Bilgi Arşivi

HasTavuk Çalışma Şartları ve 2021 Personel Maaşları

HasTavuk Çalışma Şartları ve 2021 Personel Maaşları, başvurular bölümümüzde HasTavuk Çalışma Şartları ve 2021 Personel Maaşları ile alakalı bilgi sahibi olmanızı istedik.. HasTavuk Çalışma Şartları ve 2021 Personel Maaşları ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

HasTavuk Çalışma Şartları ve 2021 Personel Maaşları

hastavuk çalışma şartlarıhastavuk çalışma şartları
HasTavuk Çalışma Şartları ve Çalışan Şartları

HasTavuk çalışma şartları ve firma da ki  işleyişi incelediğimiz makalemizde; mesai saatleri civarından çalışma koşullarına, sosyal hak ve olanaklardan personel maaşlarıyla alakalı birden çok detaya varabilirsiniz.

HasTavuk Çalışma Şartları ve Çalışan Maaşları

  • HasTavuk Çalışma Şartları ve Çalışan Maaşları
  • HasTavuk Çalışma Şartları 2021
  • HasTavuk da Çalışmak İstiyorum
  • İşe Girerken İstenilen Belgeler Nelerdir?
  • Hastavuk Hakkında
Çalışma Şartları
Mesai Süresi / 8.50 Saat
Özel Sağlık Sigortası
Doğum İzni
Haftalık İzin / 2 Gün
Yıllık İzin / 15 Gün
Resmi ve Dini Bayram İzni / 1 – 4 Gün
Prim ve İkramiye Sistemi / Senede 4 Defa

1972 senesinde Bursa’da faaliyete başlayan Hastavuk kendini sürekli olarak olarak yenileyen firmaların başında geliyor. Yem üretimi, yumurta üretimi, et üretimi ve piliç üretimi gibi çeşitli alanlarda çalışmaları olan Hastavuk bunun yanı sıra kadrosunu da daha da ilerletmeye sürdürmekte. Hastavuk şu anda Bursa ve Balıkesir’de tesisleri bulunmaktadır.

hastavuk çalışma şartlarıhastavuk çalışma şartları
HasTavuk Çalışma Şartları ve Çalışan Şartları

HasTavuk Çalışma Şartları 2021

Hastavuk çalışma şartları hususunda inceleme yapan bireyler, bunun yanı sıra hangi alanda alım yapıldığını da merak etmektedir. Hastavuk ziraat mühendisi, kümes bakım işçisi, üretim işçisi gibi kadrolarda alım yapmaktadır. Hastavuk çalışma koşulları size uygun geliyorsa, bir an önce başvuru uygulayabilirsiniz.

Hastavuk çalışma koşulları hususunda ilk kez şirketin vardiyalı çalışma sistemini benimsediğini aktarabiliriz. Mesai saatleri 8.00 ila 18.00 şeklindedir. Mesai süresi ise 10 saattir.

HasTavuk da Çalışmak İstiyorum

Sigorta ve haftalık izin hususunda da çeşitli imkânlardan faydalanabilirsiniz. Personel maaşları asgari ücretten başlamaktadır. Çalışanların pozisyonuna ve ek mesai durumlarına göre maaşlarda değişkenlik gösterebilir.

Sosyal haklar hususunda çalışanlarına kolaylık sağlayan firmada çalışmak için ilk kez 3 ağaç dikmeniz gerekiyor. Bunun dışında iş başlangıcından önce çeşitli alanlarda hijyen eğitimi alınması gerekmektedir. Hastavuk resmi tatil hususunda da anlayışlı bir tavır sergilemektedir.

Hastavuk çalışma şartları bu biçimde söylenmektedir. Bu şartların kendinize uygun olduğunu kafanızı yoruyorsanız, istediğiniz pozisyona ve kariyer durumunuza göre Hastavuk şifrketina başvuruda bulunabilirsiniz. Yılın bazı dönemlerinde Hastavuk personel alımı yapmaktadır.

İşe Girerken İstenilen Belgeler Nelerdir?

Yapmış olduğunuz iş başvurusuna olumlu geri dönüş alıp, personel alımı yapılacağı tarafınıza bildirildiyse eğer yolun en stresli kısmını aştınız demektir. Buna rağmen işe giriş işlemlerinizin yapılabilmesi için teslim etmeniz gereken işe giriş evrakları bulunmaktadır. Bu işe girerken istediğimiz belgeler firma yapısına göre değişkenlik gösterse de genel hatları ile E-devlet uygulamasından rahatlıkla temin edebileceğiniz türdedir.

İşe giriş işlemlerinizin yapılabilmesi için gerekli olan bu belgeler şu biçimdedir.

  • Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
  • Nüfus Kayıt Örneği
  • Mezuniyet Belgesi
  • Sağlık Raporu
  • Kan Grubu Kartı
  • Sabıka Kaydı ve Adli Sicil Kaydı
  • Vesikalık Fotoğraf
  • Aile Durum Bildirim Formu
  • Askerlik Durum Belgesi
  • İş Sözleşmesi ve Hizmet Sözleşmesi

Firmanın çalışma şartlarını ele aldığımız yazımızın sonuna gelirken, şirkete ait GÜNCEL HasTavuk İş İlanları! İş Başvuruları başlıklı makalemize göz atarak iş başvurusu uygulayabilirsiniz.

Hastavuk Hakkında

Kuruluşumuzdan bugüne 47 yıllık öykümüzde, sektörün en büyük dinamiği olan damızlık yumurtadan, yumurtalık ve etlik civcive, yarkadan, yem ve tavuk eti üretimine kadar, tavukçuluğun her alanında faaliyet göstermekteyiz.

1972 senesinde Bursa’da kurulan, sürekli olarak gelişen, teknolojiye ayak uyduran ve sektörü yakında zamandan takip ederek gelişimine katkıda bulunan  HasTavuk, Yumurtalık civcivde Türkiye üretiminin %70’ini karsılar. Ayrıca HasTavuk, kuluçka kapasitesiyle tek çatı altında Avrupa ve Türkiye’nin en büyük damızlıkçı şifrketidır.
Üretiminde gerek ülke pazarında gerekse ülkeler arası alanda yalnızca rakiplerine değil farklı alanlarda faaliyet gösteren tüm işletmelere de örnek gösterilebilecek büyük bir başarı hikayesiyle, 47 yıllık bu yolculuğunda sektörün hem önderi hem de en mühim ve en güvenilir markasıdır.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu