Başvurular

Bim Depo Elemanı İş İlanları ve İş Başvurusu Formu 2021!

Bim Depo Elemanı İş İlanları ve İş Başvurusu Formu 2021!, başvurular bölümümüzde Bim Depo Elemanı İş İlanları ve İş Başvurusu Formu 2021! ile alakalı bilgi sahibi olmanızı istedik.. Bim Depo Elemanı İş İlanları ve İş Başvurusu Formu 2021! ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

Bim Depo Elemanı İş İlanları ve İş Başvurusu Formu 2021!

Bim iş ilanlarıBim iş ilanları
Bim İş İlanları

Bim depo elemanı iş ilanları güncellendi! Mevcut depo iş ilanlarına yeni şubelerini ekleyerek personel alımlarına devam eden firma, paylaşımı yaptığı açıklamalarda; depo elemanı alımlarında aradığı nitelikleri, çalışma koşullarını ve bim iş başvuru formu ile birden çok bilgiyi paylaşmıştır. Bim depo elemanı iş ilanları ve iş başvuru formu ile alakalı detaylar yazımızın devamında!

Bim Depo Elemanı İş İlanları 2021

  • Bim Depo Elemanı İş İlanları 2021
  • Bim Depo Elemanı Görev Tanımı
  • Bim Depo Elemanı İş Başvurusu 2021
  • İş Arama Süreciyle İlgili Tavsiyeler
  • İş Başvurusunda İstenilen Evraklar
  • Bim Çalışma Şartları ve Personel Maaşları 2021
  • Bim Market Sıkça Sorulan Sorular
  • Bim Market Part Time İş Başvurusu Nasıl Yapılır?
  • Bim Market İşkur Üzerinden Personel Alıyor mu?
  • Güncel Bim Market İş İlanları
  • Depo Personeli İş İlanları
Bim Depo iş ilanlarıBim Depo iş ilanları
Bim depo iş ilanları

Bilindiği üzere Bim Marketler Zinciri ülkemizdeki en büyük,  şube sayısı en fazla kurumların başında gelmektedir. Bu büyümeyle orantılı olarak, Türkiye genelindeki mağazalarında görevlendirmek üzere depo personeli alımı yapmaktadır. Bu doğrultuda “Bim Depo Elemanı İş İlanları” başlıklı açıklamalarını interaktif ilan sitelerinden ve Bim İnsan Kaynakları sayfasından yayınlayan firma, kendilerine ulaşan Bim iş başvuru formlarını değerlendirmek üzere kabul etmektedir. Firma ilanlarında gösterilen, personel adaylarında aranılan nitelikler aşağıdaki gibidir.

  • Aktif Çalışma Temposuna Uygun
  • Pozisyonundave sektöründe işinde uzman,
  • Lise, tercihen Meslek Lisesi mezunu,
  • İnsan ilişkilerinde başarılı, çalışkan ve azimli,
  • Askerlik hizmetini tamamlamış veya muaf
Popüler İş İlanları
A101 İş İlanları 2021
Ülker İş İlanları 2021
Bim Market İş Başvurusu 2021
Bim Market İş İlanları 2021
CarrefourSA İş Başvurusu

Bim Depo Elemanı Görev Tanımı

Bim depo elemanı iş ilanlarıBim depo elemanı iş ilanları
Bim Depo Elemanı

Depo personeli iş ilanlarına başvuruda bulunacak olanlar şunu iyi bilmeliler ki, bu pozisyon için tecrübe sahibi olmak firmalar için tercih sebebi olmaktadır. Üretimden gelen yahut tedarik edilen ürünlerin takibini yapmak, bu ürünleri uygun koşullarda muhafaza etmek, mal giriş çıkışlarının takibini yapmak depo elemanlarının sorumlulukları içinde bulunmaktadır.

  • Depomuza gelen ürünlerin araçlardan aşağı indirilerek tespit edilen biçimde depoya yerleştirilmesi
  • Depolanacak ürünlerin depo içerisine kurallar çerçevesinde istiflemelerinin yapılması
  • Depolanacak ürünlerin kontkarakterinin sağlanması
  • Depodan sevk edilecek ürünlerin araçlara yükleme işlemlerinin gerçekleştirilmesi

Bim Depo Elemanı İş Başvurusu 2021

Yoğun ilgi gören Bim depo elemanı iş ilanlarına başvuruda bulunmak için, şirketin kurumsal sayfasında bulunan Bim iş başvurusu formunu doldurup göndermeniz yeterli olmaktadır. Bim insan kaynaklarına ulaşan iş başvurusu formunuz incelenip onaylandığı taktirde işe alım süreciniz başlamış olacaktır.

Firma ilanlarına başvuruda bulunabileceğiniz kanallardan bir tanesini de Kariyer.net, yenibiris.com ve secretcv.com gibi interaktif ilan siteleri oluşturmaktadır. Bu siteler üzerinden gönderdiğiniz iş başvurusu formları, firma aracılığıyla kabul edilmektedir.

İş başvurusunda bulunmadan önce, depo personeli arayan A101 ve Bim Market gibi firmaların iş ilanlarını inceleyebilir ve geniş bir şekilde bilgi edinebilirsiniz.

Not: Market sektöründeki diğer depo elemanı iş ilanlarına göz atmak isteğe göre eğer Market iş ilanları ve Depo Elemanı İş İlanları ve Personel Alımı sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

İş Arama Süreciyle İlgili Tavsiyeler

Buraya kadar yazımızı takip ettiyseniz eğer Bim Market aracılığıyla yayına giren iş ilanlarıyla alakalı birden çok detaya ulaşmış, hatta iş başvurusu yapmış bile olabilirsiniz. Firma ile ilgili çalışma şartları ve personel maaşlarıyla alakalı geniş bir şekilde bir yazı hazırlamış olsak da, çalışma saatleri ve sosyal haklar yönünden bulunacağınız lokasyona göre değişkenler olabilmektedir.

Gerekli adımları takip ederek Bim Market’e müracaatınızı gerçekleştirdi iseniz, bu etaptan sonra tabi ki firmadan geri dönüş beklemekten başka yapabileceğiniz fazla bir şey kalmamaktadır. Elbette bu bekleyiş çok fazla sürmeyecektir. En fazla 5 iş günü içinde yapılan iş başvurularına geri dönüş yapan Bim Market, yazılı başvuruların ardından personel alımı yaparken adayları mülakat için çağırmaktadır.

İşin birde olumsuz tarafı var tabi ki. Yapmış olduğunuz iş başvurusuna çeşitli nedenler yüzünden olumsuz sonuç alabilirsiniz. Bunun bir çok sebebi olabilmesine rağmen, genelde Bim Market gibi firmalarda olumsuz yanıtların nedeni başvuru yaptığınız iş pozisyonuyla alakalı eleman açığının dolmuş olmasıdır.

İşe alınmadık diye tabi ki hayata küsecek değiliz. Buna benzer firmaların iş anlamında bir avantajı ise mağaza sayısından ötürü yıl içinde çok fazla eleman alımı yapılmaktadır. Bim Market çalışma şartları size uygun geliyor ve firmada çalışmak için kararlıysanız eğer, çok fazla güncellenerek yayına giren iş ilanlarını takip ederek gösterilen iş pozisyonları için tekrar başvuru uygulayabilirsiniz.

Bizim tavsiyemiz ise marketçilik sektöründe işinde uzman iseniz, bu iş kolundaki diğer firmalara yönelmeniz olacaktır. A101, Bim Market ve Bim Market gibi sektörün önder konumundaki firmaların yayınlamış olduğu iş ilanlarına Market İş İlanları sayfamızdan ulaşabilir, 2021 İş Başvuru Formu doldurarak çalışma şansı yakalayabilirsiniz.

İş Başvurusunda İstenilen Evraklar

Bim Depo İş İlanları başlıklı ilanlarda altı çizildiği üzere, iş başvurunuz onaylandığı taktirde,  sizden kayıtlarınızın yapılabilmesi için gerekli olan bir takım belgeler istenecektir. Bu belgeler E-devlet sayfasından basit bir şekilde ulaşabileceğiniz evraklar olup, sırasıyla aşağıdaki gibidir.

Bim Depo Elemanı iş ilanlarıBim Depo Elemanı iş ilanları
İş Başvuru Belgeleri
  • Adli Sicil Kaydı ( E-Devlet )
  • Vukuatlı Nüfus kayıt örneği ( E-Devlet )
  • İkametgah belgesi ( E-Devlet )
  • Askerlik Durum Belgesi ( E-Devlet )
  • Kimlik Fotokopisi
  • SGK Hizmet Dökümü ( E-Devlet )
  • Öğrenim Durum Belgesi ( E-Devlet )

Bim Çalışma Şartları ve Personel Maaşları 2021

Bim çalışma koşullarından kısaca bahsedecek olursak eğer, firmada vardiyalı çalışma sitemi mevcuttur. Haftada 1 gün izin kullanan Bim çalışanlarının, senelik 15 gün izin hakları bulunmaktadır. Resmi tatillerde çalışılması ve fazla mesai koşullarının oluşması durumunda, fazla mesai ücreti ay sonunda maaşlara yansıtılmaktadır.

Çalışma Saatleri
Açılış Saati 09:00
Öğle Arası 12.30 – 13.30
Kapanış Saati 22:00
Resmi Bayramları – Açık
Dini Bayramlar 13:00 – 22:00

Bim depo personel maaşları çalışılan süreye ve gücüne göre değişmektedir. Yeni işe başlayan birisine asgari ücret verilirken, prim ve ikramiyelerde hesaplandığında ay sonunda tatmin edici sayılara ulaşan miktarlar kazanabilirsiniz. Bim Çalışma şartları ve eleman maaşlarının olduğu aşağıdaki tablomuzu yakında zamandan inceleyebilir ve iş başvurusu uygulayabilirsiniz.

Bim depo elemanı iş ilanlarını ele aldığımız yazımızın sonuna gelirken, şirkete ait Bim İş ilanları,Personel Alımı ve İş Başvurusu 2020 ve Bim Kasiyer İlanları ve İş Başvuru Formu 2020 başlıklı yazılarımızı inceleyebilirsiniz.

Bim Market Sıkça Sorulan Sorular

Bim Market iş ilanlarına her geçen gün ilgi artarken, Bim Market ile ilgili yöneltilen sorularda hız kesmeden artmaya sürdürmektedir. Bim Market iş ilanları ile alakalı bize en fazla soruları aşağıdaki gibi sıralayabiliriz.

Bim Market Part Time İş Başvurusu Nasıl Yapılır?

Bim Market part time iş ilanlarında ki başvuru süreci tam zamanlı başvuru süreci ile aynı biçimdedir. İş başvurusu yaparken doldurmuş olduğunuz Bim Market İş Başvuru Formu’nda, part time eleman alımları için başvuru yaptığınızı belirtmeniz gerekmektedir.

Bim Market İşkur Üzerinden Personel Alıyor mu?

Bim Market Depo elemanı alımlarını işkur üzerinden de yapmaktadır. Aktif olarak işkur üzerinden açıklamalar yayınlayan Bim Market, Depo elemanı, kasiyer ve stajyer alımları gerçekleştirmektedir.

Güncel Bim Market İş İlanları

Depo Personeli İş İlanları

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Kurulduğundan bu yana hızla ve sürekli olarak büyüyen, kurumsal müşterisi ile sektöründe önder olan firmamıza satış ekibi için görevlendirmek üzere yoğun iş temposuna ayak uydurabilecek Depo Personeli arıyoruz.

  • Tercihen lise mezunu,
  • Tercihen perakende sektöründe ve benzer pozisyonda en az 1 yıl deneyim sahibi
  • Analitik yönü kuvvetli, sonuç odaklı çalışmaya yatkın,
  • Takım çalışmasına uyumlu,  iletişimi kuvvetli,
  • Vardiyalı çalışma saatlerine uyum sağlayabilen,
  • Tercihen erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış olan

İş Tanımı

  • Mağazalardan gelen siparişleri depoda RF el terminali ile toplanması ve paletlere aktarılması,
  • İade ürünlerin mal kabul sayımının yapılması ve kontrol edilmesi,
  • Depodaki kasa, palet, rulot gibi malzemeleri dış saha istiflemesinin ve düzenlemesinin yapılması,
  • Değerli mal grubundaki ürünlerin RF el terminali ile sisteme aktarılması.
  • Transpalet ile depodan mal toplanarak hazırlanması ve istiflenmesi
  • Deponun temizliğinin sağlanması
Aday Kriterleri
Tecrübe: 1 – 5 yıl profesyonel adaylar
Askerlik Durumu: Yapıldı, Muaf
Eğitim Seviyesi: İlk Öğretim(Mezun)
Pozisyon Bilgileri
Firma Sektörü: Perakende
Departman: Depo / Antrepo
Çalışma Şekli : Sürekli / Tam zamanlı
Pozisyon Seviyesi: İşçi ve Mavi Yaka
Ülke/Şehir: İstanbul
İş Başvurusu

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu