Başvurular

Bursa Teknik Üniversitesi İşçi Alımı Yapacağını Açıkladı 2022

Bursa Teknik Üniversitesi İşçi Alımı Yapacağını Açıkladı 2022, iş başvuru bölümüzde Bursa Teknik Üniversitesi İşçi Alımı Yapacağını Açıkladı ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Bursa Teknik Üniversitesi İşçi Alımı Yapacağını Açıkladı başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Bursa Teknik Üniversitesi İşçi Alımı Yapacağını Açıkladı

Bursa Teknik Üniversitesi yayınlamış olduğu ilan ile geçici işçi alımı gerçekleştireceğini açıkladı. İlan kapsamı içinde 1 adet bahçıvan ve  2 adet beden işçisi alımı yapılacaktır. Bursa Teknik Üniversitesi işçi alımı ilanı ile ilgili başvuru formu, başvuru tarihleri ve başvuru şartları ile ilgili geniş bir şekilde ilan bilgileri haberimiz devamında bulunmaktadır.

Bursa Teknik Üniversitesi İşçi Alımı İlanı 2017

Üniversitemiz Rektörlük Makamından alman Olura istinaden Park ve Bahçeler birimine, Üniversitemiz yeri eşkelerinin yeşil alanların bakımı için çalışanların yetersiz olması sebebiyle 90 gün (Eylül-Eki m-Kası m) aylarında 1 Adet Bahçıvan, 2 Adet Beden İşçisi Genel alımı yapılacaktır.

ALIMLARDA UYGULANACAK USÜL VE ESASLAR

Alınacak kampanya ve mevsimlik işçiler için, Türkiye İş Kurumu İl Müdürlüklerinden talepte bulunulacaktır. Hükümlerine uygun olarak işlem yapılacaktır. İşverenlerin elli yahut daha fazla işçi çalıştırdıkları iş yerlerinde çalıştırmaları gereken özürlü, eski hükümlü ve 3713 sayılı Terörle Mücadele Kanunun ek 1 inci maddesinin (B) fıkrası kapsamı içindeki terör mağduru çalıştırma oranının belirlenmesine ilişkin 8/3/2004 tarihli ve 2004/6976 sayılı Kararnamenin eki Karar’ın, 1/1/2005- 31/12/2005 tarihleri içinde da uygulanması; Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının 14/1/2005 tarihli ve 02311 sayılı yazısı üzerine, 22/5/2003 tarihli ve 4857 sayılı Kanunun 30 uncu maddesine göre, Bakanlar Kurulu’nca 24/1/2005 tarihinde kararlaştırılmıştır.

Bu doğrultuda;

1- Alacağı işçi pozisyonu için gerekli kura çekimini Üniversitemiz kendi yapacaktır.

2- Alımlara müracaat etmek isteyenlerin ikamet ettikleri ilin İş Kurumu Müdürlüğü Web sayfasında yayımlanan ilanları takip etmesi gerekmektedir.

3- Bursa Teknik Üniversitesi İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığında, Noter huzurunda kura çekimi 28/07/2017

4- Üç Aylık Geçici İşçi statüsünde çalıştırılacaktır.

5- Ünıversitemiz Park ve Bahçeler biriminde, 01 Eylül 2017 tarihinde bu yana geçici işçi statüsünde 90 gün çalıştırılacak olan toplamda 3 işçidir.

6- Müracaat tarihi itibari ile 18 yaşını doldurmuş olması gerekir.

7- En az ilköğretim mezunu olması gerekir.

Not: Durumuna uygun iş statüsünün yalnızca birine başvuru yapılabilecektir.

Bu makalemizde Bursa Teknik Üniversitesi işçi alımı ilanı ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.


DİĞER İŞÇİ ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, işçi alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan işçi alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu