Başvurular

Bim Part Time İş İlanları ve İş Başvurusu Formu 2021

Bim Part Time İş İlanları ve İş Başvurusu Formu 2021, başvurular bölümümüzde Bim Part Time İş İlanları ve İş Başvurusu Formu 2021 ile alakalı bilgi sahibi olmanızı istedik.. Bim Part Time İş İlanları ve İş Başvurusu Formu 2021 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

Bim Part Time İş İlanları ve İş Başvurusu Formu 2021

Bim part time iş ilanları güncellenmeye devam ederken, eleman alımı yapılan Bim şubelerine iş başvuruları hız kesmeden sürdürmektedir. Mağaza sektöründe işinde uzman ve Bim part time iş başvurusu yapmak istiyorsanız, başvuru süreciyle alakalı tüm ayrıntı kısmı yazımızın devamında bulacaksınızdır.

Bim part time iş ilanlarıBim part time iş ilanları
Bim Mağazası – Part Time İş İlanları –

Part time eleman alımlarından personel maaşlarına, çalışma saatleri civarından firma bilgilerine kadar bir çok konuya sayfamızdan ulaşabilir, Bim insan kaynaklarına part time iş başvurusu uygulayabilirsiniz.

Bim Part Time İş İlanları ve İş Başvurusu Formu 2021

  • Bim Part Time İş İlanları ve İş Başvurusu Formu 2021
  • Bim Part Time İş İlanları 2021
  • İstanbul Part Time İş Başvurusu
  • Ankara Part Time İş İlanları
  • Antalya Part Time İş İlanları
  • İzmir Part Time İş İlanları
  • Bim Part Time İş Pozisyonları
  • Bim Part Time Mağaza Satış Temsilcisi
  • Bim Part Time İş Başvurusu 2021
  • Bim Market Kariyer.net İlanları
  • Bim Part Time İşe Giriş Evrakları
  • Çalışma Şartları ve Part Time Maaşları 2021
  • Part Time Personel Maaşları 2021
  • Bim Sıkça Sorulan Sorular
  • Bim’den Ayrıldım Tekrar İş başvurusu Yapabilir miyim?
  • Bim Part Time Maaşları Ne Kadar?

Bim part time iş başvurusu yapmak isteyen ve Bim ilanlarını düzenli olarak takip edenler için hazırladığımız makalemizde, part time eleman ilanlarının bunun yanında, şirkete ait kasiyer, depo elemanı ve genel mağaza ilanları gibi diğer pozisyonlar ile ilgili bilgi sahibi olabileceksiniz.

Firma unvanıyla anacak olursak eğer, Bim Birleşik Mağazalar A.Ş şüphesiz ki ülkemizdeki en mühim ve en büyük perakende marketlerin öncülüğünü yapmaktadır. Binlerce şubesi ile ülke genelinde olağanüstü bir mağaza ağına sahip olan Bim, kurulduğu günden bu yana binlerce insana iş olanakları sağlamaktadır.

2021 senesinde da şube açılışlarına ve eleman alımlarına devam eden firma, çok sayıda personel alımı yapmaya sürdürmektedir. Tam zamanlı çalışma şeklinin dışında yarı zamanlı çalışma olanağı arayan bir çok insana de gelir kapısı olmaya devam edilmektedir.

Bim iş ilanları ile eleman alımı yapılacak şube ve pozisyonları şirketin insan kaynakları sayfasında yayınlamaktadır. Bim insan kaynakları sayfasını incelediğimizde, part time eleman ilanları, diğer iş ilanlarına göre sınırlı sayıda olduğu görülmektedir. Buna rağmen şube rakamının fazla oluşu, bir çok ilimizde part time çalışma fırsatı sağlamaktadır.

Peki; Bim part time iş başvurusu yapabileceğiniz iller hangileri, Bim part time iş ilanları hangi pozisyonları kapsıyor? Hepsi yazımızın devamında.

Popüler İş İlanları
Bim İş İlanları 2021
Ülker İş İlanları 2021
Bim Market İş Başvurusu 2021
Şok Market İş İlanları 2021
CarrefourSA İş Başvurusu

Bim Part Time İş İlanları 2021

Bim iş ilanları sayfasına incelediğimizde, part time iş başvurusu yapabileceğiniz illerimiz içinde; İstanbulAnkaraİzmir ve Antalya başı çekmektedir. Bu dört şehrimizi sırasıyla Adana, Konya, Eskişehir ve Bursa takip ederken, aşağı yukarı bir çok ilimizde Bim part time iş başvurusu uygulayabilirsiniz.

Bim part time iş ilanları ve iş başvurusu süreciyle alakalı bilgiler verdiğimiz makalemizde, part time eleman alımı yapılan 4 büyük şehrimizdeki Bim şubelerini, alt başlıklar halinde yazımızın devamında bulacaksınızdır.

İstanbul Part Time İş Başvurusu

Hiç şüphesiz sanayisi ve nüfus yoğunluğu yönünden ülkemizin en büyük illerinin başında İstanbul gelmektedir. Bu nedenle Bim şubelerinin de en fazla olduğu, hemen hemen her mahallede bir Bim Markete rastlamanız son derece olabilecek.

Bim part time iş ilanlarında, İstanbul’ da ikamet edenlerin iş başvurusu yapabileceği Bim Market şubeleri içinde; Bağcılar, Esenler, Adalar, Beşiktaş, Dudullu, Ümraniye, Samandıra, Gazi Osman Paşa, Beylikdüzü, Aksaray, Fatih ve Topkapı gibi Bim Market mağazaları bulunmaktadır.

Ankara Part Time İş İlanları

Bim part time iş ilanlarının en fazla yayına girdiği illerimizden bir diğeri olan de Ankara’dır. Bim Ankara iş ilanları başlığıyla yapılan açıklamalarda, çok sayıda part time kasiyer alımı, depocu alımı ve temizlik elemanı alımı gerçekleştirileceği açıklanmıştır.

Bim part time Ankara ilanlarına başvuru yapmak isteyenler, yazımızın devamında paylaşmış olduğumuz ulaşım linkinden Bim part time iş başvurusu yapabilirler.

Antalya Part Time İş İlanları

Bim Marketler Zincirlerinin en yoğun olarak olduğu illerimizden bir diğeri olande Antalya’dır. Birçok şehrimizde olduğu gibi Antalya’da da bir çok noktada Bim şubesi bulunmaktadır. Kasiyer, satış danışmanı ve depo elemanı alımları gerçekleştirilirken, b pozisyonlar için çok sayıda part time eleman ilanları yayınlanmaktadır.

İzmir Part Time İş İlanları

Firma ilanlarını incelediğimizde, Bim part time iş ilanlarının en fazla olduğu bir diğer şehrimiz İzmir gelmektedir. İzmir part time iş ilanlarına ulaşmak isteyenler şirketin insan kaynakları sayfasından iş başvurusu formuna ulaşabilir, tercih edilen Bim şubesine part time iş başvurusu yapabilirler.

Bim Part Time İş Pozisyonları

Bim Birleşik Mağazaların yapısını incelediğimizde yarı zamanlı yani part time çalışanların genelde kasiyer pozisyonunda değerlendirildiği görülmektedir. Yarı zamanlı çalışma pozisyonunda genelde üniversite öğrencilerine part time iş olanağı sunan insan kaynakları birimi, depo ve mağaza içi organizasyonlar için de part time eleman ilanları yayınlamaktadır.

Peki, iş başvurusu nasıl yapılır? Bim iş başvurusu formuna nereden ulaşılır? Bim part time iş başvurusu ile alakalı detaylar yazımızın devamında.

Bim Part Time Mağaza Satış Temsilcisi

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Bim Marketler İstanbul Şube Müdürlüğü’ne mağazalarımızda görevlendirilmek üzere Part Time çalışabilek Mağaza Satış Temsilcisi aramaktayız. Pozisyon ile alakalı kısa görev tanımı ve uygun adayların taşıması gereken özellikler aşağıda bulunmaktadır.

  • En az lise mezunu,
  • Mağazacılığı meslek edinip kariyer amacında olan,
  • İstekli ve motivasyonu yüksek,
  • Sorumluluk almayı seven,
  • İletişim becerisi gelişmiş,
  • Planlı, titiz ve disiplinli,
  • Vardiyalı çalışma saatlerine ayak uydurabilen,

İŞ TANIMI

  • Müşteri gereksinimlerini tespit edip en iyi hizmeti sunmak,
  • Ürünlerin tespit edilen standartta ve kalitede teşhir edilmesini sağlamak,
  • Depo, raf düzeni ve temizliğini sağlamak,
  • Kasa işlemlerini gerçekleştirmek,
  • Mağazanın ürün stoklarını takip etmek
Aday Kriterleri
Tecrübe
Tecrübeli – Tecrübesiz
Eğitim Seviyesi
Lise(Mezun), Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Öğrenci), Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun
Pozisyon Bilgileri
Firma Sektörü
Hızlı Tüketim Malları
Departman
Satış
Çalışma Şekli
Sürekli / Tam zamanlı
Pozisyon Seviyesi
Hizmet Personeli
Personel Sayısı
Belirtilmemiştir
Ülke/Şehir
İstanbul
İş Başvurusu

Bim Part Time İş Başvurusu 2021

Firma ilanlarına başvuruda bulunmak için izleyebileceğiniz birkaç tane kanal bulunmaktadır. Bahsedeceğimiz yollarda birincisi; aşağıda linkini paylaşımı yaptığımız adresten insan kaynakları sayfasında yayına giren Bim iş başvurusu formu doldurarak müracaatınızı yapabilirsiniz.

İzleyebileceğiniz yollardan bir diğeri olan de, Kariyer.net gibi iş ilanları siteleri üzerinden part time iş ilanlarına iş başvurusu uygulayabilirsiniz. Kurumsal internet sayfası dışında çeşitli interaktif ilan siteleri üzerinden de açıklamalarda bulunan firma, insan kaynaklarına ulaşan bütün başvuruları dikkatle incelemektedir.

Yenibiris.com gibi ilan siteleri üzerinden yapacağınız başvurularda, ilk kez siteye üye girişi yaptıktan sonra Cv yani Özgeçmiş oluşturmanız gerekmektedir. Doldurmuş olduğunuz Özgeçmişinizle firma ilanlarını yakında zamandan inceleyebilir, tercih ettiğiniz ildeki Bim şubelerine iş başvurusu uygulayabilirsiniz.

Bim ilanlarına ulaşabileceğiniz başvuru kanallarından sonuncusu ise Türkiye İş Kurumu yani İşkur olmaktadır. Her ne kadar part time personel alımları  bu platform üzerinden fazla yayınlanmasa da Bim kasiyer, depo elemanı ve engelli iş ilanlarına İşkur üzerinden başvuru uygulayabilirsiniz.

Bim’in eleman alımı yaptığı diğer pozisyonlar ve şubelerle ilgi bilgi almak isteğe göre eğer, Bim İş İlanları Personel Alımı ve İş Başvurusu başlıklı makalemizde tüm detaylara ulaşabilir, Bim Kasiyer İlanları ve Bim Depo Elemanı İş İlanları isimli paylaşımlarımız aracılığıyla pozisyon odaklı incelemeler uygulayabilirsiniz.

Bim Market Kariyer.net İlanları

Bim Market iş ilanlarına iş başvurusu formu gönderebilmek için yararlanabileceğiniz birden fazla platform olduğundan bahsetmiştik. Bu interaktif platformlar içerinde en fazla tercih edilen ve ilk akla gelen iş arama sitelerinin başında da tahmin edebileceğiniz üzere Kariyer.net gelmektedir.

Her gün binlerce şirketin eleman – personel alımı yapmak için iş ilanı paylaşımı yaptığı Kariyer.net de, kısa bir üyelik işleminin ardından sizde bu platformun sağlamış olduğu imkanlardan yararlanmaya başlayabilirsiniz.
İş arayanların dışında iş verenler aracılığıyla da en fazla tercih edilen markaların başında bulunan kariyer.net üzerinden yapacağınız iş başvurularına en kısa bir sürede geri dönüş sağlanmaktadır.

Bim Market ilanlarına da çok fazla rastlayabileceğiniz Kariyer.net üzerinden, tercih ettiğiniz iş pozisyonu ve lokasyona göre filtrelemeler yapabilir, size en uygun olan Bim Market şubesinde işe başlama şansı yakalayabilirsiniz.

Bim Part Time İşe Giriş Evrakları

Bahsetmiş olduğumuz başvuru kanallarından herhangi biriyle iş başvurunuzu yaptıysanız eğer, insan kaynakları size kısa bir sürede geri dönüş sağlayacaktır. Gönderilen iş başvurusu formlarını büyük bir dikkatle inceleyen insan kaynakları birimi, ön başvurunuza olumlu yanıt verdiği taktirde sizi sözlü ve yüz yüze mülakatlar için ofislerine çağırabilirler.

Bim işe alım sürecinden başarılı bir biçimde ayrıldığınızda sizden işe giriş evrakları istenecektir. Personel özlük dosyası evrakları ve sigorta için gerekli evraklardan bir araya gelen bu belgeler, kanunen zorunlu olarak temin edilmesi gereken belgelerdir.

Bir çoğu e-devlet sisteminden ulaşabileceğiniz kolaylıkta olup, başlıca şu biçimdedir;

  • İşçi kimlik bilgileri, Nüfus cüzdanı sureti,
  • İkametgah ilmuhaberi,
  • Mezun olduğu okul diploma fotokopisi
  • Referansları ve CV’ si,
  • Kanun gereği iş anlaşmasi,
  • Sağlık Raporu,
  • Bazı işkolları için, periyodik olarak sağlık muayenelerinden geçirildiğine dair rapor,
  • Özürlü işçi ise sakatlık raporu aslı ve ya fotokopisi,
  • Sakatlık indiriminden yararlanabilmesi için alakalı vergi dairesi başkanlığından indirim uygulanacağına dair yazı,
  • Sakat işçi için İş-Kur müracaat kayıt evrakı,
  • Adli sicil kaydı,
  • Herhangi bir kanuni nedenle ücret kesme cezası uygulanırsa, yapılan kesintilerin nedeninin bildirildiği yazı,
  • Fazla çalışma için işçinin onayının alındığı yazı,
  • İşçilerin, iş sağlığı ve güvenliği hususunda ve yüz yüze bulundukları mesleki riskler, alınması gerekli önlemler ve yasal hak ve sorumluluklar hususunda bilgilendirildiklerine dair yazı,
  • İşin gereklerine göre bulunması gereken diğer evraklar, bulunmalıdır.

Çalışma Şartları ve Part Time Maaşları 2021

Bim’de part time çalışıyorsanız eğer, sizi çalıştıracakları yerlerin en başında kasa bulunmaktadır. Hareketli ve yoğun müşteri trafiğini idare etmekle sorumlu olan Bim kasiyerleri, son derece dikkatli ve oluşabilecek hırsızlık hadiselerina karşı tedbirli olmalıdırlar. Part time elemanların haftada 30 saat çalışma süreleri bulunmaktadır.

Bim Çalışma şartlarıBim Çalışma şartları
Part Time Çalışma Şartları – Bim Part Time İş İlanları-

Belirtmemiz gereken bir diğer mühim nokta ise; çalışmaya başladıktan sonra ki ilk 3 ayınız deneme süresi olmaktadır. 3 ayın sonunda ise maaşınıza mağaza primi yatırılmaktadır. Mağaza hedeflerine göre değişen bu prim tutarı, ay sonunda maaşınıza yansıtılmaktadır.

Part Time Personel Maaşları 2021

Part time çalışan maaşlarından bahsedecek olursak eğer; yemek ve yol fiyatlarıni de eklediğimizde, part time çalışan fiyatları 1200 – 1400 TL içinde değişebilmektedir.

En son;

Bim Part Time İş İlanları ve İş Başvurusu başlıklı makalemizde, başvuru sürecinden çalışma koşulları ve maaş bilgilerine kadar siz değerli okurlarımıza part time iş ilanlarıyla alakalı bilgilendirmede bulunmaya çalıştık. Bim part time iş ilanlarıyla alakalı firma güncellemelerini sitemiz üzerinden takip edebilir, aşağıda paylaşmış olduğumuz ulaşım linklerinden Bim Market iş başvuru formu doldurabilirsiniz.

Bim Sıkça Sorulan Sorular

Her ne kadar açıklayıcı bir yazı oluşturmaya çalışsak da, bazı konular yeteri kadar anlaşılamıyor olabilir. Bu kanıya varmamızda ki en büyük neden ise, kullanıcılarımızın bize yaptığı geri dönüşler. Yazımızın sonlarına doğru gelirken hem bu geri dönüşlere yanıt vererek iş başvurusu aşamasındaki personel adaylarına yardımcı olmaya çalışacağız.

Bim’den Ayrıldım Tekrar İş başvurusu Yapabilir miyim?

Bu konu ile ilgili çok fazla soru almaktayız. Bim de çalışıp ayrılmış olmanız, Bim iş İlanlarına yeniden iş başvurusu yapmanıza engel olmamaktadır. Firmanın yayınlamış olduğu Bim İş Başvurusu Formu’nu bilgisayarınıza indirip doldurduktan sonra, müracaatınızı uygulayabilirsiniz.

Bim Part Time Maaşları Ne Kadar?

Bim iş ilanları içinde en fazla talep gören iş pozisyonlarının başında part time çalışma şekli gelmektedir. Durumlar bu şekilde idrak edince da Bim part time maaşları en fazla aranılan konuların başında gelmektedir. Bim part time maaşları, çalıştığınız süre ile ilişkili olarak asgari ücretin %20 üzerine çıkabilmektedir.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu