Başvurular

Başakşehir Şehir Hastanesi iş ilanları ve başvurusu 2022

Başakşehir Şehir Hastanesi iş ilanları ve başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Başakşehir Şehir Hastanesi iş ilanları ve başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Başakşehir Şehir Hastanesi iş ilanları ve başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Başakşehir Şehir Hastanesi iş ilanları ve başvurusu

Ülkemizde vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerinden daha ucuz ve daha iyi bir biçimde faydalanabilmeleri adına şehir hastaneleri projesi ortaya çıkmıştır. Şehir hastaneleri yatak kapasitesi yüksek, modern sağlık kurumlarıdır. Bunlardan bir tanesi de İstanbul ilimizde Başakşehir beldesinde yapılmaktadır. İstanbul Başakşehir Şehir Hastanesi, 2022 senesinde hizmete açılarak her sene yüz binlerce vatandaşımıza hizmet verecektir. İstanbul Başahşehir Şehir Hastanesi yahut diğer adı ile İkitelli Entegre Sağlık Kampüsü, 2354 yatak kapasitesi ile yalnızca ülkemizin değil bunun yanı sıra Avrupa’nın en büyük sağlık kampüslerinden biridir.

İstanbul ilimizi sağlık başkenti yapmak ve yalnızca ülkemizden değil bunun yanı sıra yurt dışından çok sayıda hastayı getirmek adına İstanbul Başakşehir Şehir Hastanesi bi hayli mühim bir yatırımdır. Birçok açıdan önem arz eden bu yatırım kapsamı içinde bir çok insana iş olanağı da dünyaya gelecektır. Hastane bünyesine binlerce personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı gerçekleştirilmektedir. İstanbul Başakşehir Şehir Hastanesi aracılığıyla yayına giren iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, açık iş pozisyonları, kariyer fırsatları ile iş başvuru formu, iş talep formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • İstanbul Başakşehir Şehir Hastanesi İş İlanları 2022
  • İstanbul Başakşehir Şehir Hastanesi İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

İstanbul Başakşehir Şehir Hastanesi İş İlanları 2022

İstanbul Başakşehir Şehir Hastanesi 1 milyon metrekarelik bir alanda inşa edilmiştir. Hastanenin yüklenici şifrketi yani yapımı Rönesans Holding ile Japon Sojitz aracılığıyla gerçekleştirilmiştir. Sağlık Bakanlığı aracılığıyla Kamu Özel İş Birliği yani PPP modeli kapsamı içinde yapılan hastaneye her gün on binlerce hastanın ziyaret edeceği kanısına varılmaktadır. Hastanede tıbbi olarak bütün operasyonlar gerçekleştirilebilecek. Bu doğrultuda tüm teknolojik altyapı ve teknolojik ekipmanlar sağlanmış durumda. Ülkemizi sağlık hususunda yukarılara taşıyacak olan şehir hastanesine ise on bini aşkın personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı gerçekleştirilecek.

İstanbul İline Ait İş İlanlarını Facebook Üzerinden Takip Etmek İçin TIKLAYIN

İstanbul Başakşehir Şehir Hastanesi yani İkitelli Şehir Hastanesi aracılığıyla yayına girmesi beklenen iş ilanları içinde; hemşire, ebe, özel güvenlik görevlisi, sağlık teknikeri, hasta danışmanı, hasta bakıcı, acil tıp teknisyeni, biyolog, diyetisyen, engelli personel, eski hükümlü işçi, doktor, fizyoterapist, stajyer, anestezi uzmanı, aşçı, temizlik görevlisi, vasıfsız personel, ameliyathane hemşiresi, başhemşire, tercüman, çağrı merkezi müşteri temsilcisi gibi çok sayıda kadro ve pozisyon yer alıyor. Peki tüm bu ilanlara nasıl ve nereden iş başvurusu yapılıyor?

İstanbul Başakşehir Şehir Hastanesi İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

İstanbul Başakşehir Şehir Hastanesi bünyesine yapılması düşünülen tüm çalışan alımları için ilanlar İŞKUR üzerinden alınmaktadır. İŞKUR il ve ilçe müdürlüklerinde verilmiş olan açık iş pozisyonlarını inceleyerek iş başvuru formu doldurabilir ve müracaat edebilirsiniz. KPSS şartı olmadan alımlar gerçekleştirilmektedir. Bunun yanında hastane açılması ile birlikte kapatılan hastanelerdeki personellerin birçoğu İstanbul Başakşehir Şehir Hastanesi’ne transfer edilmiştir. Açık kalan diğer pozisyonlar için alımlar gerçekleştirilmektedir.

Bu makalemizde İstanbul Başakşehir Şehir Hastanesi iş ilanları, işe alım süreci ve insan kaynakları ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.


DİĞER PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu