Başvurular

BOTAŞ Sürekli İşçi Alımı ve İş Başvurusu Formu 2022

BOTAŞ Sürekli İşçi Alımı ve İş Başvurusu Formu 2022, iş başvuru bölümüzde BOTAŞ Sürekli İşçi Alımı ve İş Başvurusu Formu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. BOTAŞ Sürekli İşçi Alımı ve İş Başvurusu Formu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

BOTAŞ Sürekli İşçi Alımı ve İş Başvurusu Formu

BOTAŞ yani Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi 1.83 milyar lira olan sermayesinin tamamı Hazine Müsteşarlığı adına kayıtlı olan ve 233 sayılı Kanun Hükmünde Kararnameye bağlı olan bir İktisadi Kamu Kuruluşu’dur. Yıllık hemen hemen 10 Milyar Tl cirosu ile ülkemizin en büyük kuruluşları içinde bulunmaktadır.  BOTAŞ Ankara ve Ceyhan’da Bölge Müdürlüğü; İstanbul, Marmara Ereğlisi, Kayseri, Hatay Dörtyol’da İşletme Müdürlüğü; Kırklareli,Bursa,Konya, Erzurum ,Çarşamba ,İzmir, Kahramanmaraş’da Şube Müdürlüğü şeklinde teşkilatlanmıştır.2016 yılı itibariyle 3 Binden fazla insana istihdam sağlamaktadır. Bu büyük kurum 40 personel alımı yapacağını paylaştıkları ilanla açıkladılar.

BOTAŞ SÜREKLİ İŞÇİ ALIMI 2016

BOTAŞ iş ilanları ve açık iş pozisyonları İŞKUR üzerinden vermektedir. İşçi alımı yapacağı zaman İŞKUR’a ilan vermekte ve kendisine en uygun personelleri buradan çekmektedir. Yine paylaştığı ilanla operatör, itfaiye görevlisi, teknisyen, büro görevlisi, mühendis, ve uzman yardımcısı olmak üzere 40 işçi alımı yapacağını İŞKUR üzerinden paylaştıkları ilanla açıkladılar. Başvuru şartlarına, pozisyonlara göre alınacak personel sayısına ve ilan ayrıntılarına aşağıda bulunan BOTAŞ iş başvurusu formu sayesine varabilirsiniz.

BOTAŞ İŞ BAŞVURUSU FORMU için TIKLAYINIZ

BOTAŞ 40 sürekli olarak işçi alımı için başvuruların 6 Mart ile 15 Mart 2016 içinde alınacağını açıkladı. Lise mezunu, üniversite mezunu veya ilkokul mezunu olmak üzere yıl içinde bir çok işçi alımı yapacak olan BOTAŞ güncel iş ilanlarını takip etmek için aşağıda bulunan sosyal ağlardan bizi takip edebilirsiniz. Arıca kurum aracılığıyla yayınlanmış bütün ilanlara BOTAŞ İş İlanları ve İş Başvurusu sayfası üzerinden varabilirsiniz.


DİĞER PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu