Başvurular

Bakırçay Üniversitesi Personel Alımı İlanı Yayınlandı 2022

Bakırçay Üniversitesi Personel Alımı İlanı Yayınlandı 2022, iş başvuru bölümüzde Bakırçay Üniversitesi Personel Alımı İlanı Yayınlandı ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Bakırçay Üniversitesi Personel Alımı İlanı Yayınlandı başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Bakırçay Üniversitesi Personel Alımı İlanı Yayınlandı

İzmir ilimizde yer almakta olan Bakırçay Üniversitesi yayınlamış olduğu iş ilanı ile anlaşmali personel alımı gerçekleştireceğini açıkladı. Bakırçay Üniversitesi personel alımı ilanı kapsamı içinde  29 anlaşmali personel istihdam edecektir. Adaylarda aranan başvuru şartları, başvuru formu ve başvuru tarihleri ile ilana dair diğer geniş bir şekilde bilgilere haberimiz devamından varabilirsiniz.

  • Bakırçay Üniversitesi Personel Alımı İlanı 2018
  • Başvuru Şartları Nelerdir?
  • Başvuru Şekli, Yeri, Zamanı ve Adaylardan İstenilen Belgeler
  • Başvuruların Değerlendirilmesi ve Sonuçların İlan Edilmesi

Bakırçay Üniversitesi Personel Alımı İlanı 2018

Üniversitemizin çeşitli birimlerinde çalıştırılmak üzere 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 4.maddesinin B fıkrası ve Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar ikaznca 2016 KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle aşağıda gösterilen pozisyonlara anlaşmali personel alınacak olup fiyatları özel bütçeden ödenecektir.

Başvuru Şartları Nelerdir?

  • Sayılı Kanunun 48. maddesinde gösterilen genel şartları taşımak,
  • Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik yahut yaşlılık aylığı almıyor olmak,
  • Son 1 (bir) yıl içinde anlaşmali personel olarak istihdam edilenlerden, hizmet anlaşmasi esaslarına aykırı hareket etmesi sebebiyle kurumlarınca anlaşmalerinin feshedilmemiş olması yahut anlaşma dönemi içinde Bakanlar Kurulu kararı ile tespit edilen istisnalar hariç anlaşmasini tek taraflı feshetmemiş olmak.
  • Personeli kadrosuna başvuracak adaylar için 35 yaşını doldurmamış olmak,
  • *Çözümleyici kadrosuna başvuran adaylardan; fakültelerin fizik, fizik mühendisliği, matematik, matematik mühendisliği, matematik ve istatistik bölümleri yahut bilgisayar ile alakalı bölümlerinden mezun olanların çözümleyici kadro/pozisyonlarına atanabilmeleri için yukarıdaki şartlara ek olarak, bilgisayar programlama hususunda ders almaları ve “Ağ Teknolojileri Elemanı (Seviye 5)” MYK Mesleki Yeterlilik Belgesine sahip olmaları zorunludur.”

Başvuru Şekli, Yeri, Zamanı ve Adaylardan İstenilen Belgeler

  • Kimlik belgesi fotokopisi,
  • Diploma yahut çıkış belgelerinin fotokopisi,
  • Başvurulan unvan için istenmiş ise sertifika fotokopisi ve/yahut çalışmaya ilişkin belge,
  • Lisans mezunları için 2016 KPSSP3 puanını gösteren belge, Ön lisans mezunları için 2016 KPSSP93 puanını gösteren belge, Ortaöğretim mezunları için 2016 KPSSP94 puanını gösteren belge,
  • 1 adet fotoğraf
  • Tecrübe belgesi ve SGK hizmet dökümü

Adayların, ilanın gazetede yayım tarihinden bu yana 15 gün içinde yukarıda gösterilen belgeler ile birlikte İzmir Bakırçay Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığına şahsen başvurmaları gerekmektedir. (Başvuru sırasında Beyan Formu doldurulması gerektiğinden posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.)

Not: Adaylar gösterilen unvanlardan yalnızca birine başvuru yapabilirler.

Başvuruların Değerlendirilmesi ve Sonuçların İlan Edilmesi

Başvurular incelendikten sonra, ilan edilen her kadro rakamının 10 katı kadar aday KPSS puan sıralaması esas alınmak suretiyle sözlü sınava çağrılacaktır. Sözlü sınava girecek aday listesi, sınav tarihi ve yeri son başvuru tarihinden sonra 5 iş günü içinde www.bakircay.edu.tr adresinde ilan edilecektir. Bu ilan tebliğ mahiyetinde bulunacağından, adaylara bunun bunun yanında tebligat yapılmayacaktır.

Sözlü sınav sonucu atanmaya hak kazanan asil ve yedek aday listesi ile atama için gerekli belgeler sınavın yapıldığı tarihten sonra 5 iş günü içinde www.bakircay.edu.tr adresinde ilan edilecektir. Adayların, sonuçların ilan edilmesinden bu yana 15 gün içinde gerekli belgeleri Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına şahsen teslim etmeleri gerekmektedir. Asil kazananlardan atanmak üzere başvuran aday olmadığı takdirde ilan edilen yedek adaylar sırası ile çağrılacaktır. Belgelerin teslimini müteakip Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması olumlu yanıtlanan adayların atamaları yapılacaktır. Atamanın adaylara yazılı olarak bildirilmesinden bu yana 15 gün içinde aday görevine başlamak zorundadır. Bu zaman zarfında vazifeye başlamayanlar haklarını kaybederler.

Gerçeğe aykırı belge verenler veya beyanda bulunanlar ile ilgili yasal işlem yapılacak olup atamaları yapılmış ise atamaları iptal edilecek ve idare aracılığıyla kendilerine bir bedel ödenmiş ise bu bedel yasal faizi ile birlikte tazmin edilecektir. Bu makalemizde Bakırçay Üniversitesi aracılığıyla yapılacak olan personel alımı ilanı ile ilgili başvuru formu, tarihleri ve şartları gibi konularda geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.


DİĞER PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu