Başvurular

Bolu Belediyesi Engelli İşçi Personel Alımı İlanı 2022

Bolu Belediyesi Engelli İşçi Personel Alımı İlanı 2022, iş başvuru bölümüzde Bolu Belediyesi Engelli İşçi Personel Alımı İlanı ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Bolu Belediyesi Engelli İşçi Personel Alımı İlanı başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Bolu Belediyesi Engelli İşçi Personel Alımı İlanı

Kamuda ve özel sektörlerde özürlü ve eski hükümlü personel çalıştırma zorunluluğu mevcuttur. Özel sektörde 50 ve üzeri işçi çalıştırdıkları takdirde bu rakamın %3’ü kadar özürlü personel, kamu iş yerlerin de ise yüzde dördü kadar özürlü ve yüzde ikisi kadar da eski hükümlü işçi çalıştırma zorunlulukları mevcuttur. Devlette.com olarak özürlü, engelli iş ilanlarına sürekli olarak sitemiz üzerinden yer veriyoruz. Bu ilanlardan sonuncusu ise Bolu Belediyesi aracılığıyla açıldı. Bolu Belediyesi yayınlamış olduğu ilan ile engelli işçi alımı yapacağını açıkladı. İlana dair başvuru şartları, başvuru formu ve tarihleri gibi bilgilere haberimizin devamından varabilirsiniz.

Bolu Belediyesi Engelli İşçi Alımı İlanı

TALEBE BAŞVURACAK ADAYLARIN DİKKATİNE;

– Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayımlandığı tarihten bu yana 10 gün içinde talebin yayımlandığı il/şube müdürlüklerinden şahsen yahut www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuru yapabilirler.

– Gerçeğe aykırı belge verenlerin veya beyanda bulunanların başvurusu geçersiz hale getirilmesi, işe alınması işleminin iptaline ilişkin kurumun ve talep sahibi kamu kurum ve kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır.

– Kura noter huzurunda talep rakamının 3 katı oranında asil ve yedek olmak üzere çekilecektir.

– Taleplere başvuru yapan adaylar, eğitim durumu, tecrübe, öncelik durumu, yabancı dil şartı, ehliyet şartı vb. Şartları taşıyıp taşımadıklarını talebi veren kuruma ibraz etmek mecburiyetindedirler.

– Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü başvurular kabul edilecektir.

– Müracaat tarihleri çakışan aynı kamu kurum ve kuruluşunun birden fazla işgücü istemine durumu uyan iş arayanın tercihi ışığında yalnızca bir talebe müracaatı kabul edilecektir.

– Kuraya tabi olan işgücü isteklerine şartları uyan ve müracaatları kabul görenlerin tamamı noter huzurunda kura çekimi için işverene gönderilir.

– Kuraya tabi taleplere başvuran önceliklilerin tamamı kura çekilmek üzere, isim ve adresleri ile durumlarına ilişkin açıklayıcı bilgilerle birlikte, ayrı bir liste halinde kamu kurum ve kuruluşuna gönderilir.

– Kura sonucu yazılı/sözlü sınava katılmaya hak kazananlara yazılı yahut sözlü sınavın yeri ve zamanı talebi veren işyeri aracılığıyla yazılı olarak bildirilecektir.

– Öncelik hakkına sahip olanlardan, başvuruda bulundukları sürekli olarak yada geçici işgücü talebine işverence davet edildikleri halde mücbir nedenler dışında icabet etmeyen, sınava katılmayan, işi reddeden yahut kamuda sürekli olarak işçi statüsünde işe yerleşenlerin öncelik hakkı ortadan kalkar. Öncelik ile ilgilin ikinci kez yararlanılmaz.

– Kamu kurum ve kuruluşlarının sürekli olarak (daimi), geçici işgücü isteklerine yapılan başvurularda bireylerin Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminde kayıtlı olan adresleri dikkate alınır.

Meslek Bilgileri

Meslek Deneyim (Yıl) Öğrenme Türü
Makine Mühendisi Okuldan

Öğrenim Bilgileri

En Az Öğrenim Seviyesi Lisans
En Fazla Öğrenim Seviyesi Lisans

Sınav Bilgileri

Sınav Kategorisi Sınav Adı Sınav Puan Türü En Az Puan Limiti Sınav Giriş Tarihi
Kamu Personel Sınavları KPSS EKPSS 0

Çalışma Adresi Bilgisi

Yer : Yurtiçi

Çalışma Adresi : BÜYÜK CAMİ MH. İZZET BAYSAL CAD.NO:95
14100 BOLU MERKEZ
BOLU / TÜRKİYE

Tercih Edilen İkametgah İlçeleri :

İrtibat Bilgileri

Adı Soyadı BOLU BELEDİYE BAŞKANLIĞI
Ünvanı İNSAN KAYNAKLARI
Telefon No
E-Posta

Diğer Bilgiler

şveren Türü Kamu
Toplam Açık İş Sayısı 2
İş Sözleşmesi Tipi Belirsiz Süreli (Daimi)
Çalışma Şekli Tam Süreli

Bolu Belediyesi engelli işçi alımı, özürlü personel alımı haberi ile ilgili detaylara yer verdik. Konu ile ilgili soru, sorun yada görüşlerinizi yorum bölümünden dile getirebilirsiniz.


DİĞER ENGELLİ İŞÇİ ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, engelli işçi alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan engelli işçi alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu