Başvurular

BURBAK iş ilanları ve iş başvurusu 2022

BURBAK iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde BURBAK iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. BURBAK iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

BURBAK iş ilanları ve iş başvurusu

BURBAK A.Ş., 2009 senesinde kurulmuş olan Bursa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren kurumlardan biridir. Bursa ilimizde yaşayan vatandaşlarımızın otopark sorununuza çözüm bulabilmek ve ilde bulunan otoparkları tek elden yönetmek maksadıyla kurulmuştur. BURBAK’ın görevleri zaman içinde genişlemiş ve yalnızca otopark olmaktan çıkmıştır. Bunun bunun yanında şehir içi araç trafiğini araç trafiğini azaltmaya yönelik projeler de gerçekleştirmektedir. Belediye bünyesinde bulunan iştiraklerde çalışmak istiyorum diyen vatandaşlarımız BURBAK iş başvurusu nasıl yapılır düşünüyorlar. BURBAK ihtiyaçları kapsamı içinde çeşitli zamanlarda bünyesine çok sayıda personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı gerçekleştirmektedir. BURBAK aracılığıyla yayına giren iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, açık iş pozisyonları, kariyer fırsatları ile iş başvuru formu, iş talep formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • BURBAK A.Ş. İş İlanları 2022
  • BURBAK İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

BURBAK A.Ş. İş İlanları 2022

Bursa, nüfusu en yoğun illerimizden biridir. 2022 yılı itibariyle nüfusu 2 milyona yaklaşmış durumdadır. Bunun bunun yanında araç sayısı da bir hayli fazladır ve gün geçtikçe trafik sorunu ortaya çıkmaya başlamaktadır. BURBAK tüm bu problemleri çözebilmek maksadıyla kurulmuştur. Kurum; ulaşım ve toplu taşıma hizmetlerini planlamak, durak ve araç park yerlerini tespit etmek ve kanunlarca belediyeye verilen trafik düzenlemelerinin gerektirdiği bütün işleri yapmak gibi mühim görevlere sahiptir. BURBAK bünyesinde çok sayıda kişi istihdam edilmektedir ve kurum bu bireylere ek olarak yeni personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı yapmaktadır.

Bursa İline Ait İş İlanlarını Facebook Üzerinden Takip Etmek İçin TIKLAYIN

BURBAK aracılığıyla yayına giren yahut yayına girmesi beklenen iş ilanları içinde; otopark görevlisi, vale, özel güvenlik görevlisi, şoför, engelli personel, tekniker, teknisyen, mühendis, engelli personel, eski hükümlü işçi gibi çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. Peki tüm bu ilanlara nasıl başvurulur?

BURBAK İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

BURBAK, yeni çalışan ihtiyacı oluştuğu vakit İŞKUR yani iskur.gov.tr üzerinden iş ilanı yayınlamaktadır. BURBAK bünyesinde çalışma olanağı elde etmek için bu iş ilanlarını takip etmelisiniz. Tüm bu ilanları devlette.com sitemiz üzerinde de siz kıymetli okurlarımız ile paylaşmaktayız. Harici olarak İnternette online bir iş başvuru formu yahut insan kaynakları sayfası bulunmamaktadır. Bu makalemizde BURBAK iş ilanları ve işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.


DİĞER BURBAK HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, burbak hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan burbak açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu