Başvurular

Bankalara Deneyimsiz – Tecrübesiz Personel Alımı Yapılacak 2022

Bankalara Deneyimsiz – Tecrübesiz Personel Alımı Yapılacak 2022, iş başvuru bölümüzde Bankalara Deneyimsiz – Tecrübesiz Personel Alımı Yapılacak ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Bankalara Deneyimsiz – Tecrübesiz Personel Alımı Yapılacak başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Bankalara Deneyimsiz – Tecrübesiz Personel Alımı Yapılacak

Her sene bazı bankalar deneyimsiz personel alımı gerçekleştiriyorlar. İş arayan vatandaşların avantajlı maaş şartları ve iyi çalışma olanakları sebebiyle özellikle bankaların iş ilanlarını seçiyorlar. Tecrübesiz elemanların yaptığı başvurular çoğu banka aracılığıyla geri çevrilirken bazı bankalar yetiştirmek üzere özellikle deneyimsiz eleman tercihlerinde yer alıyorlar. Bankaların deneyimsiz personel alımı ilanlarına dair detaylara haberimizin devamından varabilirsiniz.

Deneyimsiz Personel Alımı Yapan Bankalar 2018

Yabancı sermayeli banka kuruluşlarından bir kaçı yayınlamış oldukları ilan ile tecrübeli olmayan personel alımı yapacaklarını açıkladı. Bir çok kişiyi istihdam edeceklerini dile getiren bankaların tecrübeli olmayan eleman alımı için istedikleri şartlara aşağıdan varabilirsiniz.

  • Önlisans/MYO Lisans mezunu,
  • Bankacılık ve Satış alanında kariyer yapmak isteyen,
  • Etkin iletişim ve sunum becerilerine sahip,
  • Çalıştığı kurumu en iyi biçimde temsil edecek,
  • Dinamik, girişken ve ikna kabiliyeti yüksek,
  • Müşteri ve başarı odaklı,
  • Planlama, koordinasyon ve organizasyon yetkinliğine sahip,
  • Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış yahut en az 2 yıl tecilli olmak gerekmektedir.

Bahsi geçen bankaların deneyimsiz personel alımı yapacak olmalarının sebebi bireysel bankacılık ürünleri satışında eğitimlerin yine kendileri aracılığıyla verilecek olmasından dolayıdır. İşe alınacak olan personeller Halkla İlişkiler, Müşteri Hizmetleri / Çağrı Merkezi, Müşteri İlişkileri, Pazarlama, Satış departmanlarında çalışacaklardır.

Başvurular bahsi geçen illerde ikamet eden adaylar içinden seçilecektir. Bu iller;  Adana, Adıyaman, Afyon, Ağrı, Amasya, Ankara, Antalya, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Hatay, Isparta, Mersin, İstanbul(Avr.), İzmir, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırklareli, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Kahramanmaraş, Mardin, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Rize, Sakarya, Samsun, Siirt, Sinop, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Şanlıurfa, Uşak, Van, Yozgat, Zonguldak, Aksaray, Bayburt, Karaman, Kırıkkale, Batman, Bartın, Ardahan, Iğdır, Yalova, Karabük, Kilis, Osmaniye, Düzce ve İstanbul(Asya)’dur.

Personel alımı yapan bankaların listesine ulaşmak için TIKLAYIN

İlana yukarıda bulunan bağlantı sayesine başvuru uygulayabilirsiniz.


DİĞER PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu