Başvurular

Atılım Üniversitesi İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2020

Atılım Üniversitesi İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2020, iş başvurusu bölümünde Atılım Üniversitesi İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2020 ile alakalı detaylara yer verdik.. Atılım Üniversitesi İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2020 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

Atılım Üniversitesi İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2020


Share on FacebookShare on Facebook
Tweet about this on TwitterTweet about this on Twitter
Share on LinkedInShare on LinkedIn

atilim-universitesiatilim-universitesi

Atılım Üniversitesi İş Başvuru Formu

Atılım İş Başvurusu yaparak Atılım’nin ailesine katılabilirsiniz. Aynı zamanda Atılım iş ilanlarına bakabilir dilediğiniz ilana iş başvurusu uygulayabilirsiniz.

Atılım Üniversitesi, 15 Temmuz 1997 tarihinde Ankara’da Atılım Vakfı aracılığıyla 2547 sayılı kanunun vakıf yükseköğretim kurumlarına ilişkin hükümlerine tabi olmak üzere kurulan ve kamu tüzel kişiliğine sahip olan bir vakıf üniversitesidir.

Atılım Üniversitesi’nin amacı; bilgi çağının gerektirdiği evrensel “bilgiye ulaşım” ve “bilgi kullanım” kabiliyetlerine sahip, mesleki konularda balakalı ve işinde uzman, araştırmacı, enerjik, ülke poblemlerina hassas, takım çalışmasını seven, mesleklerinde ve iş dünyasında başarılı, rekabetten korkmayan, ülkeler arası çevrelerle yakında zamandan ilişkili, sanatsal, kültürel ve tarihsel değerlerimize sahip çıkan, çevre korumasına hassas insanlar yetiştirmektir.

Misyonumuz

Misyonumuz; toplumsal hassaslık anlayışı içinde, bilimsel bilginin üretimi ve uygulanmasında performansı yüksek alanlar yaratarak, ulusal ve evrensel düzeyde donanıma sahip nitelikli bireyler yetiştirmektir.

Vizyonumuz

Vizyonumuz; özgün bilimsel çalışmalarda adı olan, nitelikli ve yetkin bireyler yetiştiren, geleceğe iz bırakan bir üniversite olmaktır.

Başvurmak için tıklayın.


Share on FacebookShare on Facebook
Tweet about this on TwitterTweet about this on Twitter
Share on LinkedInShare on LinkedIn

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu