte. Bir çok pozisyonda eleman alımı yapacak olan şirket insan kaynakları aracılığı ile iş başvurusu yapan adayları değerlendirecek. Kariyer yaşamında yeni bir sayfa açmak ve kendini geliştirmek isteyen adayların tercih edebileceği şirketler içindedır. Bu ilanımızda hem Şirketin tarihini inceleyecek hem de iş ilanlarına nasıl iş başvurusu yapabileceğimizi söz edeceğiz…

Trakya Cam ve Plastik Doğrama

Trakya Cam sektörde köklü şirketlerden biri olma özelliğini taşır. Coşkun Cam İsmi ile 1970 senesinde kurulan ve 30 yıla yakın bu isimle faaliyetlerine devam eden firma, sektörün ihtiyaçları ışığında kendisini geliştirerek 1992 senesinde Trakya Cam ve Plastik Doğrama Sanayi olmuş yeni açtığı tesisler ile üretim hacmini arttırmıştır. Satış ve Pazarlama ağı için yeni girişimlerde bulunan şirket Şişecam Düzcam yetkili satıcısı olarak yurtiçi ve yurtdışı müşteri ağını arttırmıştır.

Cam üretim ve satış sektöründe teknolojiye uygun hamleler yaparak kendini geliştiren şirket, kısa bir sürede ithalat ve ihracat yapar hale gelmiştir. Her fırsatta özellikle sektördeki teknolojik gelişimleri takip ederek üretim sistemlerine entegre eden Trakya Cam çalışanlarını da bu doğrultuda geleceğe hazır hale getirmiştir. İstanbul Esenyurt’ta bulunan 4.bin metre karelik üretim tesisinin yanında Selimpaşa’da bulunan ikinci üretim tesisi ile sektöre uygun üretimler yapmaktadır.

Sektördeki misyonu itibari ile her geçen gün git gide artan yeni ihtiyaçları tespit etmek; en modern bilgisayar ve teknolojik araçları işine entegre ederek, işinde başarılı çalışanlar ile müşteri tatminiyetini sağlamaya yönelik çalışmaktadır. Trakya Cam’ın vizyonu ise sektörde olduğu konumu koruyarak sürdürülebilir bir sistem ile gelişmeye yönelik çalışmalar yaparak gelişen bir yapı ile daha fazla müşteriye ulaşmaktır. Halka açık hissesi ile değeri her geçen gün yükselmektedir.

Trakya Cam Personel Alımı ve İş İlanları

İnsan kaynakları ihtiyaç duyulan pozisyonlar için Mavi yaka yada Beyaz yaka olarak iş ilanları yayımlamaktadır. Mavi yaka İşçi ve Eleman alımı için yayımlanırken Beyaz yaka ise idari ve yönetim çalışan adayları için yayımlanmaktadır. Şirketin yönetim anlayışı içinde terfi ve kariyer olanakları olduğundan dolayı Mavi yaka çalışan Beyaz yaka çalışana terfi edebilmektedir. Şirket tüzüğüne uygun, ekip çalışmasına yatkın, nitelikli ve becerisi yüksek adayları tercih etmektedir.

Trakya Cam İşe alım süreci şirket departmanlarından birisi olan İnsan kaynakları birimi ile yürütülmektedir. İşe alım sürecinde en dikkat edilen unsurlardan birisi de adayları etik ve eşit şartlarda değerlendirmektir. Din, Dil, Irk, Cinsiyet ve görüş gibi ayrılıklardan bağımsız olarak adaylara tek bir penceren bakarak değerlendirmektedir. İşe alım süreci yapılan İş başvurusu ile başlamakta mülakat ve iş teklifi şeklinde gelişmektedir. Bu doğrultuda Genel yetenek testi, Mesleki yeterlilik testi ve kişilik envanteri gibi uygulamalar yapılabilmektedir.

Çalışma Şartları ve Çalışma Saatleri

Çalışma şartları ve çalışma saatleri pozisyon ve departmana göre değişiklik göstermektedir. En düşük ücret devletin tespit ettiği Asgari ücret olurken, çalışma saatleri ise yasaların tespit ettiği çerçevede günlük 8 haftalık 45 saati aşmayacak biçimdedir. Yine de iş yoğunluğuna göre ek mesai yaptırılabilir ve mesai ücreti ödemesi yapılabilmektedir. Çalışma şartları başvurulan pozisyona göre değişiklik gösterebilmektedir.

Trakya Cam İş İlanları
  • Ambar Memuru
  • Genel Destek İşçisi
  • Mekanik Bakım Ustası
  • Satış Sorumlusu
  • Lojistik Sorumlusu
  • Kariyer Yönetim Uzmanı
  • Engelli Ressam
  • Muhasebe Elemanı
  • Eğitim Uzmanı
  • Fabrika İşçisi
  • Forklift Operatörü
  • Satış Elemanı

Trakya Cam İş Başvurusu Nasıl Yapılır?

İş başvurusu yapmak isteyen adaylar için anlatacağımız yöntem ile basit bir şekilde başvuru yapma fırsatı sunulmaktadır. Açık pozisyon olmasa bile Genel başvuru formu doldurarak insan kaynakları havuzuna başvurunuzu iletmek olabilecek. Bunun için yapmanız gereken fazla basit; Mavi yaka İş Başvurusu (Fabrika, İşçi, Eleman) tıklayarak açılan sayfadan iş başvuru formunu doldurmanız ve gönder demeniz yeterli gelmektedir. Beyaz Yaka İş Başvurusu (Yönetim, İdari Personel) tıklayarak açılan sayfada istenen bilgileri doldurmanız ve gönder butonuna tıklamanız yeterli gelmektedir. Mevcut pozisyonlar için değerlendirilir ve insan kaynakları birimi aracılığıyla mülakat için çağrılırsınız.

Paylaş
Tweetle
Paylaş
Pin1
1 Paylaşımlar

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu