Başvurular

Bim Market İş İlanları ve İş Başvurusu Formu 2021

Bim Market İş İlanları ve İş Başvurusu Formu 2021, başvurular bölümümüzde Bim Market İş İlanları ve İş Başvurusu Formu 2021 ile alakalı bilgi sahibi olmanızı istedik.. Bim Market İş İlanları ve İş Başvurusu Formu 2021 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

Bim Market İş İlanları ve İş Başvurusu Formu 2021

Bim Market İş İlanları 2019 ve 2020 senesinde olduğu gibi 2021 senesinin geri kalanında da yayınlanmaya sürdürmekte. Eleman ve Personel alımı yapılan pozisyonlara iş başvurusu yapmak için sitemizde bulunan Bim Market İş Başvurusu Formu‘nu doldurarak, tercih ettiğiniz iş pozisyonları için müracaatta bulunabilirsiniz.

Bim Market iş ilanlarını yakında zamandan takip ediyor fakat, “Bim iş başvurusu nasıl yapılır?” Gibi soruların bunun yanında, personel alımı yapılan pozisyonlarla alakalı bilgi almak istiyorsanız eğer Bim Market iş ilanları ve iş başvurusu süreci ile alakalı tüm detaylara yazımızın devamında varabilirsiniz.

Bim İş İlanları İş Başvurusu Formu

Bim Market İş İlanları 2021

  • Bim Market İş İlanları 2021
  • Bim Market Personel Alımları Başladı
  • Bim Market Personel Alımı Yapılan İş Pozisyonları
  • Bim Market İş Başvurusu Nasıl Yapılır?
  • Kariyer.net Bim Market İş Başvurusu
  • Yenibiris.com Bim Market İş Başvurusu
  • İşkur Bim Market İş Başvurusu
  • Boş Cv Örneği Doldur
  • Bim İş Başvurusu Şartları
  • Bim İşe Girerken İstenilen Belgeler
  • Bim Market İş İlanları Sıkça Sorulanlar
  • Personel Alımı Yapılan Bim Market Şubeleri
  • Bim Market Eyüp Şubesi Kasiyer
  • Bim Market Ünalan Şirinevler Şubesi Kasiyer İlanları
  • Adana BİM Market Satış Elemanı İş İlanı
  • Bim Market Bütçe ve Raporlama Uzmanı İş İlanı
  • Bim Market Sebze Meyve Sorumlusu
  • Depo Personeli İş İlanları
  • Lojistik Asistanı İş İlanları
  • Hakmar Part Time Kasiyer İlanı
  • Bim Market Part Time Mağaza Satış Temsilcisi İş İlanı
  • İŞ TANIMI

Faaliyetlerine 1995 senesinde 21 mağazayla başlayan BİM Birleşik Mağazalar A.Ş. kaliteli hizmet ve yapmış olduğu yatırımlar neticesinde ülkemizin en büyük firmaları arasına girmeyi başarmıştır.

Türkiye genelini kapsayan Bim Market şubelerine 2021 senesinin geri kalanında da eleman ve personel alımlarına devam eden firma, en son yayına giren Bim ilanlarına yapılan iş başvurularını değerlendirmeye almaktadır.

Kendilerine ulaşan Bim İş Başvuru Formlarını titizlikle inceleyen insan kaynakları birimi, eleman ihtiyacı duyan şubeleri için personel alımı gerçekleştirmektedir.

Popüler İş İlanları
A101 İş İlanları 2021
Ülker İş İlanları 2021
Bim Market İş Başvurusu 2021
Şok Market İş İlanları 2021
CarrefourSA İş Başvurusu

Bim Market Personel Alımları Başladı

Bim personel alımları 3 aşamalı işlemektedir. Yazılı, sözlü ve yüz yüze olmak üzere iş başvurusu yapan personel adaylarını mülakatlara tabi tutan Bim Market, personel alımı yapıldıktan sonra yeni işe başlayan çalışanlarını 2 haftalık eğitime sokmaktadır.

Yapılan mülakat ve eğitimler neticesinde çalışacak olduğunuz iş pozisyonu belirlenirken, yeni işe başlayanlar için 3 aylık bir deneme süreci uygulanmaktadır. Bu deneme sürecinin başarı ile atlatılması durumunda Bim Market Mağazalarında uygulanan prim sisteminden yararlanılmaya başlanmaktadır.

Bim Market Personel Alımı Yapılan İş Pozisyonları

Bim Market iş ilanlarını incelediyseniz eğer şirketin personel alımı yaptığı iş pozisyonları ve eleman alımı yapılan Bim Market şubeleri ile alakalı kısa bir ön bilgiye varmışsınızdır. Detaylı olarak söz edeceğimiz bu hususta ki tüm ayrıntılara yazımızın devamından ulaşabilir, Bim Market iş ilanlarında sözü edilen başvuru şartlarına varabilirsiniz.

Marketçilik sektörü ile ilgili biraz bilginiz varsa eğer eleman alımı yapılan iş pozisyonları ile alakalı az çok bir düşüncesiniz olması olabilecekdir. İlk akla gelen iş pozisyonları olarak;

  • Kasiyer
  • Tezgahtar
  • Reyon Personeli
  • Depo Personeli
  • Şarküteri
  • Manav
  • Kasap
  • Bilgi İşlem

personeli akla gelse de, Bim Market bünyesi içinde ofis personeli, muhasebe, hukuk, satın alma, finans departmanı ve insan kaynakları gibi çalışma şansı yakalayabileceğiniz iş pozisyonu bulunmaktadır.
Ayrıca vasıflı – vasıfsız gözetmeksizin personel alımı yapan Bim Market, öğrenciler gibi ek iş arayan bir çok kesime de part time çalışma olanağı sağlamaktadır.

Bim Market İş Başvurusu Nasıl Yapılır?

Bim Market İş Başvurusu Nasıl Yapılır?” Bize yöneltilen soruların en başında gelen bu konunun cevabı tam yerindesiniz. Yazımızın devamında paylaşmış olduğumuz “Bim Market 2021 İş Başvurusu Formu” linki üzerinden başvuru formunda bulunan alanları doldurduktan sonra iş başvurunuzu tamamlayabilirsiniz.

Bim 2021 İş Başvuru Formu içinde;

  • Doğum Tarihi
  • T.C Kimlik Numarası
  • Adres Bilgileri
  • Telefon Numaranız

gibi kişisel detaylarınızin bunun yanında eğitim durumu ve referanslar gibi sorular yöneltilmektedir.
Bu bilgilerin tamamını eksiksiz bir biçimde doldurduktan sonra sayfa üzerinde bulunan “Bim Market İş Başvurusu Yap” kısmına bastığınız taktirde talebiniz şirketin insan kaynakları birimine ulaşacaktır.

Bim Market iş ilanlarının yayına girdiği Kariyer.net, Yenibiris.com ve İskur.gov.tr gibi online kariyer platformları bulunmaktadır. Dilerseniz bu platformlar aracılığıyla da iş başvurusu uygulayabilirsiniz.

Yazımızın Devamında bahsetmiş olduğumuz bu iş arama siteleri üzerinden nasıl iş başvurusu yapılır, üyelik alma ve profil oluşturma gibi detaylara varabilirsiniz.

Kariyer.net Bim Market İş Başvurusu

Bir süredir iş arıyorsanız eğer büyük ihtimalle kariyer.net ve benzeri iş arama sitelerine aşina olmanız kuvvetle olabilecekdir. Bildiğiniz üzere Kariyer.net, Türkiye’deki tüm firmaların personel alımı yapmak için iş ilanı açıklamalarının yayına girdiği online aracı kuruluştur.

Kariyer.net’in bu kadar popüler olması sebebiyle Bim Markete ait iş ilanları da bu platform üzerinde anlık olarak güncellenmek dedir. Her şehir ve Bim Market mağazası için ayrı ayrı iş ilanları yayınlayan firma, iş başvurusu yapan personel adayları ile bu platform üzerinde geri dönüş sağlamaktadır.

Kariyer.net üzerinden Bim iş ilanlarına başvuru yapabilmeniz için ilk kez site üzerinden üyelik oluşturmanız gerekmektedir. Yeni yahut önceden almış olduğunu mail adresi ile hemen üyelik oluşturduktan sonra site sizi profil oluşturmanız için değişik bir sayfaya yönlendirecektir.

Bir nevi Cv yerine geçecek olan bu sayfada önceden bahsetmiş olduğumuz kişisel detaylarınıze benzer nitelikte ki boş alanların doldurulması gerekmektedir.Bunun yanı sıra halen Cv hazırlamamış ve boş cv örneği arıyorsanız eğer sitemizde bulunan Boş Cv Örnekleri sayfamızda yayınlamış olduğumuz hazır Cv’ler içinden istediğinizi bilgisayarınıza indirerek özgeçmiş hazırlayabilirsiniz.

Yenibiris.com Bim Market İş Başvurusu

Yenibiris.com’da tıpkı Kariyer.net gibi iş arama siteleri içinde en popüler olanların içinde bulunmaktadır. En eski ve en köklü iş arama organizasyonu olan Yenibiris.com’da her gün binlerce iş ilanı yayınlanmaktadır.

Bim Market iş ilanları da tıpkı diğer iş arama – bulma sitelerinde olduğu gibi Yenibiris.com üzerinde çok fazla yayınlanmaktadır. Aktif olarak buradaki Bim ilanlarını güncelleyen insan kaynakları birimi, kendilerine ulaşan başvuru formlarını incelemek üzere başvuru havuzlarına aktarmaktadır.

Şirket ihtiyaçları ve Bim Mağazalarındaki personel eksikliği ışığında iş başvuru havuzundan yararlanan insan kaynakları birimi, personel adayları ile irtibata geçmektedir.

Yenibiris.com’da yayına giren Bim Market iş ilanlarına başvuru yapabilmeniz için Kariyer.net’de olduğu gibi site üzerinden üyelik oluşturmanız gerekmektedir. Hemen belirtilmeli ki Yenibiris.com ve bu tarz siteler üzerinde oluşturacağınız üyelikler ücretsiz olup, dilediğiniz zaman site de yayına giren iş ilanlarına iş başvurusu uygulayabilirsiniz.

İşkur Bim Market İş Başvurusu

Hepinizin bildiği üzere İşkur yapı olarak önceden bahsetmiş olduğumuz iş arama ve bulma sitelerinden farklıdır. Ülkemizdeki istihdamı arttırmaya yönelik bir yapılanma olan işkur.gov.tr, iş arayanlara iş bulmanın bunun yanında işveren ile çalışanlar içinde yaşanan anlaşmazlıkları çözüme ulaştırmakla yükümlüdür.

Türkiye İş Kurumu ünvanı ile çalışmalarına aralıksız devam eden bu devlet kurumu, her gün binlerce işçi ve işverene hizmet vermektedir. Özellikle istihdamı arttırmaya yönelik işverenlere sağladığı katkı aracılığıyla binlerce şirketin iş ilanı paylaşımı yaptığı İşkur da, Bim Market iş ilanları da bi hayli ilgi görmektedir.

Özellikle engelli personel ilanlarını www.iskur.gov.tr üzerinden yayınlayan Bim Market insan kaynakları birimi, buradan yapılan iş başvurularına telefonla geri dönüş yapmaktadır. Bu imkandan faydalanabilmeniz için tabi ki ilk kez işkur kaydınızı yapmanız gerekmektedir. İşkur kaydınızı www.iskur.gov.tr adresine girerek yapabilir, sistem üzerinde yayına giren Bim Market iş ilanlarına iş başvurusu uygulayabilirsiniz.

Boş Cv Örneği Doldur

Eğer halen bir Cv oluşturmadıysanız, sizi tam anlamıyla yansıtacak boş Cv örneği bulmanız biraz vakit alabilir. Bu nedenle siz değerli okurlarımız için hazırlamış olduğumuz Özgeçmiş emsallari içinden istediğinizi bilgisayarınıza indirerek doldurabilir, belki de Bim Market kariyerinize başlamak için ilk adımı atmış olabilirsiniz.

Boş Cv Örneği Doldur – Özgeçmiş Örnekleri

Bim İş Başvurusu Şartları

Bim Market iş ilanları içinde vasıflı – vasıfsız eleman, Bay – Bayan, lise ve yüksek okul mevzunu gibi birden çok kesime yönelik çalışma olanağı sağlandığından bahsetmiştik. Lakin tahmin edeceğiniz üzere her pozisyon için aranan vasıflar farklı olup, alanında uzmanlaşmış bireyler tercih edilmektedir.

Bim iş başvuru şartları Kasiyer, depo personeli, reyon görevlisi yani genel mağaza personeli için aşağıda altı çizildiği gibi olup, muhasebe, hukuk, ve finans departmanları için değişikliklar göstermektedir.

  • En az lise mezunu
  • Perakende sektöründe kariyer yapmak isteyen
  • Esnek-Vardiyalı çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek
  • İletişim becerisi yüksek, ekip çalışmasına yatkın
  • Müşteri ve hizmet odaklı bir anlayışa sahip

Bim İşe Girerken İstenilen Belgeler

Bim Market iş ilanlarına yapmış olduğunuz iş başvurunuz olumlu karşılanıp iş başı yapacağınız size bildirildiyse eğer, Bim insan kaynakları birimi sizden işe giriş işlemlerinizin yapılabilmesi için bir takım belgeler isteyecektir. Bu işe girişte istediğimiz evrakların geneli E-Devlet sisteminden ulaşabileceğiniz biçimde olup, çalışacağınız iş pozisyonuna göre değişiklikler göstermektedir.

İşe Girişte Gerekli Evraklar

  • Kimlik fotokopisi
  • Sağlık Belgesi
  • İkametgah
  • Asgari geçim indirimi formu
  • Sabıka kaydı
  • Sürücü belgesi
  • Vukaatlı nüfus sureti
  • E-devlet çalışma dökümü (sigortalılık dökümü)
  • Son iş yerinden alınmış bordro (vergi matrahı girişi için)
  • Alınmış sertifikalar

Bim Market İş İlanları Sıkça Sorulanlar

Bim Market iş ilanları ile ilgili hazırladığımız yazımızın sonlarına doğru gelirken, Bim Market iş ilanları ve iş başvurusu süreci ile alakalı sizler aracılığıyla çok fazla tarafımıza soru yöneltilmektedir. Hem bu sorulara kısaca yanıt verelim, hemde yazımızı kısaca özetlemek için birkaç soruya yanıtlamaya çalışalım.

Bim İş Başvurusu kaç Günde Sonuçlanır?

Bim Market her sene yüzlerce iş ilanı yayınlamakta olup, düzenli olarak personel alımları gerçekleştirmektedir. Ülke çapında geniş bir mağaza ağına sahip olması sebebiyle, mağazalarda bir araya gelen eleman ihtiyaçları artmaktadır.

Bu nedenle Bim Market insan kaynaklarına her gün yüzlerce iş başvurusu formu ulaşmaktadır. Firmaya ulaşan iş başvuruları 3 gün içinde sonuçlanmaktadır. Yoğunluk oluşması durumunda ise bu süre 10 güne kadar çıkabilmektedir.

Bim Market Part Time Personel Alımı Yapıyor Mu?

Bim Market genelde tam zamanlı çalışma kadroları oluşturmaktadır. Genel olarak tam zamanlı personel alımı yapılsa da, belirli aralıklarla part time eleman alımları da yapılmaktadır. Yayınlanan part time iş ilanlarına şirketin kurumsal adresi üzerinden ulaşabilir, tercih ettiğiniz iş pozisyonu için başvuru formu gönderebilirsiniz.

Personel Alımı Yapılan Bim Market Şubeleri

Bim Market Eyüp Şubesi Kasiyer

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Büyüyen yapımızda bizimle çalışmak isteyen takım dostları arıyoruz.

  • En az lise mezunu,
  • Perakende sektöründe kariyer yapmak isteyen,
  • İletişim becerisi yüksek, ekip çalışmasına yatkın,
  • Dinamik, prezantabl, ikna kabiliyeti kuvvetli,
  • Müşteri ve hizmet odaklı bir anlayışa sahip, motivasyonu yüksek,
  • Ekip ile birlikte mağazanın satış hedeflerini gerçekleştirecek,
  • Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış,
  • Bay/Bayan adaylar aramaktayız.

İŞ TANIMI

  • Müşterileri güler yüz ile karşılamak ve uğurlamak,
  • Ürün, etiket fiyat kontrollerinin reyonda ve kasa noktasında yapılmasını sağlamak,
  • Müşteri isteklerini dinleyip uygun kanallara iletmek,
  • Ürünlerin reyonlarda sürekli olarak standartlara uygun olarak bulunmasını sağlamak,
  • Sorumlu olduğu reyonda bulunan ürünlerin stok ve sipariş yönetimini sağlamak,
  • Kasa ve çevresinin düzenini sağlamak,
  • Mağaza kasaları ile alakalı tüm görevleri yerine getirmek
İş Başvurusu

Bim Market Ünalan Şirinevler Şubesi Kasiyer İlanları 

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Büyüyen yapımızda bizimle çalışmak isteyen takım dostları arıyoruz.

  • En az lise mezunu,
  • Perakende sektöründe kariyer yapmak isteyen,
  • İletişim becerisi yüksek, ekip çalışmasına yatkın,
  • Dinamik, prezantabl, ikna kabiliyeti kuvvetli,
  • Müşteri ve hizmet odaklı bir anlayışa sahip, motivasyonu yüksek,
  • Ekip ile birlikte mağazanın satış hedeflerini gerçekleştirecek,
  • Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış,
  • Bay/Bayan adaylar aramaktayız.

İŞ TANIMI

  • Müşterileri güler yüz ile karşılamak ve uğurlamak,
  • Ürün, etiket fiyat kontrollerinin reyonda ve kasa noktasında yapılmasını sağlamak,
  • Müşteri isteklerini dinleyip uygun kanallara iletmek,
  • Ürünlerin reyonlarda sürekli olarak standartlara uygun olarak bulunmasını sağlamak,
  • Sorumlu olduğu reyonda bulunan ürünlerin stok ve sipariş yönetimini sağlamak,
  • Kasa ve çevresinin düzenini sağlamak,
  • Mağaza kasaları ile alakalı tüm görevleri yerine getirmek
İş Başvurusu

Adana BİM Market Satış Elemanı İş İlanı

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Kurulduğu 1999 senesinden bu yana hızla ve sürekli olarak büyüyen, kurumsal müşterisi ile sektöründe önder olan firmamıza satış ekibi için görevlendirmek üzere yoğun iş temposuna ayak uydurabilecek Müşteri Yöneticisiarıyoruz.

Temel Nitelikler;

  • En az Lise mezunu olmak,
  • Erkek / Bayan
  • Erkek Adaylar için tercihen askerliğini yapmış olmak,
  • Takım çalışmasına yatkın,
  • Müşterilerimize karşı güler yüzlü olmak

İŞ TANIMI

Çalıştığı mağazada BİM Organizasyonunun Hedefleri’ne bağlı kalarak çalışılması.
Şirketin daha iyi sonuçlar alması ve başarılar elde etmesi için tüm diğer personel ile işbirliği içinde çalışılması.

Aday Kriterleri
Tecrübe: Tecrübeli veya tecrübeli olmayan adaylar
Askerlik Durumu: Yapıldı, Muaf
Eğitim Seviyesi: Lise(Mezun), Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Mezun)
Pozisyon Bilgileri
Firma Sektörü: Mağazacılık (Ticaret)
Departman: Personel
Çalışma Şekli : Sürekli / Tam zamanlı
Pozisyon Seviyesi: Eleman
Ülke/Şehir: Adana
İş Başvurusu

Bim Market Bütçe ve Raporlama Uzmanı İş İlanı

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Genel Nitelikler

  • Üniversitelerin İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İşletme/yahut Mühendislik bölümlerinden mezun
  • 2-4 yıl içinde IFRS, konsolidasyon ve SPK raporlama tecrübesi olan
  • Bağımsız denetim tecrübesine sahip
  • Finansal raporlama, bütçe, genel muhasebe/tekdüzen hesap planı hususunda balakalı, yönetim raporlamaları ve veri analizi konularında bilgi sahibi
  • Tercihen SAP sistemini kullanabilen
  • İleri düzeyde İngilizce bilen
  • MS Office uygulamalarına hakim
  • Yazılı ve sözlü iletişim becerileri yüksek
  • Analitik düşünme, planlama, yorum ve sunum becerileri gelişmiş
  • Erkek adaylar için askerlik görevini yerine getirmiş
  • İstanbul Anadolu yakasında ikamet eden

İş Tanımı

  • TFRS ve SPK kapsamı içinde solo ve konsolide mali tablo ve dipnotların üçer aylık dönemler itibariyle hazırlanması
  • Bağımsız denetim sürecinin koordine edilmesine destek verilmesi
  • Bütçe çalışmalarına destek verilmesi ve gerekli alt süreçlerin ve teknik konuların takibinin yapılması
  • Aylık yönetim raporlarını hazırlamak, yurt içi ve dışı iştiraklerin yönetim raporlarını konsolide etmek ve raporları yönetime sevkiyata hazır hale getirmek
  • Aylık bütçe-gerçekleşen karşı karşıya geldirmalarının yapılması, bütçe-fiili sapmaların analizi ve raporlanması
  • Raporlama bilgi sistemlerinin günlük işleyişini sağlamak, kontrolünü yapmak, şirket çalışanlarına ve yurt dışı iştiraklere raporlama sistemlerini verimli kullanabilmeleri adına destek olmak
  • Yapılan raporlarla alakalı sistemsel geliştirmelere ve projelere destek sağlamak
  • Yönetim  yahut kamu otoriteleri aracılığıyla talep edilecek diğer rapor,  analiz ve sunumların hazırlanması
Aday Kriterleri
Tecrübe: 2 – 4 yıl profesyonel adaylar
Askerlik Durumu: Yapıldı, Muaf
Eğitim Seviyesi: Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Mezun)
Pozisyon Bilgileri
Firma Sektörü: Perakende
Departman: Finans
Çalışma Şekli : Sürekli / Tam zamanlı
Pozisyon Seviyesi: Uzman
Ülke/Şehir: İstanbul
İş Başvurusu

Bim Market Sebze Meyve Sorumlusu

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Türkiye’nin en büyük süpermarketi olan firmamız da çalışmak üzere Sebze Meyve Sorumlusu aranmaktadır. Pozisyon ile alakalı kısa görev tanımı ve uygun adayların taşıması gereken özellikler aşağıda bulunmaktadır.

İŞ TANIMI

  • Mağazanın gereksinimi olan nitelik, kalite ve miktarda meyve / sebzenin stok kontrolleri ve siparişlerinin verilmesi,
  • Ürünlerin reyonlarda sürekli olarak standartlara uygun olarak bulunmasını sağlamak

GENEL NİTELİKLER 

  • En az lise mezunu,
  • Güler yüzlü ve motivasyonu yüksek,
  • Perakende sektöründe en az 2 yıl işinde uzman,
  • Dikkatli ve özenli çalışan,
  • Sorumluluk duygusu yüksek ve müşteri odaklı,
  • İnsan ilişkileri ve iletişim becerileri kuvvetli,
  • Prezantabl ve diksiyonu düzgün,
  • Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilen,
  • Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış veya en az 3 yıl tecilli.
Aday Kriterleri
Tecrübe: Tecrübeli veya tecrübeli olmayan adaylar
Askerlik Durumu: Yapıldı, Muaf
Eğitim Seviyesi: Lise(Mezun), Ön Lisans(Mezun)
Pozisyon Bilgileri
Firma Sektörü: Gıda
Departman: Lojistik
Çalışma Şekli : Sürekli / Tam zamanlı
Pozisyon Seviyesi: Yeni Başlayan
Ülke/Şehir: Ankara
İş Başvurusu

Depo Personeli İş İlanları

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Kurulduğundan bu yana hızla ve sürekli olarak büyüyen, kurumsal müşterisi ile sektöründe önder olan firmamıza satış ekibi için görevlendirmek üzere yoğun iş temposuna ayak uydurabilecek Depo Personeli arıyoruz.

  • Tercihen lise mezunu,
  • Tercihen perakende sektöründe ve benzer pozisyonda en az 1 yıl deneyim sahibi
  • Analitik yönü kuvvetli, sonuç odaklı çalışmaya yatkın,
  • Takım çalışmasına uyumlu,  iletişimi kuvvetli,
  • Vardiyalı çalışma saatlerine uyum sağlayabilen,
  • Tercihen erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış olan

İş Tanımı

  • Mağazalardan gelen siparişleri depoda RF el terminali ile toplanması ve paletlere aktarılması,
  • İade ürünlerin mal kabul sayımının yapılması ve kontrol edilmesi,
  • Depodaki kasa, palet, rulot gibi malzemeleri dış saha istiflemesinin ve düzenlemesinin yapılması,
  • Değerli mal grubundaki ürünlerin RF el terminali ile sisteme aktarılması.
  • Transpalet ile depodan mal toplanarak hazırlanması ve istiflenmesi
  • Deponun temizliğinin sağlanması
Aday Kriterleri
Tecrübe: 1 – 5 yıl profesyonel adaylar
Askerlik Durumu: Yapıldı, Muaf
Eğitim Seviyesi: İlk Öğretim(Mezun)
Pozisyon Bilgileri
Firma Sektörü: Perakende
Departman: Depo / Antrepo
Çalışma Şekli : Sürekli / Tam zamanlı
Pozisyon Seviyesi: İşçi ve Mavi Yaka
Ülke/Şehir: Mardin
İş Başvurusu

Lojistik Asistanı İş İlanları

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Üniversitelerin Mühendislik yahut  İktisadi ve İdari Bilimler fakültelerinden mezun

  • Tercihen sektör deneyimi olan veya yetiştirilmek üzere,
  • MS Office uygulamalarına hakim,
  • İş takip kabiliyetine sahip,
  • İletişimi kuvvetli, ekip çalışmasına yatkın

Lojistik Asistanı aranmaktadır.

İŞİN TANIMI 

  • Tedarik Zinciri Yönetimi departmanı ve depoların planları ışığında performans takip çalışmalarına destek verecek analizleri yapmak ve belirlenmiş standart raporların hazırlanmasına destek olmak,
  • Depo yönetim sisteminin ve öneri sipariş sisteminin sorunsuz çalışması için gerek duyulan parametrelerin veri girişlerini gerçekleştirmek,
  • Mağazalarda ürün bulunurluğunun artırılması için alakalı birimlerle işbirliği içinde destek vermek,
  • Satışa yeni girecek veya satış enerjikleri değişen ürünlerin depolardaki yerleşim planlarına ilişkin öneriler oluşturmak, düzenli olarak ürün ana verilerinin güncelliğini kontrol etmek.
Aday Kriterleri
Tecrübe: Tecrübeli veya tecrübeli olmayan adaylar
Askerlik Durumu: Yapıldı, Muaf
Eğitim Seviyesi: Üniversite(Mezun)
Pozisyon Bilgileri
Firma Sektörü: Perakende
Departman: Lojistik
Çalışma Şekli : Sürekli / Tam zamanlı
Pozisyon Seviyesi: Uzman Yardımcısı
Ülke/Şehir: İstanbul
İş Başvurusu

Hakmar Part Time Kasiyer İlanı

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Mağazalarımızda görevlendirmek üzere aşağıdaki niteliklere sahip ‘ KASİYER‘ arıyor.

İŞ TANIMI

En az lise mezunu,

  • Tercihen Kasiyerlik tecrübesi bulunan,
  • Diksiyonu düzgün,
  • Müşteri odaklı,
  • Ekip çalışmasına yatkın,
  • İletişim becerisi yüksek,
  • Mağaza ve müşteri hizmet odaklı bir anlayışa sahip,

Bim Market Part Time Mağaza Satış Temsilcisi İş İlanı

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Türkiye’nin en büyük ve bi hayli hızlı büyüyen gruplarından mağazalarımızda görevlendirilmek üzere Part Time çalışabilek Mağaza Satış Temsilcisi aramaktayız. Pozisyon ile alakalı kısa görev tanımı ve uygun adayların taşıması gereken özellikler aşağıda bulunmaktadır.

  • En az lise mezunu,
  • Mağazacılığı meslek edinip kariyer amacında olan,
  • İstekli ve motivasyonu yüksek,
  • Sorumluluk almayı seven,
  • İletişim becerisi gelişmiş,
  • Planlı, titiz ve disiplinli,
  • Vardiyalı çalışma saatlerine ayak uydurabilen,

İŞ TANIMI

  • Müşteri gereksinimlerini tespit edip en iyi hizmeti sunmak,
  • Ürünlerin tespit edilen standartta ve kalitede teşhir edilmesini sağlamak,
  • Depo, raf düzeni ve temizliğini sağlamak,
  • Kasa işlemlerini gerçekleştirmek,
  • Mağazanın ürün stoklarını takip etmek
Aday Kriterleri
Tecrübe: Tecrübeli veya tecrübeli olmayan adaylar
Askerlik Durumu: Yapıldı, Muaf
Eğitim Seviyesi: Lise(Mezun), Ön Lisans(Öğrenci), Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Öğrenci), Üniversite(Mezun)
Pozisyon Bilgileri
Firma Sektörü: Gıda Hizmetleri, Mağazacılık (Ticaret), Hızlı Tüketim Malları, Perakende
Departman: Hizmet
Çalışma Şekli : Dönemsel / Proje bazlı
Pozisyon Seviyesi: Yeni Başlayan
Ülke/Şehir: İstanbul
İş Başvurusu

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu