Başvurular

Aydın Söke SYDV Personel Alımı Yapacağını Açıkladı 2022

Aydın Söke SYDV Personel Alımı Yapacağını Açıkladı 2022, iş başvuru bölümüzde Aydın Söke SYDV Personel Alımı Yapacağını Açıkladı ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Aydın Söke SYDV Personel Alımı Yapacağını Açıkladı başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Aydın Söke SYDV Personel Alımı Yapacağını Açıkladı

Aydın ili Söke beldesinde bulunan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yayınlamış olduğu ilan ile anlaşmali personel alımı yapacağını açıkladı. Aydın Söke SYDV personel alımı ilanı kapsamı içinde büro görevlisi alımı ve sosyal yardım ve inceleme görevlisi alımı yapacaktır. Adaylar ilana 27 Kasım 2016 tarihine kadar iş başvuruşu yapabileceklerdir. Adaylarda aranan başvuru şartları, başvuru formu gibi bilgilere haberimiz devamından varabilirsiniz.

Aydın Söke SYDV Personel Alımı İlanı 2016

Adaylardan talep edilen başvuru şartları aşağıda geniş bir şekilde olarak açıklanmıştır. Büro görevlisi alımı için ve sosyal yardım ve inceleme görevlisi alımı için adaylardan aşağıda bulunan aynı şartlar istenmektedir.

  • Microsoft Office programlarını iyi düzeyde kullanabilmek (sertifika, transkript v.s. belgelemek)
  • Üniversitelerin 4 yıllık Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Sosyal Hizmet, İstatistik ve Halkla İlişkiler, Bilgisayar (Öğretmenliği, Mühendisliği v.s.), Bilişim Sistemleri (Teknolojisi, Mühendisliği), İktisat, İşletme, Maliye bölümlerinden mezun olmak ,
  • Yükseköğretim Kurulu Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM)aracılığıyla en son puanı açıklanan 2 (iki) Kamu Personel Seçme Sınavından KPSS P3 puan türüne göre en az 60 puan almış olmak.
  • (B) sınıfı ehliyet belgesi sahibi olmak ve aktif olarak araç kullanabiliyor olmak, (A2 ehliyetinin olması tercih sebebidir)
  • Aday vakfın olduğu ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olmalı
  • Vakıf Mütevelli Heyetinin karar aldığı (09/11/2016) tarihinden önce Söke ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olmak,
  • Seyahate engel hali bulunmamak,
  • İş Güvenliği Uzmanlığı belgesine sahip olmak, (Tercih sebebidir)

NOT:Başvurunuzun geçerli olması için internet üzerinden başvurunuzu yaptıktan sonra ilan için istenen belgeleri süresi dolmadan Söke Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına ulaştırmanız gerekmektedir. Belgelerini teslim etmeyen adayların başvuruları kabul edilmeyecektir.


DİĞER PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu