Başvurular

BURFAŞ iş ilanları ve iş başvurusu 2022

BURFAŞ iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde BURFAŞ iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. BURFAŞ iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

BURFAŞ iş ilanları ve iş başvurusu

BURFAŞ, 1992 senesinde Bursa ilimizde fuar organizasyonlarını gerçekleştirmek için kurulan bir kamu kurumudur. Daha sonra fuarcılık sektörü özelleşince kurum Bursa ilinde park ve bahçelerin işletmesini yapmaya başlamıştır. Bursa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet sağlamaktadır. Kurum park ve bahçelerden sonra ofset tesislerini, hayvanat bahçesini, hayvan ve barınak bakımını, Havuzlupark’ı, Kent Hali, Kent Müzesi, Kültürpark Bilet satış ve gişe kontrol hizmetlerini bünyesine almıştır. Bursa ilimizde bi hayli mühim görevler üstlenmiştir. BURFAŞ bu görevleri  yerine getirmek maksadıyla çeşitli zamanlarda yeni çalışanlara ihtiyaç duymuş ve bünyesine personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı yapmaktadır. BURFAŞ aracılığıyla yayına giren iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, açık iş pozisyonları, kariyer fırsatları ile iş başvuru formu, iş talep formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • BURFAŞ İş İlanları 2022
  • BURFAŞ İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

BURFAŞ İş İlanları 2022

BURSAŞ, Bursa ilimiz için bi hayli mühim işler yapmıştır. Ramazan etkinlikleri ve eğlenceleri ile Ramazan ruhunu geri getirmiş, spor etkinlikleri ile sporun ve sporcunun destekçisi olmuş, fotoğraf, kompozisyon, şiir yarışmaları ile amatör sanatçıların önünü açmıştır. Daha sayamadığımız çok sayıda alanda mühim işlere imza atmış olan BURFAŞ, şüphesiz bu başarısını bünyesinde istihdam edilen çalışanlarına borçludur. BURFAŞ bu çalışanlara ek yeni personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı yapmaktadır.

Bursa İline Ait İş İlanlarını Facebook Üzerinden Takip Etmek İçin TIKLAYIN

BURFAŞ aracılığıyla yayına giren yahut yayına girmesi beklenen iş ilanları içinde; kamp müdürü, kamp müdür yardımcısı, ebru uzmanı, oryantring uzmanı, okçu uzmanı, kamp önderi, bedminton uzmanı, satınalma personeli, unlu mamuller fırın ustası, temizlik görevlisi, bulaşıkçı, şoför, engelli personel, eski hükümlü işçi gibi çok sayıda kadro ve pozisyon yer alıyor. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl ve nereden iş başvurusu yapılıyor?

BURFAŞ İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

BURFAŞ, bünyesine yeni personel alımı gerçekleştireceği vakit İŞKUR üzerinden ilan yayınlamaktadır. Bu iş ilanlarına iskur.gov.tr adresi üzerinden online olarak yahut İŞKUR il ve ilçe müdürlüklerinden müracaat edilebilmektedir. Bunun dışında iş başvurusu yapabileceğiniz bir iş başvuru formu yahut insan kaynakları sayfası bulunmamaktadır. Yeni iş ilanı yayına girdiğinda devlette.com olarak bu ilanları ve ilanlara ait başvuru ayrıntılarını sunacağız. BURFAŞ bünyesinde çalışma olanağı elde etmek için bizleri takip etmeye devam edebilirsiniz. Bu makalemizde BURFAŞ iş ilanları ve işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler paylaştık. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.


DİĞER BURFAŞ HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, burfaş hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan burfaş açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu