Başvurular

Bolu Belediyesi İşçi Alımı Gerçekleştirecek 2022

Bolu Belediyesi İşçi Alımı Gerçekleştirecek 2022, iş başvuru bölümüzde Bolu Belediyesi İşçi Alımı Gerçekleştirecek ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Bolu Belediyesi İşçi Alımı Gerçekleştirecek başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Bolu Belediyesi İşçi Alımı Gerçekleştirecek

Bolu Belediyesi işçi alımı yapacak. Bolu Belediyesi işçi alımı ilanı kapsamı içinde halkla ilişkiler görevlisi alımı gerçekleştireceğini açıkladı. Adayların ortaöğretim mezunu olmaları gerekmektedir. Adaylar ilana 31 Ekim 2018 tarihine kadar iş başvurusu yapabileceklerdir. Adaylarda aranan başvuru şartları, başvuru formu ve başvuru şartları ile diğer ilan ayrıntıları yazımız devamındadır.

Bolu Belediyesi İşçi Alımı 2018

Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayına girdiği tarihten bu yana 10 gün içinde herhangi bir İŞKUR İl Müdürlüğüne/Hizmet Merkezine şahsen yahut www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuru yapabilirler. Gerçeğe aykırı belge verenlerin veya beyanda bulunanların başvurusunun geçersiz hale getirilmesi, işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurumun ve talep sahibi kamu kurum ve kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır. Taleplere 2016 Kamu Seçme Sınavı(KPSS ) P94 puanı olan adayların başvuruları kabul edilecektir. Taleplere başvuru yapan ve nihai listede bulunan adaylar, eğitim durumu, öncelik durumu, yabancı dil vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını yazılı yahut sözlü sınavdan önce talebi veren kamu kurum ve kuruluşuna ibraz etmek zorundadır.

Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü başvurular kabul edilecektir. Müracaat tarihleri çakışan, aynı kamu kurum ve kuruluşunun birden fazla iş gücü talebine durumu uyan iş arayanın, tercihi ışığında yalnızca bir talebe müracaatı kabul edilecektir. Merkezi sınav uygulanmayacak bireylerden (önceliklilerden) müracaat eden adaylar içinden öncelik belge tarihlerine göre talep rakamının üç katını geçmeyecek biçimde isim ve adresleri ile durumlarını açıklayıcı bilgi talep sahibi kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir. Bu durumlarını belgeleyemeyenler yahut yanlış beyanda bulunanlar nihai listeden çıkarılarak sıralamada bulunan diğer bireyler listelere dahil edilecektir. Öncelik hakkına sahip olanlardan, başvuruda bulundukları sürekli olarak yahut geçici iş gücü talebine işverence davet edildikleri halde mücbir nedenler dışında icabet etmeyen, sınava katılmayan, işi reddeden yahut kamuda sürekli olarak işçi statüsünde işe yerleşenlerin öncelik hakkı ortadan kalkar. Öncelik ile ilgilin ikinci kez yararlanılamaz.

ÖZEL ŞARTLAR:

Talebe başvuracak adayların Türk İşaret Dili, Müşteri Temsilcisi ve Halkla ilişkiler Elemanı sertifikalarına sahip olması gerekmektedir. Bu durumlarını belgeleyemeyenler yahut yanlış beyanda bulunanlar nihai listeden çıkarılarak sıralamada bulunan diğer bireyler listelere dahil edilecektir.

Meslek Deneyim (Yıl) Öğrenme Türü
Halkla İlişkiler Görevlisi(Gazete)
Sınav Kategorisi Sınav Adı Sınav Puan Türü En Az Puan Limiti Sınav Giriş Tarihi
Kamu Personel Sınavları KPSS KPSSP94 60

Çalışma Adresi : BÜYÜK CAMİ MH. İZZET BAYSAL CAD.NO:95 14100 BOLU MERKEZ BOLU / TÜRKİYE

Bu makalemizde Bolu Belediyesi aracılığıyla yapılacak olan işçi alımı ilanı ile ilgili başvuru formu, tarihleri, şartları gibi geniş bir şekilde konularda bilgiler sunduk. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz. Ayrıca kurum aracılığıyla yayına giren ilanlara Bolu Belediyesi iş olanakları sayfasından varabilirsiniz.


DİĞER İŞÇİ ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, işçi alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan işçi alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu