Başvurular

BEDAŞ iş ilanları ve iş başvurusu 2022

BEDAŞ iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde BEDAŞ iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. BEDAŞ iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

BEDAŞ iş ilanları ve iş başvurusu

Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. veya bilinen kısa adı ile BEDAŞ, 2013 senesinde kurulan ve İstanbul ile çevresine elektrik enerjisi sağlayan bir kuruluştur. Yılda 30 milyar kilovata yakın elektrik dağımı gerçekleştirilen İstanbul’un Avrupa yakasında, her geçen gün git gide artan elektrik gereksinimini kaliteli, kesintisiz ve verimli bir biçimde karşılamak için çalışmalarına tüm gücüyle sürdürmektedir. BEDAŞ bu faaliyetlerine devam etmek adına çeşitli zamanlarda personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı gerçekleştirmektedir. BEDAŞ aracılığıyla yayına giren bütün iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, açık iş pozisyonları ile iş başvuru formu, işe alım süreci gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamında bulunmaktadır.

  • BEDAŞ İş İlanları 2022
  • BEDAŞ İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

BEDAŞ İş İlanları 2022

İstanbul ilimizin büyüklüğü ve elektrik ihtiyacı düşünüldüğünde BEDAŞ’a büyük sorumluluk düşmektedir. BEDAŞ bu sorumluluk karşısında faaliyetlerine tüm hızıyla sürdürmekte ve bünyesine de çok sayıda yeni personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı gerçekleştirmektedir.

İstanbul İline Ait İş İlanlarına Facebook Üzerinden Ulaşmak İçin TIKLAYIN

BEDAŞ aracılığıyla yayına giren yahut yayına girmesi olabilecek iş ilanları içinde; regülasyon uzman yardımcısı, stratejik planlama ve analiz yönetmeni, saha analiz yönetmeni, saha operasyonları mühendisi, iş analisti, elektrik teknikeri, güvenlik görevlisi, avukat, engelli personel, elektrik teknisyeni, anlaşmali mühendis gibi çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. İlanlarda ilköğretim mezunu, lise mezunu, ön lisans mezunu ve üniversite mezunu bay bayan, işinde uzman deneyimsiz adayların iş başvurusu yapabilecekleri kadro ve pozisyonlar bulunmaktadır. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl ve nereden iş başvurusu yapılır?

BEDAŞ İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

BEDAŞ bünyesinde çalışma fırsatı elde etmek isteyen vatandaşlarımız aşağıda vermiş olduğumuz iş başvuru formu vasıtası ile başvurularını yapabilirler. Vermiş olduğumuz bağlantıya girmenizin ardından açık iş pozisyonları ile bu ilanlara ait başvuru şartları ve başvuru tarihleri gibi bilgilere varabilirsiniz. Akabinde yapacak olduğunuz iş başvurusu ardından kurumun insan kaynakları departmanı aracılığıyla geniş bir şekilde olarak incelenecek ve başvurusu olumlu yanıtlanan adaylar iş görüşmesi için çağrılacaklardır. Bu makalemizde BEDAŞ iş ilanları ile işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.

BEDAŞ İş Başvuru Formu Doldurmak İçin TIKLAYIN


DİĞER BEDAŞ HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, bedaş hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan bedaş açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu