Başvurular

Çamlıhemşin Belediyesi Sözleşmeli Personel Alımı İlanı 2022

Çamlıhemşin Belediyesi Sözleşmeli Personel Alımı İlanı 2022, iş başvuru bölümüzde Çamlıhemşin Belediyesi Sözleşmeli Personel Alımı İlanı ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Çamlıhemşin Belediyesi Sözleşmeli Personel Alımı İlanı başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Çamlıhemşin Belediyesi Sözleşmeli Personel Alımı İlanı

Çamlıhemşin, Rize ilimizde bulunan 2016 yılı sayıları ile 10 bine yakın nüfusa sahip ülkemizin en güzel ilçelerinden biridir. Belediye başkanlığı görevini uzun süredir Aziz Gölbaşı yürütmektedir. Çamlıhemşin Belediyesi aracılığıyla yapılan açıklamaya göre belediye bünyesine personel alımı yapılacağı bilgisi verildi. Çamlıhemşin Belediyesi personel alımı ilanına dair başvuru şartları, başvuru formu ve başvuru tarihleri gibi bilgilere haberimiz devamından varabilirsiniz.

  • Çamlıhemşin Belediyesi Personel Alımı İlanı 2016
  • Başvuru Şartları Nelerdir?
  • Çamlıhemşin Belediyesi İş Başvurusu

Çamlıhemşin Belediyesi Personel Alımı İlanı 2016

5393 Sayılı Belediye Kanununun 49.maddesi hükümlerine göre boş bulunan aşağıda sınıfı, unvan adedi, öğrenim durumu gösterilen 1 (Bir) adet tam zamanlı anlaşmali personel alımı yapılacaktır. İlan kapsamı içinde inşaat mühendisi alımı gerçekleştirilecektir.

Sözlü mülakat olarak tek etapta yapılacak olup ;Sözlü sınav tarihi 11/ 07/2016 saat 14:00 olarak belirlenmiştir.

Sözlü sınavda adayların mesleki genel kültür, yetenek, kavrayış, ifade ve temsil kabiliyeti, davranış ve mesleğe uygunluğu gibi niteliklere sahip olup, olmadığı göz önünde bulundurulacaktır. Adayların başvuru yahut atama işlemleri için istenen belgelerde gerçeğe aykırı beyanda olduğu tespit edilenlerin sınavları geçersiz sayılır ve vazifeye başlatılmaz. Göreve başlatılmış olsalar dahi iptal edilir. Bu bireyler hiçbir hak talep edemezler ve haklarında 29.09.2004 tarih ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanununun alakalı hükümleri uygulanmak üzere Cumhuriyet Başsavcılığına suç açıklamasunda bulunulacaktır. Sözlü sınav sonucu belediyemiz internet sitesinde yayına girecektır.

Başvuru Şartları Nelerdir?

  • 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48.Maddesinde gösterilen şartlar
  • Üniversitenin alakalı bölümünden mezun olmak, başka bir kurumla anlaşmasi bulunmamak.
  • Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek sağlık problemleri bulunmamak.
  • Taksirli suçlar ve aşağıda sayılan suçlar tecil edilmiş hükümler hariç olmak üzere ağır hapis yahut 6 aydan fazla yahut affa uğramış olsalar bile Devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlarla, zimmet ihtilas, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, yüz kızartıcı yahut şeref ve haysiyeti kinci suçtan yahut istimal ve resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırma, Devlet sırlarını açığa verme suçlarından dolayı hükümlü bulunmamak.
  • Belirtilen unvanda sözlü mülakat neticesinde işe alınacak kişi anlaşma tarihinden bu yana Çamlıhemşin sınırları içinde ikamet etmek zorundadır.

Çamlıhemşin Belediyesi İş Başvurusu

Adayların 23/06/2016- 11/07/2016 tarihleri içinde saat ıo:oo’a kadar Çamlıhemşin Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü‘ne şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.(Posta ve e-mail yolu ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.) Başvuru Sırasında İstenen Belgeler :

  • Öğrenim Durumunu gösterir belgenin aslı yahut noter onaylı sureti.
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi.
  • Adaylar aracılığıyla doldurulacak Başvuru FormufForm kurumdan)
  • Sağlık RaporufAile Hekiminden )
  • 6 Adet vesikalık resim.
  • Erkek Adaylar için Askerlik Durum Gösterir Belge
  • Adli Sicil Belgesi

Sözlü Mülakat Sınav Tarihi : 11/07/2016 Saat : 14:00 Yer : Çamlıhemşin Belediye Meclis Toplantı Salonu

Bu makalemizde Çamlıhemşin Belediyesi aracılığıyla yapılacak olan personel alımı ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz. Ayrıca kurum aracılığıyla yayına giren tüm ilanlara Çamlıhemşin Belediyesi iş ilanları sayfasından varabilirsiniz.


DİĞER RİZE İŞ İLANLARI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, rize iş ilanları hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan rize iş ilanları açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu