Başvurular

Başkent Hastanesi İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021

Başkent Hastanesi İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021, iş başvurusu bölümünde Başkent Hastanesi İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı detaylara yer verdik.. Başkent Hastanesi İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

Başkent Hastanesi İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021

Başkent Hastanesi

23 Şubat 2007’de vatandaşların hizmetine giren Başkent Hastanesi bu avantajıyla alanında en son teknolojiye, ekipmanlara sahiptir. Hastalara güvenli, bi hayli hızlı ve kaliteli sağlık hizmetleri sunmakta olup bu hususta sertifikaları da bulunmaktadır.

Ana binası 13.000 metrekare kapalı alana sahip olup 126 yatağı mevcuttur. Bunun dışında 44 yataklı Çekmeköy Diyaliz Merkezi de bulunmaktadır. Ankara dışında Antalya, Adana, Konya, İstanbul ve İzmir illerinde de şubeleri mevcuttur.

Mobil uygulaması olan Başkent hastanesi böylece hastalara iOS ve Android cihazlar üzerinden kolay bir biçimde ulaşabilmektedir. Böylelikle kolay bir biçimde randevu oluşturma, tahlil sonuçları görme gibi seçenekler sağlamaktadır.

 

Başkent Hastanesi İş Başvuru Formu

Başkent Hastanesi yakın bir zamanda kurulmuş olsa da gelişmesini, büyümesini her gün sürdürmektedir. Bu bağlamda yeni personel alımları da ihtiyaçları, ileriye yönelik planları kapsamı içinde verilmektedir.

Bunlar gereksinimleri çerçevesinde olduğu için yalnızca tıp ile alakalı meslekler bulunmamaktadır. Aynı zamanda idari ve destek personelleri de alınmaktadır. Dolayısıyla düzenli olarak kontrol etmek, bilgi ve yetkinliklerinize uygun seçenekleri size sunabilir.

Başkent Hastanesi İş İlanları

Başkent Hastanesi aracılığıyla yayına giren iş ilanlarına kendi sitesi üzerinden kolay bir biçimde ulaşılabilmektedir. Bunun için yalnızca resmi sitesindeki insan kaynaklarına girmek gerekir. Ardından insan kaynakları linkine tıklanırsa açık pozisyonların hepsi görülebilir.

Buradan başvuru da yapılabilir. Bunun için incele dedikten sonra yönlendirildiğiniz sayfadaki genel nitelikleri okumanız, ardından da altta bulunan başvur üzerine tıklamanız yeterli gelmektedir.

Başkent Hastanesi Açık Pozisyonlar

Başkent Hastanesine online olarak gerçekleştirilen iş başvuruları ardından uyumlu olan bireyler mülakat için çağrılmaktadır. Bunun için detaylarınızle uyumlu bir ilana müracaat etmeniz yeterli gelmektedir. İnsan kaynakları yetkilileri araştırmaya koyuldukten sonra sizinle iletişime geçecektir. Aktif ilanlar mevcut olup ilgilenenler için fırsatlar sunulmaktadır.

Açık Pozisyonlar:

Pozisyon Lokasyon Başvuru Linki
Pratisyen Hekim İzmir Başvur
Göz Hastalıkları Uzmanı İzmir Başvur
Genel Cerrahi Uzmanı İzmir Başvur
Ameliyathane Hemşiresi İzmir Başvur
Acil Tıp Uzmanı İzmir Başvur
Kantin Personeli İzmir Başvur
Sıhhi Tesisatçı İzmir Başvur
Biyomedikal Cihaz Teknikeri İzmir Başvur
Hemşire İzmir Başvur
Periodontoloji Uzmanı Konya Selçuklu Başvur

Diğer Sağlık Sektörü İlanları İçin Tıklayınız.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu