Başvurular

Ankara Çamlıdere SYDV Personel Alımı İlanı 2022

Ankara Çamlıdere SYDV Personel Alımı İlanı 2022, iş başvuru bölümüzde Ankara Çamlıdere SYDV Personel Alımı İlanı ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Ankara Çamlıdere SYDV Personel Alımı İlanı başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Ankara Çamlıdere SYDV Personel Alımı İlanı

Ankara’nın Çamlıdere beldesinde bulunan SYDV yani Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yayınlamış olduğu ilan ile belirsiz süreli çalıştırılmak üzere personel alımı yapacağını açıkladı. Büro görevlisi olarak istihdam edilecek personel Ankara’nın Çamlıdere beldesinde çalıştırılacak. Adaylar ilana 19.08.2016 tarihine kadar başvuru yapabilecekler. İlana dair diğer bilgiler haberimiz devamındandır.

  • Ankara Çamlıdere SYDV Personel Alım İlanı 2016
  • Ankara Çamlıdere SYDV İşe Alım Süresi

Ankara Çamlıdere SYDV Personel Alım İlanı 2016

Adaylardan aşağıda bulunan başvuru şartları talep edilmektedir.

  • Bilgisayar kullanabiliyor olmak. adayların bilgisayar kullanma becerileri mülakat sınavında ölçülecektir.
  • 4 Yıllık Yüksek Öğretim Kurumlarından Sosyoloji,Psikoloji,Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik,Halkla İlişkiler,İletişim ve Sosyal Hizmet Bölümleri,Maliye ve Muhasebe Bölümlerinden mezun olmak
  • B sınıfı Ehliyete sahip olmak
  • Aday vakfın olduğu ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olmalı
  • 2015/2016 senelerında yapılan ÖSYM / KPSSP3 puan türüne göre en az 60 puan almış olmak.
  • Sosyal iletişim becerisine sahip olmak,
  • Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut yahut akıl hastalığı yahut vücut sakatlığı ile özrü bulunmamak,
  • İlan tarihi dikkate alınarak en az 6 ay süreyle Çamlıdere beldesinde ikamet ediyor olmak
  • Bilgisayar kullanabiliyor olmak. Adayların bilgisayar kullanma becerileri mülakat sınavında ölçülecektir.

Ankara Çamlıdere SYDV İşe Alım Süresi

KPSS şartı bulunan kadrolar (Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi, Büro Görevlisi) için Vakıflarda ilk defa istihdam edilecek personele yönelik Mütevelli Heyeti kararı ile ilana çıkılır. Adaylar Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğünün SYDV Personel Alım İlanları bölümünde yayına giren ilanlara web sayfasından ön başvuruda bulunur.Adaylar başvurdukları pozisyon için mülakat listesi açıklanıncaya (mülakat listesine girilmesi durumunda mülakat sonuçlanıncaya) kadar başka bir ilana başvuramazlar.

Online olarak başvuran adaylar başvurdukları pozisyon için gösterilen özel şartlara ilişkin belgelerini alakalı Vakfa teslim ettikten sonra KPSS puanlarına göre en yüksekten başlanarak sıralanır ve alınacak personel rakamının 5 (beş) katı kadar aday mülakata çağrılır. Son sıradaki aday ile aynı puanı almış adaylar da mülakat listesine eklenir. Ön başvuruda olduğu halde gerekli belgeleri süresi içinde Vakıflara teslim etmeyen adayların ön başvuruları mülakat listesinde değerlendirmeye alınmaz.

Mülakat neticesinde genel şartları ve varsa Vakıf aracılığıyla belirlenmiş özel şartları taşıyan adaylardan iş için uygun görülen aday/ adaylar Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğüne bildirilir. Yapılan kontrol neticesinde Genel Müdürlük aracılığıyla işe alım koşullarını taşıdığı tespit edilen bireyler Vakıflar aracılığıyla işe başlatılır.

Ön Başvuru Formu İçin TIKLAYIN


DİĞER PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu