Başvurular

BURKENT iş ilanları ve iş başvurusu 2022

BURKENT iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde BURKENT iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. BURKENT iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

BURKENT iş ilanları ve iş başvurusu

Bursa Kent Yapı İmar Bilişim Enerji San. Ve Tic. A.Ş. yahut bilinen kısa ismi ile BURKENT, Bursa ilimizde hafriyat toprağı ve inşaat yıkıntı atıkları depolanması faaliyetini bir sistematiğe uygun hale getirmek, yanlış depolamadan kaynaklı çevre kirliliğinin önüne geçilmesini sağlamak, kaçak dökümlerin önüne geçmek ve diğer hafriyat şirketlerinin mağduriyetlerini ortadan kaldırmak maksadıyla kurulmuş olan bir kurumdur. Bursa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet vermekte olan iştiraklerden biridir. BURKENT ihtiyaçları kapsamı içinde çeşitli zamanlarda bünyesine personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı yapmaktadır. BURKENT aracılığıyla yayına giren iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, açık iş pozisyonları, kariyer fırsatları ile iş başvuru formu, iş talep formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • BURKNET İş İlanları 2022
  • BURKENT İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

BURKNET İş İlanları 2022

BURKENT, gerek Bursa ilimizde gerek ülkemizde çevre bilincinin oluşmasını sağlamak, insan, çevre ve doğaya saygılı projeler ortaya koymak maksadı ile çalışmalarını sürdürmektedir. Kurum, kabiliyetli ve enerjik kadrosunun avantajlarından faydalanarak sektörün öncü şifrketi olmak maksadıyla çalışmaktadır. Bünyesine ise bu bireylere ek olarak personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı yapılmaktadır.

Bursa İline Ait İş İlanları Facebook Üzerinden Takip Etmek İçin TIKLAYIN

BURKENT aracılığıyla yayına giren yahut yayına girmesi beklenen iş ilanları içinde; inşaat mühendisi, şoför, iş makineleri operatörü, büro memuru, mühendis, tekniker, teknisyen, stajyer, engelli personel, eski hükümlü işçi gibi çok sayıda kadro ve pozisyon yer alıyor. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl ve nereden iş başvurusu yapılıyor?

BURKENT İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

BUTKENT bünyesine yeni çalışan alımı yapacağı zaman bu iş ilanlarını İŞKUR yani Türkiye İş Kurumu üzerinden yayınlamaktadır. Bu ilanlara iskur.gov.tr adresi üzerinden yahut kurumun il ve ilçe müdürlüklerinden müracaat edebilmektesiniz. Bu iş ilanları yayına girdiğinda devlette.com sitemizde de sizlerle sunacağız. Bizleri takip ederek bu ilanlara başvuru uygulayabilirsiniz. Harici olarak bir iş başvuru formu yahut insan kaynakları sayfası ise bulunmamaktadır. Bu makalemizde BURKENT iş ilanları ve işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.


DİĞER BURKENT HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, burkent hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan burkent açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu