Başvurular

Borusan Holding İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021

Borusan Holding İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021, iş başvurusu bölümünde Borusan Holding İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı detaylara yer verdik.. Borusan Holding İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

Borusan Holding İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021

 

Borusan Holding Personel  Alımı İlanı.

Alım yapılacak pozisyonlar yazımızın içinde dir.

Türkiye’nin ileri gelen sanayi ve hizmet kuruluşu Borusan, çelik (boru ve yassı çelik), distribütörlük (otomotiv ve iş makineleri , güç sistemleri), lojistik ve enerji ana iş kollarında faaliyet göstermektedir.

Bünyesindeki 21 şirket ile hizmet veren Grup, 4.600 insana istihdam sağlamaktadır.Grubun çelik boru üreticisi Borusan Mannesmann Boru, kendi alanında Avrupa’nın en büyük kuruluşları içinde bulunmaktadır.

Borusan, dünyanın en büyük çelik üreticisi Arcelor Mittal’in ortağı olduğu, Türkiye’nin ilk özel yassı çelik üreticisi Borçelik ile kuvvetli bir seviyeye sahiptir.Distribütörlük iş kolunda otomotiv, iş makineleri ile güç sistemleri alanlarında hizmet verilmekte ve dünyanın ileri gelen markalarının temsilcilikleri yürütülmektedir. Borusan Otomotiv, 1984’ten beri BMW’nin, 1998’den beri Land Rover’ın, 2001’den beri MINI’nin Türkiye distribütörlüğünü yapmaktadır. Otomotiv alanında supap üretimi gerçekleştiren Supsan, Eaton lisansı ile üretim yapmaktadır. Borusan Makina Türkiye’nin bunun yanında Azerbaycan, Gürcistan, Kazakistan, Kırgızistan’da yetkili Caterpillar distribütörü olarak faaliyet göstermektedir.

Borusan, 2008 yılı başında distribütörlük faaliyet alanında sektöründe mühim bir ülkeler arası işbirliğine imza atmıştır. Sektörde dünyanın önder kuruluşu ABD kökenli Manheim, bir Borusan şirketi olan ve Türkiye’de ikinci el otomobil pazarının ileri gelen kuruluşlarından olan Otomax’a yüzde 50 ortak olmuştur.Grubun hızla gelişmekte olan iki iş kolu lojistik ve enerjidir. Borusan Lojistik, entegre lojistik, liman yönetimi ve üçüncü parti lojistik hizmetleri alanlarında faaliyet göstermekte; bunun bunun yanında bölgesel güç olma stratejisine paralel olarak Cezayir ve Birleşik Arap Emirlikleri’nde Borusan International markasıyla hizmet vermektedir. Borusan, Brightwell Holdings BV iştiraklerinden Maya Enerji’nin %70 hissesini satın alarak enerji sektörüne girmiştir. Maya Enerji, hidroelektrik ve rüzgar enerjisi yatırımlarının bunun yanında ileride kömür santralleri yatırımları da planlamaktadır.

Borusan, kuruluşundan bugüne sosyal ve kültürel etkinliklere önem vermektedir. 1992’den bu yana faaliyet gösteren Asım Kocabıyık Kültür Eğitim Vakfı, Türkiye’nin vasıflı işgücü eksiğinin giderilmesine bir katkı oluşturmak üzere uzun senelerdan bu yana meslek liseleri, öğretmen evleri, üniversite birimleri ve kütüphaneler inşa etmekte, öğrencilere burs vermektedir.

Borusan, klasik müziğin ülkemizde yaygınlaşması, Türkiye’nin Avrupa kamuoyu nezdinde doğru tanıtımı ve müziğin kültürler içinde bir köprü olarak karakterinin desteklenmesi maksadıyla Borusan Kültür Sanat (BKS) çatısı altında kültür sanat alanında faaliyetlerini sürdürmektedir. Grup bu bağlamda 2006 yılı başında 10 yıllığına Uluslararası İstanbul Müzik Festivali’nin sponsorluğunu üstlenmiştir. 2006 senesinde bunun bunun yanında “Konuk Şef” projesi başlatılmıştır. Proje kapsamı içinde, her sene tertip edilen “Özel Konser”de Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası’nı bir işadamı yönetmektedir. İşadamının şef olmak için yaptığı bağış ile, genç ve kabiliyetli sanatçının yurtdışında müzik eğitimi alması sağlanmaktadır. Borusan 2008 senesinde da İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti projesine kurumsal ortak olarak sponsor olmuştur.

BKS, 1997 senesinden bu yana İstiklal Caddesi’nde hizmet veren ve Beyoğlu mimarisi ayrıntılarını taşıyan merkezinin hemen karşısında, yeni bir binanın restorasyon çalışmalarını sürdürmektedir. Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası, çalışmalarını bu yeni merkezde sürdürecek ve provalarını burada gerçekleştirecektir. Ayrıca genç müzisyenler kendilerini geliştirmek için BKS’nin yeni binasında sunduğu olanakları değerlendirebileceklerdir.

BKS çatısı altında 2008’in ilk aylarında hayata geçecek bir başka proje ise ArtCenter/İstanbul’dur. Proje, halka açık sanatçı atölyeleri aracılığıyla İstanbul’da çağdaş görsel sanat birikimi ve üretimine katkıda bulunmayı ve sanatsal yaratım sürecini seyirciyle buluşturmayı amaçlamaktadır.Klasik müzik bölgesindeki çalışmaların bunun yanında Borusan’ın destek verdiği bir diğer kültür projesi de Ertuğ&Kocabıyık Yayınları’dır. Türkiye’nin kültür mirasını yaşatmayı ve ülkeler arası platformlara taşımayı amacında olan yayınevi şimdiye kadar en üst kalitede 17 eser yayınlamış ve bu eserlerde kullanılan görsel ve yazılı malzeme ile dünyanın birden fazla ileri gelen metropolünde sergiler düzenlemiştir.

Açık Pozisyonlar:

Pozisyonlar Lokasyon Başvuru Linki
Planlama Ve Envanter Kontrol Uzmanı Kocaeli Başvur
Marin Servis Mühendisi Kahramanmaraş Başvur
Servis Ekip Lideri Kahramanmaraş Başvur
Uzun Dmühim Mekanik Mühendis Stajyeri Kocaeli Başvur
Yedek Parça Saha Satış Danışmanı Diyarbakır Başvur
Müşteri Destek Satış Danışmanı Adana Diyarbakır Başvur
Otomasyon Mühendisi Kocaeli Başvur
Ürün Ve Uygulama Stajyeri Kocaeli Başvur
Servis Teknisyeni İstanbul Başvur
Elektrik Saha Teknisyeni Kocaeli Başvur
Elektrik Teknisyeni İzmir Başvur

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu