Başvurular

Bartın Üniversitesi İşçi Alımı Yapıyor 2022

Bartın Üniversitesi İşçi Alımı Yapıyor 2022, iş başvuru bölümüzde Bartın Üniversitesi İşçi Alımı Yapıyor ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Bartın Üniversitesi İşçi Alımı Yapıyor başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Bartın Üniversitesi İşçi Alımı Yapıyor

Bartın Üniversitesi yayınlamış olduğu iş ilanı ile geçici işçi alımı gerçekleştireceğini açıkladı. Bartın Üniversitesi ilan kapsamı içinde doğalgaz kalorifer ateşçisi alımı yapacaktır. Adaylar ilana 17 Eylül 2018 tarihine kadar iş başvurusu yapabileceklerdir. Adayların en az ilköğretim ve en fazla lisans mezunu olmaları gerekmektedir. Adaylarda aranan başvuru şartları, başvuru formu ve başvuru tarihleri ile ilana dair diğer geniş bir şekilde bilgiler yazımız devamında bulunmaktadır.

Bartın Üniversitesi Geçici İşçi Alımı İlanı 2018

Bartın Üniversitesine Geçici statüde çalıştırılmak üzere Doğalgaz Kalorifer Ateşçisi alınacaktır. 2)Kamu kurum ve kuruluşlarının sürekli olarak (daimi) ve geçici iş gücü isteklerine yapılan başvurularda bireylerin Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminde kayıtlı olan adresleri dikkate alınır. Başvuru süresi içinde adresini talebin karşılanacağı yere taşıyan adayların alakalı iş gücü isteklerine başvuruları kabul edilmeyecektir. Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayına girdiği tarihten bu yana 10 gün içinde talebin yayımlandığı yerdeki İl Müdürlüğümüzden yahut www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuru yapabilirler. Gerçeğe aykırı belge verenlerin veya beyanda bulunanların başvurusu geçersiz hale getirilmesi, işe alınma işleminin iptaline ilişkin Kurumun ve talep sahibi kamu kurum ve kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır. İş yerine ismi bildirilen bireylere yazılı yahut sözlü sınavın yeri ve zamanı talebi veren kamu kurum ve kuruluşu aracılığıyla adaylara yazılı olarak bildirilecektir.

Müracaat eden adaylar içinden Noter çekilişi ile 21 asil 21 yedek aday belirlenecektir. Taleplere başvuru yapan ve nihai listede bulunan adaylar, eğitim durumu, tecrübe, öncelik durumu, yabancı dil şartı vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını yazılı yahut sözlü sınavdan önce talebi veren kamu kurum ve kuruluşuna ibraz etmek zorundadır. Bu durumlarını belgeleyemeyenler yahut yanlış beyanda bulunanlar nihai listeden çıkarılarak sıralamada bulunan diğer bireyler listelere dahil edilecektir. Merkezi sınav uygulanmayacak bireylerden (önceliklilerden) müracaat eden adaylar içinden öncelik belge tarihlerine göre talep rakamının üç katını geçmeyecek biçimde isim ve adresleri ile durumlarını açıklayıcı bilgi talep sahibi kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir. 9)Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü başvurular kabul edilecektir. Müracaat tarihleri çakışan, aynı kamu kurum ve kuruluşunun birden fazla iş gücü talebine durumu uyan iş arayanın, tercihi ışığında yalnızca bir talebe müracaatı kabul edilecektir. Talebe başvuranların DOĞALGAZ KALORİFER ATEŞÇİSİ belgelerinin bulunması gerekmektedir.

Meslek Deneyim (Yıl) Öğrenme Türü
Doğalgaz Kalorifer Ateşçisi
Kura Yeri Kura Tarihi Kura Saat Dilimi
BARTIN 1. NOTERİ 20.09.2018 14:00 – 15:00
Nitelik Başlığı Nitelik Aciklamasi
Meslek Belgeleri ve Sertifikaları Doğalgaz Yakıtlı Kalorifer Ateşçi Belgesi

Çalışma Adresi : AĞDACI VE YAZICILAR KAMPÜSÜ 74200 BARTIN MERKEZ BARTIN / TÜRKİYE

Bu makalemizde Bartın Üniversitesi aracılığıyla yapılacak olan işçi alımı ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler sunduk. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.


DİĞER BARTIN ÜNİVERSİTESİ HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, bartın üniversitesi hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan bartın üniversitesi açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu