İnternet

Kahve Dünyası Bayilik Şartları 2021 Franchise Bedeli

Kahve Dünyası Bayilik Şartları 2021 Franchise Bedeli, başvurular bölümümüzde Kahve Dünyası Bayilik Şartları 2021 Franchise Bedeli ile alakalı bilgiler sunduk.. Kahve Dünyası Bayilik Şartları 2021 Franchise Bedeli ile alakalı tüm detaylar makalemizde..

Başlıklar

Kahve Dünyası Bayilik Şartları 2021 Franchise Bedeli

Kahve Dünyası bayilik şartları 2021, Starbucks bayilik veriyor mu, Kahve Diyarı Franchise bedeli 2021, Kahve Dükkanı franchise bedeli 2021, Kahve Dünyası franchise bedeli 2021, Kahve Dünyası Bayilik Fiyatı 2021, Starbucks franchise bedeli, Kahve Dünyası Bayilik Fiyatı 2021, Starbucks bayilik gibi merak ettikleriniz makalemizde..

Kahve Dünyası Bayilik Şartları 2021 Franchise Bedeli

Kahve Dünyası 2004 senesinde İstanbul’un Eminönü semtinde açtıkları ilk mağazada yakaladıkları büyüme ivmesini, her geçen gün daha da artırarak Türkiye’nin 34’ten fazla şehrine ulaştı ve gün geçtikçe daha fazla şehire ve ülkelere açılmaya sürdürmekte. 2011 senesinde Londra, Piccadilly Circus’da açılan ilk yurt dışı mağazasına  görülen ilgiye karşılık olarak, ülke dışındaki girişimlere de hız verildi.

Bugün yerli ve yabancı tüm tüketicilerin beğeni ve isteklerinden alınan güçle Türkiye, İngiltere, Romanya, Kuveyt ve Suudi Arabistan’da bulunan 200’den fazla mağaza ile toplam 450’den fazla noktada milyonlarca müşteriyle buluşuyor. Kaliteli ve lezzetli ürün yelpazemiz ve kusursuz servisle, Türk kahvesi ve diğer özgün lezzetleri, Türk ikram geleneği ve konukseverliğini sergileyerek dünyaya tanıtmaya sürdürmekte.

Kahve Dünyası Bayilik Nasıl Alınır?

Kahve Dünyası franchise bedeli ve şartları gibi çok fazla sorulan sorulara istinaden araştırma sonucu, Kahve Dünyası bayilik vermiyor. Starbucks gibi Kahve Dünyası da kendi içinde bayilikler açıp kendi işletmelerini kuruyor. Kahve dünyası bünyesinde olmak istiyorsanız ekip arkadaşı olarak başvurabilirsiniz ve olduğunuz il yahut ilçede yönetici pozisyonunda çalışabilirsiniz.

Kahve Dünyası en iyi kahve evi unvanını almış seçkin kafelerden biridir. Kahve dünyası bayiliği almak hemen hemen imkansızdır neden mi? Kahve dünyası  cafe sektöründe bir marka olarak Türkiye’de ilk 3 te bulunmaktadır. Kendi içinde bayilik verip büyümeyi amacında olan Kahve Dünyası en doğru karar ile hızla büyümektedir.

Kahve Dünyası Bayilik Şartları 2021

Kahve Dünyası bayilik şartları açıldığından bu zamana kadar hiç yapılmamış bir şeydir. İlerde ne olacak ne bitecek halen belli değil ama olabilecek olduğunca bu çizgide ilerleyecek gibi görünmekte. Kahve dünyasının bayilik vermeme amacı markasının değerini ve otoritesini düşürmemektir. Kahve Dünyasının tüm işleyişini merkez yönetimi ve mağaza sorumluları üstlenmektedir. Franchise almak isteyen maddi durumu çok iyi olan bireylere bile bayilik verilmiyor.

Kahve Dünyası Franchise, almak isteyen bireyler dışında çalışanlarına özel eğitimler sağlamaktadır bu eğitimler işten ayrıldıktan sonrada çok işinize yarayacaktır emin olabiliriniz.

Kahve Dünyası Ürün Çeşitleri

Kahve dünyası birden çok ürün çeşitliliği ile satış yapmaktadır ve satılan ürün gamı aşağıdaki gibidir;

  • Türk Kahvesi
  • Filtre Kahve
  • Yöresel Kahve
  • Espresso
  • Hazır Kahveler
  • Salep ve Sıcak Çikolata
  • Şuruplar
  • Kutu Çikolata
  • Atıştırmalık Çikolata
  • Çikolata Kaplılar
  • Pastacılık Çikolataları

Kahve dünyasında: 75 TL ve üzeri siparişlerin kargosu bedavadır.

BENZER YAZI: Pizza Bayiliği Veren Firmalar 2021 Şartları (Pizza Bayilik Ücretleri)

Kahve Dünyası Eğitim ve Gelişim Yönetimi

Kahve Dünyası’nda çalışmak için yapılan başvurular çok kıymetlidir ve fırsat eşitliği temelinde dil, din, ırk ve cinsiyet ayrımı yapılmaksızın değerlendirilir.

Kahve dünyası eğitim ve gelişim;

  • Mesleki gelişim eğitimleri
  • Davranışsal gelişim eğitimleri
  • Yönetsel gelişim eğitimleri

Eğitim ve gelişim faaliyetlerini gerçekleştirirken farklı öğrenme kanallarını, metodolojilerini ve yeni nesil öğrenme teknolojilerini tercih ederek öğrenmenin sürekli olarakliğini sağlanması hedefleniyor.

Kahve Dünyası Bayilik Şartları 2021 Franchise Bedeli
Kahve Dünyası Bayilik Şartları 2021 Franchise Bedeli

Eğitimleri planlarken hem yeni know-how’ı bünyemize katacak dış eğitmenleri hem de içerideki bilgi birikimi ve deneyimi aktaracak iç eğitmenler değerlendiriliyor. Gerçekleştirilen eğitimler yukarıda gösterilen başlıklarda toplanmaktadır.

Kahve Dünyası’na atılan ilk adım olan oryantasyon eğitimi, iç ve dış üyelerine daha iyi hizmet sunmak için gereken kapsamlı bilgi ve deneyimi çalışanlara aktarma misyonunu üstlenmektedir. Eğitimlerin mühim bir payını, çalışanların beceri gelişimlerini destekleyen işbaşı ve uygulamalı eğitimler oluşturmaktadır. Yetkinlik gelişimleri için, çalışanlarımızın sahip olmalarını beklenmektedir yetkinliklerdeki gelişim alanları göz önünde bulundurularak eğitimler planlanmaktadır.

Kahve Dünyası Etkinlik Hizmetleri

Kahve Dünyası keyfini yalnızca mağazalarda değil, etkinlik alanlarında da yaşatabilmek için birden fazla seçenek sunuluyor. Farklı şekil ve ebatta karavanlardan bir araya gelen etkinlik araçlarımızla farklı ihtiyaçlara uygun çözümler yaranılıyor.

Yer alınan etkinlik alanlarında;

  • Masa,
  • Sandalye,
  • Şemsiye,
  • Karavan.

Keyifli bir kafe ortamı yapılıyor. Şirketin açık hava etkinlikleri veya ofis içi ikramlarında zengin ürün çeşitleri ile hizmet verebilmektedir. Ayrıca katıldığınız fuarlarda kendi stantlarımızda catering desteği sağlanmaktadır.

Etkinliklerde;

  • Kahve,
  • Çikolata,
  • Dondurma
  • Unlu mamuller

Kategorileri ile tüm ürünler sunulmaktadır. Tamamen gereksiniminiza özel çözümler sunulan bu çalışmaları tamamen etkinliğin ihtiyaçları ışığında özel olarak bütçelendiriyor.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu