Başvurular

Çanakkale Belediyesi Çok Sayıda Personel Alımı Yapıyor 2022

Çanakkale Belediyesi Çok Sayıda Personel Alımı Yapıyor 2022, iş başvuru bölümüzde Çanakkale Belediyesi Çok Sayıda Personel Alımı Yapıyor ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Çanakkale Belediyesi Çok Sayıda Personel Alımı Yapıyor başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Çanakkale Belediyesi Çok Sayıda Personel Alımı Yapıyor

Çanakkale Belediyesi yayınlamış olduğu ilan ile personel alımı gerçekleştireceğini açıkladı. Çanakkale Belediyesi ilan kapsamı içinde destek personeli alımı,genel alan sorumlusu alımı, cankurtaran alımı, diğer taş kesme ve oyma işçileri alımı, şoför alımı, lojistik uzmanı alımı, su sayacı okuma elemanı alımı, halkla ilişkiler görevlisi alımı, büro yönetimi elemanı alımı, bahçe bakım elemanı alımı, muhasebe uzmanı alımı, yapacaktır. Adaylar ilana 24 Temmuz tarihine kadar başvuru yapabileceklerdir. Adaylarda aranan başvuru şartları, başvuru formu, başvuru tarihleri ile kura çekimi tarihi saati yeri gibi geniş bir şekilde ilan bilgileri haberimiz devamında bulunmaktadır.

Çanakkale Belediyesi Personel Alımı İlanı 2017

Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayına girdiği tarihten bu yana 10 gün içinde İl Müdürlüklerinden yahut www.iskur.gov.tr internet adresi zerinden başvuru yapabilirler. Gerçeğe aykırı belge verenlerin veya beyanda bulunanların başvurusu geçersiz hale getirilmesi, işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurumun ve talep sahibi Kamu Kurum ve Kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır. Merkezi sınav uygulanmayacak bireylerden (önceliklilerden) müracaat eden adaylar içinden öncelik belge tarihlerine göre talep rakamının katını geçmeyecek biçimde isim ve adresleri ile durumlarını açıklayıcı bilgi talep sahibi kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir.

İş yerine ismi bildirilen bireylere yazılı yahut sözlü sınavın yeri ve zamanı talebi veren Kamu Kurum ve Kuruluşu aracılığıyla adaylara yazılı olarak bildirilecektir. Taleplere başvuru yapan ve nihai listede ismi bulunan adaylar, eğitim durumu, tecrübe, öncelik durumu, mesleki belge, yabancı dil şartı vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını yazılı yahut sözlü sınavdan önce talebi veren Kamu Kurum ve Kuruluşuna ibraz etmek zorundadır. Bu durumlarını belgeleyemeyenler yahut yanlış beyanda bulunanlar nihai listeden çıkarılarak sıralamada bulunan diğer bireyler listelere dahil edilecektir. Öncelik hakkına sahip olanlardan, başvuruda bulundukları sürekli olarak yahut geçici iş gücü talebine işverence davet edildikleri halde mücbir nedenler dışında icabet etmeyen, sınava katılmayan, işi reddeden yahut kamuda sürekli olarak işi statüsünde işe yerleşenlerin öncelik hakkı ortadan kalkar. Öncelik ile ilgilin ikinci kez yararlanılamaz. Kamu Kurum ve Kuruluşlarının daimi ve geçici iş gücü isteklerine yapılan başvurularda bireylerin Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminde kayıtlı olan adresleri dikkate alınmaktadır.

Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş gün başvurular kabul edilecektir. Müracaat tarihleri akışan, aynı Kamu Kurum ve Kuruluşunun birden fazla iş gücü talebine durumu uyan iş arayanın, tercihi ışığında yalnızca bir talebe müracaatı kabul edilecektir. İl yahut ile düzeyinde yayımlanan geçici işi isteklerinin başvuru süresi içinde ikametini talebin karşılanacağı yere taşıyan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir.İlana başvuru yapan adaylar istenen belgeleri 28.07.2017 saat:17:00 ye kadar Çanakkale Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne elden teslim etmesi gerekmektedir. Belgeleri süresi içinde teslim etmeyen adaylar kuraveyahil edilmeyecektir.

Destek personeli alımı 

Adayların ilköğretim mezunu olmaları gerekmektedir. İlan kapsamı içinde 1 personel alımı yapılacaktır.

Meslek Deneyim (Yıl) Öğrenme Türü
Destek Personeli (yardımcı Hizmetler)

Genel alan sorumlusu alımı

Adaylardan; ilkokul Diploması, İş deneyim süresi kadar sosyal güvenlik kurumundan kayıtlı prim gününe sahip olduğunu belgelemek, Bu işi yaptığını gösterir 6 yıllık iş deneyim belgesini ibraz etmesi gerekmektedir. Hijyen eğitim hayatına Katılım belgesine Sahip Olmak. Adayların ilköğretim mezunu olmaları gerekmektedir. İlan kapsamı içinde 1 personel alımı yapılacaktır.

Meslek Deneyim (Yıl) Öğrenme Türü
Genel Alan Sorumlusu 6

Cankurtaran Alımı 

İlkokul Diploması 2- İş deneyim süresi kadar sosyal güvenlik kurumundan kayıtlı prim gününe sahip olduğunu belgelemek 3-Bu işi yaptığını gösterir 1 yıllık iş deneyim belgesini ibraz etmesi gerekmektedir. 4-İlk Yardım Eğitim Sertifikasına Sahip Olmak 5-Derin Dalış Eğitimine Katılım Belgesine Sahip Olmak 6- Ü Yıldız Dalıcı Kursuna Katılım Belgesine Sahip Olmak 7-Gümüş Cankurtaran Belgesine Sahip Olmak. 8-Kriz Yönetimi , Takım Çalışması , Stres Yönetimi Eğitim Sertifikasına Sahip Olmak. İlan kapsamı içinde 1 personel istihdam edilecektir.

Meslek Deneyim (Yıl) Öğrenme Türü
Cankurtaran 1

Diğer Taş Kesme Ve Oyma İşçileri Alımı

İlkokul Diploması 2- İş deneyim süresi kadar sosyal güvenlik kurumundan kayıtlı prim gününe sahip olduğunu belgelemek 3-Bu işi yaptığını gösterir 2 yıllık iş deneyim belgesini ibraz etmesi gerekmektedir. 4-İnşaat Teknolojisi Alanında Ustalık belgesine Sahip Olmak. İlan kapsamı içinde 1 personel istihdam edilecektir.

Meslek Deneyim (Yıl) Öğrenme Türü
Diğer Taş Kesme Ve Oyma İşçileri 2

Şoför Yolcu Taşıma Alımı

İş deneyim süresi kadar sosyal güvenlik kurumundan kayıtlı prim gününe sahip olduğunu belgelemek 2- Bu işi yaptığını gösterir En Az 8 Yıllık iş deneyim belgesini ibraz etmesi gerekmektedir. 3- SRC2 Belgesine Sahip Olmak 4- Psikoteknik Belgesine Sahip Olmak 5- Uzun Yol Taşımacılığı Yaptığını Gösterir Yazı 6- Son 1 (Bir) Yılda Ceza Puanı Olmadığına Dair Yazı. Adayların ortaöğretim mezunu olmaları ve KPSS sınavından en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir. İlan kapsamı içinde 1 personel alımı yapılacaktır.

Sınav Kategorisi Sınav Adı Sınav Puan Türü En Az Puan Limiti Sınav Giriş Tarihi
Kamu Personel Sınavları KPSS KPSSP94 60

Lojistik Uzmanı Alımı

İş deneyim süresi kadar sosyal güvenlik kurumundan kayıtlı prim gününe sahip olduğunu belgelemek 2- Bu işi yaptığını gösterir 4 yıllık iş deneyim belgesini ibraz etmesi gerekmektedir. 3- Etkili Konuşma Diksiyon Kursuna Katılım Belgesine Sahip olmak 4- Motivasyon ve Stres Yönetimi Eğitim Sertifikasına Sahip olmak 5- Takım Çalışması ve Performans Yönetimi eğitim Sertifikasına Sahip Olmak 6- Lojistik Yönetimi eğitim Sertifikasına Sahip Olmak 7- Etkin Yönetim ve Liderlik Eğitim Sertifikasına Sahip olmak.  Adayların ön lisans mezunu olmaları ve KPSS sınavından en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir. İlan kapsamı içinde 1 personel alımı yapılacaktır.

Sınav Kategorisi Sınav Adı Sınav Puan Türü En Az Puan Limiti Sınav Giriş Tarihi
Kamu Personel Sınavları KPSS KPSSP93 60

Su Sayaç Okuma Elemanı Alımı

İş deneyim süresi kadar sosyal güvenlik kurumundan kayıtlı prim gününe sahip olduğunu belgelemek 2- Bu işi yaptığını gösterir 5 yıllık iş deneyim belgesini ibraz etmesi gerekmektedir. Adayların ön lisans mezunu olmaları ve KPSS sınavından en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir. İlan kapsamı içinde 1 personel alımı yapılacaktır.

Sınav Kategorisi Sınav Adı Sınav Puan Türü En Az Puan Limiti Sınav Giriş Tarihi
Kamu Personel Sınavları KPSS KPSSP93 60

Halkla İlişkiler Görevlisi Alımı

İş deneyim süresi kadar sosyal güvenlik kurumundan kayıtlı prim gününe sahip olduğunu belgelemek 2- Bu işi yaptığını gösterir 4 yıllık iş deneyim belgesini ibraz etmesi gerekmektedir. 3- Etkili Konuşma Diksiyon Sertifikasına Sahip Olmak 4- Motivasyon ve Stres Yönetimi Eğitim Sertifikasına Sahip Olmak 5- Takım Çalışması ve Performans Yönetimi eğitim Sertifikasına Sahip Olmak 6- Etkin Yönetim ve Liderlik Eğitim Sertifikasına Sahip Olmak. Adayların ön lisans mezunu olmaları ve KPSS sınavından en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir. İlan kapsamı içinde 1 personel alımı yapılacaktır.

Meslek Deneyim (Yıl) Öğrenme Türü
Halkla İlişkiler Görevlisi 4

Büro Yönetimi Elemanı Alımı

İş deneyim süresi kadar sosyal güvenlik kurumundan kayıtlı prim gününe sahip olduğunu belgelemek 2- Bu işi yaptığını gösterir 2 yıllık iş deneyim belgesini ibraz etmesi gerekmektedir. 3- Zaman yönetimi eğitim hayatına katılım belgesine sahip olmak 4- Ofis Kuralları Eğitimine Katılım Belgesine Sahip Olmak 5- Etkili İletişim eğitim hayatına Katılım Belgesine Sahip Olmak 6- Öfke Kontrol eğitim hayatına Katılım belgesine Sahip Olmak 7- Beden Dili eğitim hayatına Katılım Belgesine Sahip Olmak. Adayların ön lisans mezunu olmaları ve KPSS sınavından en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir. İlan kapsamı içinde 1 personel alımı yapılacaktır.

Meslek Deneyim (Yıl) Öğrenme Türü
Büro Yönetimi Elemanı 2

Bahçe Bakım Elemanı(Park Bahçe ve Koruların Bakımı) Alımı

İş deneyim süresi kadar sosyal güvenlik kurumundan kayıtlı prim gününe sahip olduğunu belgelemek 2- Bu işi yaptığını gösterir 2 yıllık iş deneyim belgesini ibraz etmesi gerekmektedir. Adayların ön lisans mezunu olmaları ve KPSS sınavından en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir. İlan kapsamı içinde 1 personel alımı yapılacaktır.

Meslek Deneyim (Yıl) Öğrenme Türü
Bahçe Bakım Elemanı(Park Bahçe ve Koruların Bakımı) 2

Muhasebe Uzmanı Alımı

İş deneyim süresi kadar sosyal güvenlik kurumundan kayıtlı prim gününe sahip olduğunu belgelemek 2- Bu işi yaptığını gösterir 4 yıllık iş deneyim belgesini ibraz etmesi gerekmektedir. 3- Bilgisayar İşletmenliği Operatörlük Belgesine sahip olmak

Genel Birim Adı Genel Bölüm Adı Öğrenim Seviyesi
Meslek Yüksek Okulu Önlisans Muhasebe Önlisans

Çalışma Adresi : ATATÜRK CAD. İSMETPAŞA MAH. / 17100 ÇANAKKALE MERKEZ

Bu makalemizde Çanakkale Belediyesi aracılığıyla yapılacak olan personel alımı ilanı ile ilgili başvuru formu, tarihleri, şartları gibi geniş bir şekilde ilan bilgilerine yer verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz. Ayrıca kurum aracılığıyla yayına giren bütün ilanlara Çanakkale Belediyesi İş İlanları sayfası üzerinden varabilirsiniz.


DİĞER ÇANAKKALE BELEDİYESİ HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, çanakkale belediyesi hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan çanakkale belediyesi açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu