Başvurular

Çanakkale Büyükşehir Belediyesi Sözleşmeli Personel Alımı Yapacak 2022

Çanakkale Büyükşehir Belediyesi Sözleşmeli Personel Alımı Yapacak 2022, iş başvuru bölümüzde Çanakkale Büyükşehir Belediyesi Sözleşmeli Personel Alımı Yapacak ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Çanakkale Büyükşehir Belediyesi Sözleşmeli Personel Alımı Yapacak başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Çanakkale Büyükşehir Belediyesi Sözleşmeli Personel Alımı Yapacak

Çanakkale Büyükşehir Belediyesi yayınlamış olduğu ilan kapsamı içinde çok sayıda anlaşmali personel alımı yapacağını açıkladı. Çanakkale Büyükşehir Belediyesi personel alımı ilanı kapsamı içinde çağrı merkezi yöneticisi alımı, vidanjör operatörü alımı, su arıza işçisi alımı, forklift operatörü alımı, ulaşım işleri yöneticisi alımı, yük taşıma için şoför alımı, bahçe bakımı elemanı alımı, bahçıvan alımı, ekskavatör operatörü alımı, su sayacı okuma elemanı alımı, dikim işçisi alımı, abone işleri memuru alımı, süs biktileri yetiştiricisi alımı, destek personeli alımı, ziraat mühendisi alımı, sıhhi tesisat ve boru tesisatçıları alımı, bahçıvan alımı, beko loder operatörü alımı, insan kaynakları uzmanı alımı, vakumlu yol süpürme araç operatörü alımı, kanal ve ızgara işçisi alımı, makam şoförü alımı, diğer elektrik tesisatçıları alımı, taş kesme ve oyma işçileri alımı, su kanalı işçisi alımı, beton parke ve bordür taşı döşeme işçisi alımı, temizlik görevlisi alımı, büro yönetimi elemanı alımı, biyolog alımı, elektronik su sayaç tamir işçisi alımı, sayaç açma kapama elemanı alımı gerçekleştirecektir. İlan kapsamı içinde 49 yeni personel istihdam edilecektir. Adaylar ilana 6 Mart 2017 tarihine kadar iş başvurusu yapabileceklerdir. Adaylarda aranan başvuru şartları, başvuru formu, başvuru tarihleri ve başvuru sırasında istediğimiz belgeler gibi geniş bir şekilde ilan bilgileri haberimiz devamında bulunmaktadır.

Çanakkale Büyükşehir Belediyesi 49 Personel Alımı İlanı 2017

Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayına girdiği tarihten bu yana 10 gün içinde İl Müdürlüklerinden yahut www.iskur.gov.tr İnternet adresi üzerinden başvuru yapabilirler. Gerçeğe aykırı belge verenlerin veya beyanda bulunanların başvurusu geçersiz hale getirilmesi, işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurumun ve talep sahibi Kamu Kurum ve Kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır. Merkezi sınav uygulanmayacak bireylerden (önceliklilerden) müracaat eden adaylar içinden öncelik belge tarihlerine göre talep rakamının üç katını geçmeyecek biçimde isim ve adresleri ile durumlarını açıklayıcı bilgi talep sahibi kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir. İş yerine ismi bildirilen bireylere yazılı yahut sözlü sınavın yeri ve zamanı talebi veren Kamu Kurum ve Kuruluşu aracılığıyla adaylara yazılı olarak bildirilecektir. Taleplere başvuru yapan ve nihai listede ismi bulunan adaylar, eğitim durumu, tecrübe, öncelik durumu, mesleki belge, yabancı dil şartı vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını yazılı yahut sözlü sınavdan önce talebi veren Kamu Kurum ve Kuruluşuna ibraz etmek zorundadır. Bu durumlarını belgeleyemeyenler yahut yanlış beyanda bulunanlar nihai listeden çıkarılarak sıralamada bulunan diğer bireyler listelere dahil edilecektir.

Öncelik hakkına sahip olanlardan, başvuruda bulundukları sürekli olarak yahut geçici iş gücü talebine işverence davet edildikleri halde mücbir nedenler dışında icabet etmeyen, sınava katılmayan, işi reddeden yahut kamuda sürekli olarak işçi statüsünde işe yerleşenlerin öncelik hakkı ortadan kalkar. Öncelik ile ilgilin ikinci kez yararlanılamaz. Kamu Kurum ve Kuruluşlarının daimi ve geçici iş gücü isteklerine yapılan başvurularda bireylerin Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminde kayıtlı olan adresleri dikkate alınmaktadır. Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü başvurular kabul edilecektir. Müracaat tarihleri çakışan, aynı Kamu Kurum ve Kuruluşunun birden fazla iş gücü talebine durumu uyan iş arayanın, tercihi ışığında yalnızca bir talebe müracaatı kabul edilecektir.

Çağrı Merkezi Yöneticisi Alımı

İş deneyim süresi kadar sosyal güvenlik kurumundan kayıtlı prim gününe sahip olduğunu belgelemek, Bu işi yaptığını gösterir 4 yıllık iş deneyim belgesini ibraz etmesi gerekmektedir. Etkin Yönetim ve Liderlik Sertifikasına Sahip Olmak, Takım çalışması ve Performans yönetimi Sertifikasına Sahip Olmak, Motivasyon ve Stres Yönetimi Sertifikasına Sahip Olmak, Zaman Yönetimi Sertifikasına Sahip Olmak, Etkili Konuşma ve Diksiyon Eğitim Sertifikasına Sahip Olmak gerekmektedir. Adayların bunun bunun yanında en az lisans mezunu olmaları gerekmektedir.

Sınav Kategorisi Sınav Adı Sınav Puan Türü En Az Puan Limiti Sınav Giriş Tarihi
Kamu Personel Sınavları KPSS KPSSP3 60

Vidanjör Operatörü Alımı

İş deneyim süresi kadar sosyal güvenlik kurumundan kayıtlı prim gününe sahip olduğunu belgelemek. Bu işi yaptığını gösterir 3 yıllık iş deneyim belgesini ibraz etmesi gerekmektedir. Kombine Kanal temizleme Ve Vidanjör Aracının Kullanımı ve Bakımı İle İlgili Eğitim Sertifikasına Sahip Olmak, Src4 Belgesine Sahip Olmak, Psikoteknik Belgesine Sahip Olmak gerekmektedir. Adaylar en az ilkokul mezunu olmalı ve ilkokul diplomalarını ibraz etmeleri gerekmektedir.

Meslek Deneyim (Yıl) Öğrenme Türü
Vidanjör Operatörü 3

Su Arıza İşçisi Alımı

İş deneyim süresi kadar sosyal güvenlik kurumundan kayıtlı prim gününe sahip olduğunu belgelemek. Bu işi yaptığını gösterir 3 yıllık iş deneyim belgesini ibraz etmesi gerekmektedir. İlkokul diploması ibrazı da şarttır. Adayların en az ilköğretim mezunu olmaları gerekmektedir.

Meslek Deneyim (Yıl) Öğrenme Türü
Su Arıza İşçisi 3

Forklift Operatörü Alımı

İş deneyim süresi kadar sosyal güvenlik kurumundan kayıtlı prim gününe sahip olduğunu belgelemek. Bu işi yaptığını gösterir 4 yıllık iş deneyim belgesini ibraz etmesi gerekmektedir. Lastik Tekerlekli, İş Makinası kullanma Yetki belgesine Sahip olmak.( Kaldırma ve Yükleme ? FORKLİFT) Belgesine Sahip Olmak ve İlkokul diploması ibrazı şarttır.

Meslek Deneyim (Yıl) Öğrenme Türü
Forklift Operatörü 4

Yönetici (Ulaşım İşleri) Alımı

İş deneyim süresi kadar sosyal güvenlik kurumundan kayıtlı prim gününe sahip olduğunu belgelemek. Bu işi yaptığını gösterir 3 yıllık iş deneyim belgesini ibraz etmek. ODY2 mesleki yeterlilik belgesine sahip olmak. Problem Çözme Teknikleri Eğitimine Katılım Sertifikasına sahip olmak. Etkili Konuşma ve Diksiyon Kursuna Katılım Belgesine sahip olmak. Takım Çalışması ve Performans Yönetimi Kursuna Katılım Belgesine sahip olmak. Motivasyon ve Stres Yönetimi Kursuna Katılım Belgesine sahip olmak. Etkin Yönetim Liderlik Kursuna Katılım Belgesine sahip olmak. Adaylar bunun bunun yanında en az lisans mezunu olmak durumundadırlar.

Meslek Deneyim (Yıl) Öğrenme Türü
Yönetici (Ulaşım İşleri) 3

Yük Taşıma İçin Şoför Alımı

İş deneyim süresi kadar sosyal güvenlik kurumundan kayıtlı prim gününe sahip olduğunu belgelemek. Bu işi yaptığını gösterir 2 yıllık iş deneyim belgesini ibraz etmesi gerekmektedir. Psikoteknik Belgesine sahip olmak SRC4 Belgesine sahip olmak. İlkokul diploması ibrazı da şarttır.

Meslek Deneyim (Yıl) Öğrenme Türü
Şoför-Yük Taşıma 2

Bahçe Bakım Elemanı(Park Bahçe ve Koruların Bakımı) Alımı

İş deneyim süresi kadar sosyal güvenlik kurumundan kayıtlı prim gününe sahip olduğunu belgelemek. Bu işi yaptığını gösterir 4 yıllık iş deneyim belgesini ibraz etmesi gerekmektedir. İlkokul diploması ibrazı da şarttır.

Meslek Deneyim (Yıl) Öğrenme Türü
Bahçe Bakım Elemanı(Park Bahçe ve Koruların Bakımı) 4

Bahçıvan (Budamacı) Alımı

İş deneyim süresi kadar sosyal güvenlik kurumundan kayıtlı prim gününe sahip olduğunu belgelemek. Bu işi yaptığını gösterir 3 yıllık iş deneyim belgesini ibraz etmesi gerekmektedir. Meyve Yetiştiriciliği ve Budama Konusunda Eğitim Aldığını Gösterir belge. Bitki Koruma ürünü uygulama Belgesine Sahip olmak. İlkokul diploması ibrazı şarttır. Adaylar ilköğretim mezunu olmalıdır.

Meslek Deneyim (Yıl) Öğrenme Türü
Bahçıvan (Budamacı) 3

Ekskavatör(Kazıma Ve Yükleme) Operatörü Alımı

İş deneyim süresi kadar sosyal güvenlik kurumundan kayıtlı prim gününe sahip olduğunu belgelemek.Bu işi yaptığını gösterir 4 yıllık iş deneyim belgesini ibraz etmesi gerekmektedir. Kazma ve yükleme Ekskavatör Operatörlük belgesine sahip olmak.Adayların en az ilköğretim mezunu olmaları ve bunu belgelendirmeleri gerekmektedir.

Meslek Deneyim (Yıl) Öğrenme Türü
Ekskavatör(Kazıma Ve Yükleme) Operatörü 4

Sayaç Okuma Elemanı (Su) Alımı

İş deneyim süresi kadar sosyal güvenlik kurumundan kayıtlı prim gününe sahip olduğunu belgelemek Bu işi yaptığını gösterir 6 yıllık iş deneyim belgesini ibraz etmesi gerekmektedir. İlkokul diploması ibrazı gerekmektedir.

Meslek Deneyim (Yıl) Öğrenme Türü
Sayaç Okuma Elemanı (Su) 6

Dikim İşçisi (Bahçecilik) Alımı

İş deneyim süresi kadar sosyal güvenlik kurumundan kayıtlı prim gününe sahip olduğunu belgelemek. Bu işi yaptığını gösterir 4 yıllık iş deneyim belgesini ibraz etmesi gerekmektedir. Bitki Koruma Ürünü uygulama Belgesine Sahip Olmak. İlkokul diploması ibrazı

Meslek Deneyim (Yıl) Öğrenme Türü
Dikim İşçisi (Bahçecilik) 4

Abone İşleri Memuru Alımı

İş deneyim süresi kadar sosyal güvenlik kurumundan kayıtlı prim gününe sahip olduğunu belgelemek. Bu işi yaptığını gösterir 1 yıllık iş deneyim belgesini ibraz etmesi gerekmektedir. Bilgisayar kullanımı (Bilgisayar İşletmenliği – Operatör) belgesine sahip olmak.

Meslek Deneyim (Yıl) Öğrenme Türü
Abone İşleri Memuru 1

Süs Bitkileri Yetiştiricisi Alımı

İş deneyim süresi kadar sosyal güvenlik kurumundan kayıtlı prim gününe sahip olduğunu belgelemek. Bu işi yaptığını gösterir 2 yıllık iş deneyim belgesini ibraz etmesi gerekmektedir. Süs bitkisi Yetiştirciliği,Bitki Yetişriciliği,fidan Budama Kesme Çim ekme Biçme İlaçlama Sertifikasınıa Sahip olmak. İlkokul diploması ibrazı

Meslek Deneyim (Yıl) Öğrenme Türü
Süs Bitkileri Yetiştiricisi 2

Destek Personeli (yardımcı Hizmetler) Alımı

Adayların ilkokul mezunu olmaları ve bunu ibraz etmeleri gerekmektedir.

Meslek Deneyim (Yıl) Öğrenme Türü
Destek Personeli (yardımcı Hizmetler)

Ziraat Mühendisi Alımı

İş deneyim süresi kadar sosyal güvenlik kurumundan kayıtlı prim gününe sahip olduğunu belgelemek. Bu işi yaptığını gösterir 1 yıllık iş deneyim belgesini ibraz etmesi gerekmektedir. Adayların en az lisans mezunu olmaları gerekmektedir.

Meslek Deneyim (Yıl) Öğrenme Türü
Ziraat Mühendisi 1

Diğer Sıhhi Tesisat İşçileri Ve Boru Tesisatçıları Alımı

İş deneyim süresi kadar sosyal güvenlik kurumundan kayıtlı prim gününe sahip olduğunu belgelemek. Bu işi yaptığını gösterir 6 yıllık iş deneyim belgesini ibraz etmesi gerekmektedir. İlkokul diploması ibrazı şarttır.

Meslek Deneyim (Yıl) Öğrenme Türü
Diğer Sıhhi Tesisat İşçileri Ve Boru Tesisatçıları 6

Bahçıvan Alımı

İş deneyim süresi kadar sosyal güvenlik kurumundan kayıtlı prim gününe sahip olduğunu belgelemek. Bu işi yaptığını gösterir 10 yıllık iş deneyim belgesini ibraz etmesi gerekmektedir. Bahçıvanlık Kursuna Katılım Belgesine Sahip Olmak  İlkokul diploması ibrazı

Meslek Deneyim (Yıl) Öğrenme Türü
Bahçıvan 10

Beko Loder (Kazıcı – Yükleyici) Operatörü Alımı

İş deneyim süresi kadar sosyal güvenlik kurumundan kayıtlı prim gününe sahip olduğunu belgelemek. Bu işi yaptığını gösterir 3 yıllık iş deneyim belgesini ibraz etmesi gerekmektedir. İş Makinası Kullanma Sertifikası Operatörlük Belgesine Sahip Olmak. İlkokul diploması ibrazı

Meslek Deneyim (Yıl) Öğrenme Türü
Beko Loder (Kazıcı – Yükleyici) Operatörü 3

İnsan Kaynakları Uzmanı Alımı

İş deneyim süresi kadar sosyal güvenlik kurumundan kayıtlı prim gününe sahip olduğunu belgelemek. Bu işi yaptığını gösterir 5 yıllık iş deneyim belgesini ibraz etmek. İnsan kaynakları yönetimi eğitim sertifikasına sahip olmak, Etkin Yönetim Liderlik Kursuna Katılım Belgesine sahip olmak, etkili iletişim ve beden dili eğitim sertifikasına sahip olmak, takım çalışması ve performans yönetimi eğitim sertifikasına sahip olmak, zaman yönetimi eğitim sertifikasına sahip olmak, Motivasyon ve Stres Yönetimi Kursuna Katılım Belgesine sahip olmak.

Sınav Kategorisi Sınav Adı Sınav Puan Türü En Az Puan Limiti Sınav Giriş Tarihi
Kamu Personel Sınavları KPSS KPSSP3 60

Vakumlu Yol Süpürme Araç Operatörü Alımı

İş deneyim süresi kadar sosyal güvenlik kurumundan kayıtlı prim gününe sahip olduğunu belgelemek. Bu işi yaptığını gösterir 4 yıllık iş deneyim belgesini ibraz etmesi gerekmektedir. İş makinası (lastik tekerlekli zemin süpürme) Operatörlük Belgesine sahip olmak. İlkokul diploması ibrazı

Meslek Deneyim (Yıl) Öğrenme Türü
Vakumlu Yol Süpürme Araç Operatörü 4

Kanal Ve Izgara İşçisi Alımı 

İş deneyim süresi kadar sosyal güvenlik kurumundan kayıtlı prim gününe sahip olduğunu belgelemek. Bu işi yaptığını gösterir 4 yıllık iş deneyim belgesini ibraz etmesi gerekmektedir. Kanal Temizleme ve Vidanjör Araç temizliği ile alakalı eğitim Sertifikasına Sahip Olmak. İlkokul diploması ibrazı.

Meslek Deneyim (Yıl) Öğrenme Türü
Kanal Ve Izgara İşçisi 4

Makam Şoförü Alımı

İş deneyim süresi kadar sosyal güvenlik kurumundan kayıtlı prim gününe sahip olduğunu belgelemek. Bu işi yaptığını gösterir 1 yıllık iş deneyim belgesini ibraz etmesi gerekmektedir. Adayların en az ortaöğretim mezunu olmaları gerekmektedir.

Sınav Kategorisi Sınav Adı Sınav Puan Türü En Az Puan Limiti Sınav Giriş Tarihi
Kamu Personel Sınavları KPSS KPSSP94 60

Diğer Elektrik Tesisatçıları Alımı

İş deneyim süresi kadar sosyal güvenlik kurumundan kayıtlı prim gününe sahip olduğunu belgelemek. Bu işi yaptığını gösterir 10 yıllık iş deneyim belgesini ibraz etmesi gerekmektedir. İlkokul diploması ibrazı

Meslek Deneyim (Yıl) Öğrenme Türü
Diğer Elektrik Tesisatçıları 10

Diğer Taş Kesme Ve Oyma İşçileri Alımı

İş deneyim süresi kadar sosyal güvenlik kurumundan kayıtlı prim gününe sahip olduğunu belgelemek. Bu işi yaptığını gösterir 5 yıllık iş deneyim belgesini ibraz etmesi gerekmektedir. İlkokul diploması ibrazı

Meslek Deneyim (Yıl) Öğrenme Türü
Diğer Taş Kesme Ve Oyma İşçileri 5

Su Kanalı İşçisi Alımı

İş deneyim süresi kadar sosyal güvenlik kurumundan kayıtlı prim gününe sahip olduğunu belgelemek 2)Bu işi yaptığını gösterir En Az 3 Yıl iş deneyim belgesini ibraz etmesi gerekmektedir. İlkokul diploması ibrazı

Meslek Deneyim (Yıl) Öğrenme Türü
Su kanalı işçisi 3

Beton Parke ve Bordür Taşı Döşeme İşçisi Alımı

İş deneyim süresi kadar sosyal güvenlik kurumundan kayıtlı prim gününe sahip olduğunu belgelemek. Bu işi yaptığını gösterir 1 yıllık iş deneyim belgesini ibraz etmesi gerekmektedir. Yapı Yüzey Kaplamacılığı Kalfalık Belgesine Sahip Olmak. İlkokul diplomasının ibrazı

Meslek Deneyim (Yıl) Öğrenme Türü
Beton Parke ve Bordür Taşı Döşeme İşçisi 1

Temizlik Görevlisi Alımı

Adayların ilköğretim mezunu olmaları ve diplomalarını ibraz etmeleri gerekmektedir.

Meslek Deneyim (Yıl) Öğrenme Türü
Temizlik Görevlisi

Büro Yönetimi Elemanı Alımı

İş deneyim süresi kadar sosyal güvenlik kurumundan kayıtlı prim gününe sahip olduğunu belgelemek. Bu işi yaptığını gösterir 5 yıllık iş deneyim belgesini ibraz etmesi gerekmektedir. Etkili Konuşma ve Diksiyon Eğitim Sertifikasına sahip olmak. Motivasyon ve Stres Yönetimi Eğitim Sertifikasına sahip olmak . Takım Çalışması ve Performans Yönetimi Eğitim Sertifikasına sahip olmak Zaman Yönetimi Eğitim Sertifikasına sahip olmak gerekmektedir.

Sınav Kategorisi Sınav Adı Sınav Puan Türü En Az Puan Limiti Sınav Giriş Tarihi
Kamu Personel Sınavları KPSS KPSSP3 60

Biyolog Alımı

İş deneyim süresi kadar sosyal güvenlik kurumundan kayıtlı prim gününe sahip olduğunu belgelemek. Bu işi yaptığını gösterir 5 yıllık iş deneyim belgesini ibraz etmesi gerekmektedir. Adayların Fen-Edebiyat Fakültesi Biyoloji bölümü mezunu olmaları gerekmektedir.

Sınav Kategorisi Sınav Adı Sınav Puan Türü En Az Puan Limiti Sınav Giriş Tarihi
Kamu Personel Sınavları KPSS KPSSP3 60

Elektronik Su Sayaç Tamir İşçisi Alımı

İş deneyim süresi kadar sosyal güvenlik kurumundan kayıtlı prim gününe sahip olduğunu belgelemek. Bu işi yaptığını gösterir 4 yıllık iş deneyim belgesini ibraz etmesi gerekmektedir. Ölçü ve Ölçü Aletleri Tamircisine Ait Yetki Belgesine Sahip Olmak . Su Sayaçları, Tamir ve Ayarlarına Yönelik Kurs Bitirme Sertifikasına Sahip Olmak. Adayların en az lisans mezunu olmaları gerekmektedir.

Sınav Kategorisi Sınav Adı Sınav Puan Türü En Az Puan Limiti Sınav Giriş Tarihi
Kamu Personel Sınavları KPSS KPSSP3 60

Sayaç Açma-Kapama Elemanı (Su Sayacı) Alımı

İş deneyim süresi kadar sosyal güvenlik kurumundan kayıtlı prim gününe sahip olduğunu belgelemek. Bu işi yaptığını gösterir 4 yıllık iş deneyim belgesini ibraz etmesi gerekmektedir. İlkokul diplomasının ibrazı.

Meslek Deneyim (Yıl) Öğrenme Türü
Sayaç Açma-Kapama Elemanı (Su Sayacı) 4

Çanakkale Belediyesi 49 anlaşmali personel alımı ilanı ile ilgili başvuru formu, başvuru şartları, başvuru tarihleri, son başvuru tarihi, başvuru sırasında istediğimiz belgeler, müracaat tarihleri gibi geniş bir şekilde ilan bilgilerine yer verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz. Ayrıca Belediye aracılığıyla yayınlanmış diğer ilanlara Çanakkale Belediyesi iş ilanları sayfamız üzerinden varabilirsiniz.


DİĞER ÇANAKKALE BELEDİYESİ HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, çanakkale belediyesi hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan çanakkale belediyesi açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu