Başvurular

AFAD iş ilanları ile iş başvurusu 2022

AFAD iş ilanları ile iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde AFAD iş ilanları ile iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. AFAD iş ilanları ile iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

AFAD iş ilanları ile iş başvurusu

Türkiye doğal afetlerle sürekli olarak karşıya kalan ve bu doğal afetlerde ciddi can ve mal kayıpları yaşayan bir ülkedir. Deprem, su baskınları, heyelan, yangın ülkemizde yaygın olan doğal afetlerden birkaçıdır. Kuşkusuz bunların içinde en fazla can ve mal kaybı yaşadığımız, en mühimsi diyebileceğimiz depremdir. Ülkemizde hemen hemen her sene 5 ile 6 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmektedir ve bunlarda yaşanan can kaybı yönünden dünya çapında üçüncü ülkeyiz. Yaşanan bu can ve mal kayıpları afet yönetimi hususunda başarılı bir ülke olmadığımızı bizlere tekrar ve tekrar hatırlatmıştır. Bu bağlamda ülkemizde bir afet ve kriz yönetimi modeline ihtiyaç olduğu görüşmüş bu bağlamda da AFAD kurulmuştur.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı veya bilinen kısa adı ile AFAD, Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanlığı bünyesinde çalışan ve 2009 senesinde kurulmuş olan bir kurumdur. Afetlerin öncesinde zararları en aza indirme, afet durumunda yapılacak olan müdahale ve afet sonrası iyileştirme çalışmalarını gerçekleştirme gibi AFAD ülkemiz için bi hayli elzem görevler ve sorumluluklar üstlenmiştir. AFAD tüm bu faaliyetlerini yerine getirebilmek adına daimi yani sürekli olarak çalışanlara ihtiyaç duymakta ve bu nedenten bünyesine personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı gerçekleştirmektedir. AFAD aracılığıyla yayına giren iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, açık iş pozisyonları, kariyer fırsatları ile iş başvuru formu, iş talep formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • AFAD iş ilanları 2022
  • AFAD iş başvurusu nasıl, nereden yapılır?

AFAD iş ilanları 2022

AFAD kurulmuş olduğu günden bu yana ülkemizde çok sayıda deprem, sel gibi doğal afet görmüş ve buralarda bireylerin zararlarını en aza indirmek ve yaraları bir an önce sarmak için mühim çalışmalar gerçekleştirmiştir. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı yalnızca ülkemizde değil, Libya, Tunus, Mısır, Suriye gibi ülkelerde yaşanan toplumsal olaylara da insani yardım operasyonları gerçekleştirmiş ve tüm dünya çapında takdir edilen saygı gören bir kurum haline gelmiştir. AFAD bu çalışmalarını yerine getirebilmek adına çok sayıda çalışana ihtiyaç duymakta ve bu yüzden bünyesine personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı gerçekleştirmektedir.

AFAD aracılığıyla şuana dek yayınlanmış olan yahut bundan sonra yayına girmesi beklenen iş ilanları içinde; sosyal çalışmacı, itfaiyeci, mimar, özel güvenlik görevlisi, veteriner, uzman yardımcısı, jeoloji mühendisi, jeofizik mühendisi, acil tıp teknisyeni, tekniker, teknisyen, arama kurtarma teknisyeni, bilgisayar mühendisi, elektrik elektronik mühendisi, sosyolog, inşaat mühendisi, avukat, santral memuru, dalgıç gibi çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır.

AFAD iş başvurusu nasıl, nereden yapılır?

AFAD yeni çalışanlara ihtiyaç duyduğunda bunu kendi web adresi üzerinden yani afad.gov.tr adresi üzerinden açıklamalar bölümünde yayınlamaktadır. AFAD bünyesinde çalışma olanağı yakalamak için bu ilanları takip ederek iş başvuru formu doldurmanız gerekmektedir. Bunun dışında iş başvurusu yapabileceğiniz bir insan kaynakları sayfası yer almamaktadır. Tüm bu açıklamaları devlette.com sitemiz de bulabilir ve takip edebilirsiniz. Bu makalemizde AFAD iş olanakları, iş başvuruları, iş bulma ile işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.


DİĞER AFAD HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, afad hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan afad açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu