Başvurular

BMC iş ilanları ve iş başvurusu 2022

BMC iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde BMC iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. BMC iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

BMC iş ilanları ve iş başvurusu

BMC, 1964 senesinde kurulmuş olan bir ticari araç üreticisidir. British Motor Company yahut kısa adı ile BMC, ülkemizin tek, dünyanın en büyük 5 kamyon üreticisinden biridir. Yüzde yüz hissesinin Ethem Sfakat’a ait olduğu BMC; kamyonet, kamyon, çekici, minibüs, otobüs, askeri taktik araç, mayına dayanıklı personel taşıyıcı araç ile bu araçlarda kullanılan motor ve ekipmanların üretimini gerçekleştirmektedir. Ayrıca BMC, üyelerinin isteklerine göre 6 ay gibi kısa bir sürede fabrikalarında özel araç tasarlayarak üretebilme kabiliyetine sahiptir. BMC ülkemizde büyümesine hız kesmeden devam ederken, her sene ihracat rekorları da kırmaktadır. BMC bünyesinde binlerce kişi istihdam edilmekte olup, bunlara ek olarak çok sayıda yeni personel alımı, eleman alımı, işçi alımı gerçekleştirmektedir. BMC aracılığıyla yayına giren iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, açık iş pozisyonları, kariyer fırsatları, iş başvuru formu, iş talep formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • BMC İş İlanları 2022
  • BMC İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

BMC İş İlanları 2022

BMC, İzmir ilimizde Pınarbaşı’nda 250 bin metrekare alana kurulmuş tesiste ve Sakarya Karasu fabrikası’nda üretim gerçekleştirmektedir. Bunun bunun yanında Tank Palet Fabrikası da 25 yıllığına BMC aracılığıyla kiralanmıştır. BMC fabrikaları bünyesinde üretilen ticari ve askeri araçlar 80’den fazla ülkeye ihraç edilmekte ve Türk ekonomisine 10 milyar dolarlık katma değer sağlanmaktadır. Tasarım, Ar-Ge, üretim, satış gibi tüm çözümleri kendi bünyesinde verebilecek kabiliyete sahip olan BMC, faaliyetlerine ara vermeksizin devam edebilmek için bünyesine yeni çalışanlar alımları yapmaktadır. BMC çok sayıda personel alımı, eleman alımı ve işçi alımı gerçekleştirmektedir.

BMC aracılığıyla yayına giren yahut yayına girmesi beklenen iş ilanları içinde; mekanik bakım teknisyeni, kalite kontrol operatörü, montaj operatörü, üretim operatörü, kaynak operatörü, ağ ve güvenlik uzmanı, CNC operatörü, banbury operatörü, özel güvenlik görevlisi, makine mühendisi, elektrik elektronik mühendisi, engelli personel, temizlik görevlisi, vasıfsız fabrika işçisi, iş güvenliği uzmanı gibi çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. Peki BMC iş başvurusu nasıl nereden yapılmaktadır?

BMC İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

BMC, personel, eleman alımı var mı araştırma konusu olmuştur. BMC ülkemizde en fazla istihdam yaratan kurumlardan biridir ve düzenli olarak yeni çalışan alımları gerçekleştirmektedir. BMC bünyesinde çalışma fırsatı elde etmek için öz geçmişinizi ik@bmc.com.tr mail adresine gönderebilirsiniz. Bunun dışında aşağıda vermiş olduğumuz iş başvuru formu aracılığıyla de başvurularınızı kolay bir biçimde yapabilmeniz olabilecekdür. Sayfaya girdikten sonra BMC aracılığıyla kariyer portallarına yayınlanmış iş ilanlarına varabilirsiniz. Her iki yolla da başvurunuz kurumun insan kaynakları departmanına iletilecektir. Bu makalemizde BMC fabrikaları iş ilanları ile işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.

BMC iş başvuru formu doldurmak için tıklayın


DİĞER BMC HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, bmc hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan bmc açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu