Başvurular

Bursagaz iş ilanları ve iş başvurusu 2022

Bursagaz iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Bursagaz iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Bursagaz iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Bursagaz iş ilanları ve iş başvurusu

Bursagaz, 2004 senesinde doğal gaz satışı yapmak amacı ile BOTAŞ aracılığıyla kurulmuş olan bir kurumdur. 2008 senesinde ise çoğunluk hissesi EWE Turkey Holding aracılığıyla satın alınmıştır. Ülkemizin en büyük üç doğalgaz sevkiyat şirketinden biridir. Bursagaz faaliyetlerine aksamadan sürdürmek adına çeşitli zamanlarda personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı gerçekleştirmektedir. Bursagaz aracılığıyla yayına giren tüm iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, açık iş pozisyonları, kariyer fırsatları ile iş başvuru formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamında bulunmaktadır.

  • Bursagaz İş İlanları 2022
  • Bursagaz İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Bursagaz İş İlanları 2022

Bursagaz, 1 milyona ulaşan abone sayısı ile ülkemizin en büyük doğalgaz sevkiyatı yapan şirketleri arasına girmeyi başarmıştır. Şirket bunun bunun yanında 2014 senesinde ülkemizin en iyi işvereni seçilmeyi de başarmıştır. Hem üyelerinin gereksinimlerini eksiksiz karşılamak maksadıyla çalışan şirket, hem de çalışanlarına verdiği değerle de öne çıkmayı başarmıştır. Bursagaz bünyesine çok sayıda personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı gerçekleştirmektedir.

Bursa İline Ait İş İlanlarını Facebook Üzerinden Takip Etmek İçin TIKLAYIN

Bursagaz aracılığıyla yayına giren yahut yayına girmesi olabilecek iş ilanları içinde; proje ve tasarım mühendisi, doğalgaz portföy yöneticisi, mühendis, şoför, büro personeli, sayaç okuma elemanı, özel güvenlik görevlisi gibi çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. İlanlarda ilköğretim mezunu, lise mezunu, ön lisans mezunu ve üniversite mezunu olan bay bayan, işinde uzman deneyimsiz adayların iş başvurusu yapabilecekleri kadro ve pozisyonlar bulunmaktadır. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl ve nereden iş başvurusu yapılır?

Bursagaz İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Bursagaz bünyesinde çalışma olanağı elde etmek isteyen vatandaşlarımız aşağıda vermiş olduğumuz iş başvuru formu vasıtası ile başvurularını yapabilirler. Kurum bunun bunun yanında çeşitli kariyer portalları üzerinden de aynı ilanları yayınlamaktadır. Yapacak olduğunuz iş başvuruları ardından kurumun insan kaynakları departmanınca geniş bir şekilde olarak incelenecek ve başvurusu olumlu bulunan adaylar iş görüşmesi için çağrılacaklardır. Bu makalemizde Bursagaz iş ilanları ile işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.

Bursagaz İş Başvuru Formu Doldurmak İçin TIKLAYIN


DİĞER BURSAGAZ HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, bursagaz hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan bursagaz açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu