Başvurular

Basın İlan Kurumu 13 Geçici İşçi Alımı Yapacağını Açıkladı! 2022

Basın İlan Kurumu 13 Geçici İşçi Alımı Yapacağını Açıkladı! 2022, iş başvuru bölümüzde Basın İlan Kurumu 13 Geçici İşçi Alımı Yapacağını Açıkladı! ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Basın İlan Kurumu 13 Geçici İşçi Alımı Yapacağını Açıkladı! başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Basın İlan Kurumu 13 Geçici İşçi Alımı Yapacağını Açıkladı!

1961 senesinde kurulan Basın İlan Kurumu yani kısa ismiyle BİK, resmi ilanların ulusal ve yerel basında paylaştırılmasında aracılık eden özer bir kurumdur. Genel müdürlüğü İstanbul’da olan BİK’in Ankara, İzmir, Adana, Bursa, Konya, Gaziantep, Kayseri, Antalya, Trabzon, Manisa, Malatya, Sakarya, Samsun, Afyon, Batman, Balıkesir, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Hatay, Mersin, Van, Zonguldak, Ordu, Eskişehir ve Kocaeli‘de şubeleri bulunmaktadır. Basın İlan Kurumu yayınlamış olduğu ilanla 13 adet işçi alımı yapacağını açıkladı.  Adaylarda deneyim yılı veya KPSS gibi herhangi bir sınav şartı aranmamaktadır. İlana dair başvuru şartları, başvuru formu ve tarihleri ile ilgili haberimizin devamından geniş bir şekilde bilgi alabilirsiniz.

Basın İlan Kurumu 13 Geçici İşçi Alımı İlanı 2016

Daha önce Basın İlan Kurumunda çalışmış olanlar tercih edilecektir.İşyerinin konumu gereği esnek çalışma saati olduğundan işyerinde yatılı kalınması gerekmekte olup, servisleri yoktur.Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayına girdiği tarihten bu yana 10 gün içinde talebin yayımlandığı yerdeki İl/Şube Müdürlüğümüzden,www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuru yapabilirler.Gerçeğe aykırı belge verenlerin veya beyanda bulunanların başvurusunun geçersiz hale getirilmesi, işe alınma işleminin iptal edilmesine ilişkin Kurumun ve talep sahibi kamu kurum ve kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır.

Taleplere başvuru yapan ve nihai listede bulunan adaylar, eğitim durumu, tecrübe, öncelik durumu vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını yazılı yahut sözlü sınavdan önce talebi veren kamu kurum ve kuruluşuna ibraz etmek zorundadır.Bu durumlarını belgeleyemeyenler yahut yanlış beyanda bulunanlar nihai listeden çıkarılarak sıralamada bulunan diğer bireyler listelere dahil edilecektir.İşyerine ismi bildirilen bireylere yazılı yahut sözlü sınavın yeri ve zamanı talebi veren kamu kurum ve kuruluşu aracılığıyla adaylara yazılı olarak bildirilecektir. Kuraya tabi olan işgücü isteklerine şartları uyan ve müracaatları kabul görenlerin tamamı noter huzurunda kura çekimi için işverene gönderilir. Kuraya tabi taleplere başvuran önceliklilerin tamamı kurada çekilmek üzere, isim ve adresleri ile durumlarına ilişkin açıklayıcı bilgilerle birlikte, ayrı bir liste halinde kamu kurum ve kuruluşuna bildirilir.Öncelik hakkına sahip olanlardan, başvuruda bulundukları sürekli olarak yahut geçici işgücü talebine işverence davet edildikleri halde mücbir nedenler dışında icabet etmeyen, sınava katılmayan, işi reddeden yahut kamuda sürekli olarak işçi statüsünde işe yerleşenlerin öncelik hakkı ortadan kalkar.Kamu kurum ve kuruluşlarının işgücü isteklerine yapılan başvurularda bireylerin Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminde kayıtlı olan adresleri dikkate alınır.

Noter çekilişi 08.06.2016 günü saat 14.30 da Bayramoğlu mh. Zübeyde hn cd. N.41 Darıca adresindeki işyerinde yapılacaktır.

Meslek Bilgileri

Meslek Deneyim (Yıl) Öğrenme Türü
Bahçivan

Kura Bilgileri

Kura Yeri Kura Tarihi Kura Saat Dilimi
Bayramoğlu mh. Zübeyde Hn cd. N.41 DARICA-KOCAELİ 08.06.2016 14:00 – 15:00

Çalışma Adresi : ZÜBEYDE HANIM CADDESİ BAYRAMOĞLU MAHALLESİ 126/
41400 DARICA
KOCAELİ / TÜRKİYE

Ayrıca kurum aracılığıyla verilmiş olan tüm ilanlara Basın İlan Kurumu iş başvurusu sayfası üzerinden varabilirsiniz.


DİĞER PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu