Başvurular

Bozok Üniversitesi Sözleşmeli 75 Personel Alımı Yapıyor 2022

Bozok Üniversitesi Sözleşmeli 75 Personel Alımı Yapıyor 2022, iş başvuru bölümüzde Bozok Üniversitesi Sözleşmeli 75 Personel Alımı Yapıyor ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Bozok Üniversitesi Sözleşmeli 75 Personel Alımı Yapıyor başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Bozok Üniversitesi Sözleşmeli 75 Personel Alımı Yapıyor

Yozgat ilimizde yer almakta olan Bozok Üniversitesi yayınlamış olduğu iş ilanı ile çok sayıda anlaşmali personel alımı gerçekleştireceğini açıkladı. Bozok Üniversitesi ilan kapsamı içinde hemşirelik bölümü lisans mezunu olan 75 hemşire alımı gerçekleştirilecektir. Adaylar ilana 20 Nisan 2018 saat 17:00’a kadar başvuru yapabileceklerdir. Adaylarda aranan başvuru şartları, başvuru formu ve başvuru tarihleri ile adaylardan istediğimiz belgeler gibi geniş bir şekilde ilan bilgilerine haberimiz devamından varabilirsiniz.

  • Bozok Üniversitesi Sözleşmeli 75 Personel Alımı İlanı 2018
  • Başvuru Şartları Nelerdir?
  • Başvurular Nasıl ve Nereden Yapılacaktır?
  • Başvuru Sonuçları
  • Adaylardan İstenilen Belgeler Nelerdir?

Bozok Üniversitesi Sözleşmeli 75 Personel Alımı İlanı 2018

Üniversitemiz hastanesinde yahut Rektörlükçe görevlendirilecek diğer birimlerde, 2016 Yılı KPSS (B grubu) puan sıralaması esas alınarak, 657 sayılı Kan u n ‘un 4/B maddesi ile 06/06/1978 tarihli ve 7/15754 sayılı BKK ile yürürlüğe konulan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar gereğince, gündüz yahut gece nöbet sistemine göre çalıştırılacak anlaşmali personel alınacaktır. Giderleri özel bütçeden karşılanacak olup, ilanla alakalı bilgilere Üniversitemizin www.bozok.edu.tr adresinden ulaşılabilir.

  • Sayı: 75 hemşire
  • Şartlar: Hemşirelik bölümü lisans mezunu olmak.

Başvuru Şartları Nelerdir?

  • 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4 8 ‘inci maddesinde gösterilen şartları taşımak,
  • 2016 yılı KPSS (B) grubu lisans sınavına girmiş olmak,
  • Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan, emeklilik yahut yaşlılık aylığı almıyor olmak,
  • Başvurulacak unvanın aranılan niteliklerini sağlamak,

657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesi gereğince “Böylelikle istihdam edilenler, hizmet anlaşmasi esaslarına aykırı hareket etmesi sebebiyle kuramlarınca anlaşmalerinin feshedilmesi yahut anlaşma dönemi içinde Bakanlar Kurulu kararı ile tespit edilen istisnalar hariç anlaşmayi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden bu yana bir yıl geçmedikçe kuramların anlaşmali personel pozisyonlarında istihdam edilemezler.”

Başvurular Nasıl ve Nereden Yapılacaktır?

Bozok Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı’ndan veya www.bozok.edu.tr adresinden temin edilecek başvuru formu eksiksiz doldurularak istediğimiz belgeler ile birlikte Bozok Üniversitesi Personel Daire Baskanlığı’na şahsen yapılacaktır.

Başvuru Sonuçları

2016 KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınarak tespit edilen kazanan adayların isim listeleri, işe başlamaları için gerekli evraklar ile evrakların teslim edileceği yer ve zaman, başvuru bitim tarihi itibariyle en geç 5 (beş) iş günü içinde www.bozok.edu.tr adresinde ilan edilecektir. Göreve başlayanlardan, aranan şartlan taşımadığı sonradan tespit edilenlerin anlaşmaleri feshedilecektir. Bu ilan tebliğ mahiyetinde bulunacağından, bunun bunun yanında tebligat yapılmayacaktır.

Adaylardan İstenilen Belgeler Nelerdir?

  • Öğrenim Belgesi fotokopisi,
  • 2016 KPSS (B) grubu sınav sonuç belgesi,
  • Başvuru Formuna yapıştırılmak üzere bir adet Fotoğraf, (son altı ay içinde çekilmiş),
  • Sözleşmeli Personel Başvuru Formu ( www.bozok.edu.tr ) ilan açıklamasundan yahut Personel Daire Başkanlığından temin edildikten sonra eksiksiz olarak doldurulup teslim edilecektir.
  • Başvuru işlemleri belgelerin fotokopileri ile yapılacak, yerleştirme işlemlerinde ise asıl belgeler istenecektir. Belgelerinin aslını getirmeyenlerin işlemleri yapılmayacaktır.

AÇIKLAMALAR:

1- Başvuru tarihleri : 06/04/2018 – 20/04/2018 Cuma günü saat 17.00’a kadar.

2- Her aday yalnızca bir kadroya başvuru yapabilir.

3- Başvuruda verilen tüm evraklar, fotokopi olması sebebiyle kesinlikle geri iade edilmeyecektir.

Bu makalemizde Bozok Üniversitesi aracılığıyla yapılacak olan personel alımı ile ilgili başvuru formu, tarihleri ve şartları gibi geniş bir şekilde ilan bilgilerine yer verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz. Ayrıca kurum aracılığıyla yayına giren tüm ilanlara Bozok Üniversitesi iş başvuru formu sayfasından varabilirsiniz.


DİĞER PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu