Başvurular

Beyçelik Holding iş ilanları ve iş başvurusu 2022

Beyçelik Holding iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Beyçelik Holding iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Beyçelik Holding iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Beyçelik Holding iş ilanları ve iş başvurusu

Beyçelik Holding, iklimlendirme, otomotiv, enerji, turizm gibi alanlarda faaliyet göstermekte olan ülkemizin en büyük holdinglerinden biridir. Günümüzde 500 milyon Euro’yu aşkın cirosu bulunmaktadır. 1976 senesinde kurulan holding, bunun yanı sıra ülkemizdeki en büyük ikinci 500 büyük sanayi kuruluşu listesinde de şirketleri bulunmaktadır. Odaklanmış olduğu sektörlerde itibarlı bir dünya şirketi olmak maksadıyla çalışmalarına devam eden Beyçelik Holding, bu bağlamda da bünyesine çok sayıda personel alımı, eleman alımı ve işçi alımı yapmaktadır. Beyçelik Holding aracılığıyla yayına giren iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, açık iş pozisyonları ile iş başvuru formu, iş talep formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • Beyçelik Holding İş İlanları 2022
  • Beyçelik Holding İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Beyçelik Holding İş İlanları 2022

Merkez Ofisi Bursa’da, Yönetim Ofisi Istanbul’da bulunan Beyçelik Holding; otomotiv, enerji, ısıtma, sigorta ve turizm alanlarında iştirak şirketleri ile çokuluslu şirketlerden bireylere kadar değişiklik gösteren geniş bir müşteri kitlesine, dünya standartlarında üretim ve hizmet sunma ilkesiyle faaliyetlerini sürdürüyor. Beyçelik Holding bünyesine çok sayıda personel alımı, eleman alımı, işçi alımı yapmaya ise sürdürmekte. Holding kendi bünyesine olduğu gibi aşağıda bünyesinde bulunan şirketlerine de alımlar yapmaktadır.

  • Beyçelik Gestampf
  • Çelikform Gestamp
  • Watmhaus
  • Gesbey
  • Beyçelik Gestamp Yenilenebilir Enerji
  • Sheraton Bursa Hotel
  • Aloft Bursa Hotel
  • Bursa Çelik Sigorta
  • Panula İnşaat

Beyçelik Holding aracılığıyla yayına giren iş ilanları içinde; gelişim uzmanı, mühendis, mimar, tekniker, teknisyen, iş makineleri operatörü, kalıp proje uzmanı, şoför, özel güvenlik görevlisi, kalıp bakım operatörü, pres operatörü, ekip önderi, takım önderi gibi çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. İlanlarda ilköğretim mezunu, lise mezunu, ön lisans mezunu ve üniversite mezunu olan adayların iş başvurusu yapabilecekleri kadro ve pozisyonlar bulunmaktadır. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl ve nereden iş başvurusu yapılır?

Beyçelik Holding İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Beyçelik Holding bünyesinde çalışma fırsatı elde etmek isteyen vatandaşlarımız başvurularını kariyer portalları üzerinden yapmak durumundadırlar. Beyçelik iş ilanları kariyer ve linkedin web adreslerine yayınlanmaktadır. Buralara yapacak olduğunuz iş başvuruları ardından kurumun insan kaynakları departmanı aracılığıyla değerlendirilecek ve başvurusu olumlu bulunan adaylar iş görüşmesi için çağrılacaklardır. Bu aşamayı da başarı ile geçmiş olan adaylar Beyçelik Holding bünyesinde çalışma fırsatı elde edeceklerdir. Bu makalemizde Beyçelik iş ilanları ile işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.

Beyçelik Holding İş Başvuru Formu Doldurmak İçin TIKLAYIN


DİĞER BEYÇELİK HOLDİNG HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, beyçelik holding hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan beyçelik holding açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu