Başvurular

Pepsico İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021

Pepsico İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021, iş başvurusu bölümünde Pepsico İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı detaylara yer verdik.. Pepsico İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

Pepsico İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021

Pepsico İş Başvuru Formu

Pepsico İş Başvurusu yaparak Pepsico’nun ailesine katılabilirsiniz. Aynı zamanda Pepsico iş ilanlarına bakabilir dilediğiniz ilana iş başvurusu uygulayabilirsiniz.

PepsiCo Türkiye İnsan Kaynakları Fonksiyonu

İnsan Kaynakları olarak biz, şirketimizin sürdürürülebilir performansını en üst düzeye çıkarmak üzere; işimizin, organizasyonumuzun ve çalışanlarımızın mevcut ve önümüzdeki zamanlarda gereksinimlerine yönelik, uygulanabilir, ve proaktif çözümler geliştirerek, hem kişisel hem de organizasyonel gelişimi en üst düzeyye yükseltmeye yönelik faaliyet gösteriyoruz.

PepsiCo , İnsan Kaynakları Fonksiyonu’nu, stratejik bir iş ortağı olarak gören ve iş ile alakalı kararları aktif olarak yönlendiren bir fonksiyon olarak konumlandırılmıştır. PepsiCo olarak, “her zaman sonuç, ama önce insan” ilkesi ile yaşayan bir şirketiz. PepsiCo içerisinde uygulanan İnsan Kaynakları süreç araçları, bir çok alanda “Best Practice – En İyi Uygulama” niteliği taşımaktadır. Bizler de PepsiCo Türkiye olarak hem çalışanlarımız hem de şirketimiz yönünden maksimum fayda sağlayacak biçimde, ilk kez bu global araç ve sistemleri eksiksiz uygulamaktayız. Bunun da ötesinde, yerel piyasa koşulları, kültürel etkenler yahut organizasyonel ihtiyaçlardan kaynaklanan her alanda, bölgesel araçları da geliştirip hayata geçirmekteyiz.

İşveren Markamız – Olanaklarımız

İşveren Marka Önermemiz “Olanaklar” ile, çalışanlarımıza ve adaylarımıza sunduğumuz fırsatları, şirketimizdeki gelişime yönelik programları, yönetim kalitemizi ve iş yapış şeklimizi daha iyi iletme ve anlatma fırsatı buluyoruz.

Olanaklar, PepsiCo gibi saygıdeğer ve büyük bir işverenin, sunduğu fırsatlar ve bu fırsatlar ışığındaki “Büyük Beklentiler”ini tanımlar.

  • Adaylarımızdan büyük beklentilerimiz var. Adaylarımız, gelecekte büyümemizi hızlandıracak ve PepsiCo Türkiye’nin iş yapış şeklini destekleyecek bireylerdir.
  • Çalışanlarımızdan büyük beklentilerimiz var. Çalışanlarımız, fikirleri ve çalışmalarıyla operasyonumuzu var eder ve her geçen gün bir öteye götürür, bunu yaparken de Fayda Gözeten Performans vizyonumuzu ve değerlerimizi yaşarlar. PepsiCo çalışanları, tüm bunlar ile hem kendileri hem çevreleri / toplum için doğru ve üstün nitelikte bir şey yapmanın verdiği hazzını gün be gün yaşarlar.

 

Açık Pozisyonlar:

Pozisyonlar Lokasyon Başvuru Linki
İnsan Kaynakları Stajyeri İstanbul Avrupa Başvur
Paketleme Elemanı Kocaeli Başvur
Müşteri Temsilcisi Türkiye Geneli Başvur
Forklift Operatörü İzmir Başvur
Paketleme Operatörü Manisa Başvur
İçecek Geleneksel Kanal Satış Şefi Aydın Başvur
İçecek Geleneksel Kanal Satış Şefi Isparta Başvur
Mekanik Bakım Teknisyeni Adana Başvur
Soğutucu Teknisyeni Kocaeli Başvur
Depo Ofis Memuru İzmir Başvur

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu