Başvurular

Bartın Belediyesi personel alımı ve iş ilanları 2022

Bartın Belediyesi personel alımı ve iş ilanları 2022, iş başvuru bölümüzde Bartın Belediyesi personel alımı ve iş ilanları ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Bartın Belediyesi personel alımı ve iş ilanları başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Bartın Belediyesi personel alımı ve iş ilanları

  • Bartın Belediyesi Personel Alımı Yapacak Mı?
  • Bartın Belediyesi Güncel İş İlanları 2022
  • Bartın Belediyesi İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Bartın Belediyesi Personel Alımı Yapacak Mı?

Bartın, Karadeniz Bölgesi’nde bulunan bir ilimizdir. 1991 senesinde il statüsü kazanmış ve ülkemizin 74. ili olmuştur. Orman yönünden bi hayli zengin olan Bartın ilinin büyük bölümü Küre Dağları Milli Parkı içinde bulunmaktadır. Bartın Çayı ülkemizde üzerinde taşımacılık yapılan tek akarsudur. Bartın il olduğu zamandan bu yana gelişmesini sürdürmüş illerimizden biridir. Karadeniz Bölgesi’nin modern kenti olma hedefi ile yola çıkan Bartın bu doğrultuda büyük aşama kaydetmiştir. Bartın Belediyesi şehircilik faaliyetlerinin aksamadan devam etmesi ve Bartın ilinin çehresini değiştirmek adına 2022 yılı içinde çalışmalarına devam edeceğini ve bu doğrultuda da çok sayıda personel alımı, eleman alımı, işçi alımı ve memur alımı gerçekleştireceğini açıklamıştır. Bartın Belediyesi açık pozisyonları, güncel iş ilanları ve bu ilanlara ait iş başvurusu formu, başvuru şartları ve başvuru tarihleri ile ilgili geniş bir şekilde bilgi haberimiz devamında bulunmaktadır.

Ülkemizde son haftalarda yaşanan durgunluk, Bartın ilimizi de etkilemiş durumda. Bartın ili ve ilçelerinde işsizlik sayıları yükselişe geçti. Bu durumun önüne geçebilmek adına Bartın Belediyesi ile İŞKUR çeşitli ortak çalışmalar yaptılar. Bu çalışmaların bir kısmını da Bartın Belediyesi bünyesine yapılacak olan personel ve memur alımı oluşturuyor.  Bu bağlamda belediye bünyesinde çok sayıda yeni personeller istihdam edilecektir. Bartın Belediyesi insan kaynakları departmanından edindiğimiz bilgilere göre yalnızca merkez ilçelerde değil bunun yanı sıra aşağıda saymış olduğumuz ilçelere de çok sayıda personel ve elaman alımı yapılacaktır.

  • Amasra
  • Kurucaşile
  • Ulus

2022 senesinde nüfusu 200 bini geçen Bartın ilinde belediye git gide artan nüfusun neticesinde yaşanabilecek olumsuzlukları giderebilmek adına çalışmalarına son hızıyla sürdürmekte. Belediye bunun için de bünyesinde bulunan açık pozisyonlar için yeni personel alımı gerçekleştiriyor. Bartın Belediyesi çok sayıda ilköğretim mezunu, lise mezunu yahut üniversite mezunu, kadrolu, anlaşmali, daimi yahut geçici statülerde işçi alımı yapacak. Alım yapılacak kadro ve pozisyonlarda şoför, tekniker, temizlik işçisi, mimar, mühendis, güvenlik görevlisi, zabıta memuru, itfaiye memuru gibi meslekler yer alıyor. Belediye bu alımların bazıları için sınav ile alım yapacakken bazı kadrolar için de KPSS şartı olmadan sınavsız memur alımı yapacak. Bu saymış olduğumuz iş ilanlarına nasıl iş başvurusu yapabileceğinizi yazımızın devamında anlattık. Aşağıda da Bartın ilinde son haftalarda verilmiş güncel kamu iş ilanlarını bulacaksınızdır.

Bartın Belediyesi Güncel İş İlanları 2022

Facebook Üzerinden Bartın İline Ait İş İlanlarını Takip Edebilmek İçin TIKLAYIN

  • Bartın Belediyesi İşçi Alımı İlanı İçin TIKLAYIN

Bartın Belediyesi İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Bartın Belediyesi aracılığıyla yayına girecek olan iş ilanları halen yayınlanmaya başlanmadı. Lakin ilanların yakın günlerde yayınlanmaya başlanacağını bilinmekte. İlanlar yayınlanmaya başladığı an başvuru formu, başvuru şartları ve başvuru tarihleri gibi tüm ilan ayrıntıları www.devlette.com adresimiz üzerinde bulunacaktır. Bu ilanlara iş başvurusu yapmak için tek yapmanız gereken sosyal ağlardan bizleri takip etmektir. Lakin bu ilanların yayına girmesinı beklemeden de Bartın Belediyesi iş başvurusu uygulayabilirsiniz. Bunun için belediye binasında bulunan insan kaynakları departmanına giderek özgeçmişinizi teslim edebilirsiniz. Lakin buraya yapacak olduğunuz başvurular çoğu durumda “Şu an belediye bünyesinde herhangi bir personel alımı bulunmamaktadır.” denilerek geriye çevrilebilir. Bunun nedeni buraya yapacak olduğunuz başvuruların da yalnızca alakalı kadro ve pozisyonda eleman alımı ilanı yayına girdiğinda değerlendirilmeye alınmasıdır. Bu nedenten vakit kaybı yaşamamak adına ilanların yayına girdiği vakit, öngördüğümüz biçimde iş başvurusu yapmanızı önermekteyiz. Bartın Belediyesi iş ilanları ile ilgili soru, sorun veya şikayetlerinizi yorum bölümünden dile getirebilirsiniz.


DİĞER BARTIN BELEDİYESİ HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, bartın belediyesi hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan bartın belediyesi açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu