Başvurular

Beykent Üniversitesi İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2020

Beykent Üniversitesi İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2020, iş başvurusu bölümünde Beykent Üniversitesi İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2020 ile alakalı detaylara yer verdik.. Beykent Üniversitesi İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2020 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

Beykent Üniversitesi İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2020


Share on FacebookShare on Facebook
Tweet about this on TwitterTweet about this on Twitter
Share on LinkedInShare on LinkedIn

beykent-universitesibeykent-universitesi

Beykent Üniversitesi İş Başvuru Formu

Beykent İş Başvurusu yaparak Beykent’nin ailesine katılabilirsiniz. Aynı zamanda Beykent iş ilanlarına bakabilir dilediğiniz ilana iş başvurusu uygulayabilirsiniz.

Beykent Üniversitesi, Adem Çelik- Beykent Eğitim Vakfı aracılığıyla 1997 senesinde 09.07.1997 tarih ve 4282 sayılı kanunla kurulmuş, kamu tüzel kişiliğine sahip bir vakıf üniversitesidir. 1997-1998 akademik senesinde eğitim-öğretime başlayan Beykent Üniversitesi, eğitimde senelerın verdiği deneyimle her geçen gün daha da büyüyerek, dünya standartlarındaki eğitim değerini öğrencilerine sunmaya sürdürmektedir.

Beykent Üniversitesi, 5 ayrı yerleşkede; 8 Fakülte, 4 Yüksekokul, Uzaktan Eğitim Sistemi, 2 Enstitü, 3 Araştırma Merkezi ve Sürekli Eğitim Merkezi ile her sene yerleşen öğrencilerinin hemen hemen %50’si burslu olmak üzere 15.000’i aşkın öğrencisine, seçkin akademik kadrosuyla dünya standartlarında teknik donanım ve uygulama alanı ile eğitim-öğretim hizmeti vermektedir.

Beykent Üniversitesi’nde 48 lisans programı (uzaktan eğitimde 3 program), 42 önlisans programı (birinci öğretimde (gündüz) 28 program, ikinci öğretimde (gece) 12 program, uzaktan eğitimde ise 2 program) mevcuttur. Beykent Üniversitesi’nde eğitim-öğretim dili olarak İngilizce, Karma ve Türkçe dilleri kullanılmaktadır.

Başvurmak için tıklayın.


Share on FacebookShare on Facebook
Tweet about this on TwitterTweet about this on Twitter
Share on LinkedInShare on LinkedIn

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu