Başvurular

BELKO iş ilanları ve iş başvurusu 2022

BELKO iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde BELKO iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. BELKO iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

BELKO iş ilanları ve iş başvurusu

Ankara Kömür ve İhtiyaç Maddeleri Limited Şirketi veya bilinen kısa adı ile BELKO, 1986 senesinde kurulmuş olan ve Ankara Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren iştiraklerden biridir. BELKO, kömür sevkiyatı, temini ve satışı konularında faaliyet göstererek, başkentlileri kalorisi yüksek, ucuz ve kaliteli kömürle buluşturmak maksadıyla çalışmalarını sürdürmektedir. Bunun bunun yanında 2013 senesinden bu yana şehre havayolu ile gelen bireyleri şehir merkezine ve şehirler arası otobüs terminali (AŞTİ)’ye götürmek maksadıyla götürmek maksadıyla BELKO AİR markası altında hizmet sağlamaktadır. BELKO bünyesine faaliyetlerini sürdürmek maksadıyla çok sayıda personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı gerçekleştirmektedir. BELKO bünyesinde yayına giren iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, açık iş pozisyonları, kariyer fırsatları ile iş başvuru formu, iş talep formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • BELKO İş İlanları 2022
  • BELKO İş Başvurusu Nasıl ve Nereden Yapılır?

BELKO İş İlanları 2022

BELKO, vatandaşın kaliteli kömürü makul fiyatlarla alabilmesi için; satış kârlılığına bakmaksızın faaliyetlerine sürdürmektedir. Bu bağlamda bünyesine yeni çalışan ihtiyaçları doğan BELKO, çok sayıda personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı yapmaktadır.

Ankara İline Ait İş İlanlarını Facebook Üzerinden Takip Etmek İçin TIKLAYIN

BELKO aracılığıyla yayına giren yahut yayına girmesi olabilecek iş ilanları içinde; şoför, engelli personel, eski hükümlü işçi, büro memuru, stajyer, tekniker, teknisyen, mühendis gibi çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl ve nereden iş başvurusu yapılır?

BELKO İş Başvurusu Nasıl ve Nereden Yapılır?

BELKO şirketi yeni personel ihtiyacı oluştuğunda İŞKUR üzerinden ilan yayınlamaktadır. Tüm bu iş ilanlarını takip ederek başvurularınızı yapabilirsiniz. BELKO Air şirketine ise aşağıda vermiş olduğumuz iş başvuru formu vasıtası ile başvurabilirsiniz. Yapacağınız başvurular kurumun insan kaynakları departmanı aracılığıyla değerlendirilecektir. Bu makalemizde BEKO iş ilanları ve işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.

BELKO AİR İş Başvuru Formu Doldurmak İçin TIKLAYIN


DİĞER BELKO HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, belko hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan belko açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu