Başvurular

Bursa Orhangazi Üniversitesi İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2020

Bursa Orhangazi Üniversitesi İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2020, iş başvurusu bölümünde Bursa Orhangazi Üniversitesi İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2020 ile alakalı detaylara yer verdik.. Bursa Orhangazi Üniversitesi İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2020 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

Bursa Orhangazi Üniversitesi İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2020


Share on FacebookShare on Facebook
Tweet about this on TwitterTweet about this on Twitter
Share on LinkedInShare on LinkedIn

Bursa_Orhangazi_ÜniversitesiBursa_Orhangazi_Üniversitesi

Bursa Orhangazi Üniversitesi İş Başvuru Formu

Bursa Orhangazi İş Başvurusu yaparak Bursa Orhangazi’nin ailesine katılabilirsiniz. Aynı zamanda Bursa Orhangazi iş ilanlarına bakabilir dilediğiniz ilana iş başvurusu uygulayabilirsiniz.

Bursa Orhangazi ÜniversitesiBursa‘da 2011 senesinde meclise sunulan Tasarıyla Bursa’da Uludağ Kültür ve Eğitim Vakfı aracılığıyla Bursa Orhangazi Üniversitesi adıyla kurulan ilk ve tek vakıf üniversitesidir.

Bursa Orhangazi Üniversitesi (BOÜ) bir vakıf yükseköğretim kurumu olup en yüksek karar organı Mütevelli Heyetidir. Heyet, Kurumun tüzel kişiliğini temsil eder. 

Mütevelli Heyeti üyeleri, vakıf yönetim organı aracılığıyla dört yıllığına seçilir. Üyelik süresi sona eren üyeler, yeniden seçilebilir.

Mütevelli Heyeti, finansla alakalı işlemler, Üniversitede görevlendirilecek yöneticiler ve öğretim elemanları ile diğer personelin anlaşmalerini yapar, atama, terfi ve görevden alınma işlemlerini onaylar. 

Üniversite Rektörü, Mütevelli Heyetinin tabii üyesi olup 2547 sayılı Kanun’da gösterilen görevleri ifa eder. 

Akademik Başvuru formu için tıklayın.

Personel Başvuru formu için tıklayın.


Share on FacebookShare on Facebook
Tweet about this on TwitterTweet about this on Twitter
Share on LinkedInShare on LinkedIn

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu