Başvurular

Çaykur Ne Zaman İşçi – Personel Alımı Yapacak? 2022

Çaykur Ne Zaman İşçi – Personel Alımı Yapacak? 2022, iş başvuru bölümüzde Çaykur Ne Zaman İşçi – Personel Alımı Yapacak? ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Çaykur Ne Zaman İşçi – Personel Alımı Yapacak? başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Çaykur Ne Zaman İşçi – Personel Alımı Yapacak?

  • Çaykur Ne Zaman İşçi Personel Alacak?
  • Çaykur İşçi Alımı Ne Zaman Başlayacak?

Çaykur Ne Zaman İşçi Personel Alacak?

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü veya bilinen kısa ismi ile Çaykur yapmış olduğu bilgilendirmede  1500 geçici işçi alımı gerçekleştireceklerini açıklamıştır. 1500 mevsimlik geçici işçi alımına adaylar İŞKUR üzerinden başvurularını gerçekleştirebileceklerdir. İşe alınacak olan adaylar Rize, Artvin, Trabzon ve Giresun illerinde istihdam edileceklerdir. Çaykur ne zaman personel alacak? Çaykur ne zaman işçi alacak? Haberimiz devamından öğrenebilirsiniz.

Çaykur İşçi Alımı Ne Zaman Başlayacak?

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğüne (Çaykur) bağlı Rize, Artvin, Trabzon ve Giresun’daki yaş çay fabrikalarında çalışan geçici ve daimi işçilerden emeklilik, ölüm ve diğer nedenlerle ayrılmalardan dolayı mühim sayıda işçi personel açığının oluştuğunu altını çizerek, “Kurumun personel gereksinimini gidermek ve hizmetlerin daha etkin ve verimli bir biçimde yürütülmesini sağlamak maksadıyla bin 500 mevsimlik (geçici) ilkokul öğrenimli beden işçisi İŞKUR aracılığıyla alınacak.” ifadesini kullandı.

Çelik, Çaykur’a geçici işçi istihdam edilmesine ilişkin yazılı açıklama yaptı.

Kurumda istihdam edilmek üzere geçici işçi alımı gerçekleştirileceğini bildiren Çelik, şunları kaydetti:

“Çaykur’a bağlı Rize, Artvin, Trabzon ve Giresun illerinde bulunan yaş çay fabrikalarında çalışan geçici ve daimi işçilerden emeklilik, ölüm ve diğer nedenlerle ayrılmalardan dolayı mühim sayıda işçi personel açığı çıkmış yer alıyor. Ayrıca kurumun oluşturulan yeni fabrikası ve bazı ünitelerdeki imalat makine sayısı artışından dolayı yaş çay işleme kapasitesinin artması, mevcut iş gücü gereksinimini daha da artırmış yer alıyor. Kurumun personel gereksinimini gidermek ve hizmetlerin daha etkin ve verimli bir biçimde yürütülmesini sağlamak maksadıyla bin 500 mevsimlik (geçici) ilkokul öğrenimli beden işçisi İŞKUR aracılığıyla alınacak. İŞKUR’un söz konusu alım için ilana çıkışı, 4-13 Nisan aralığında olacak. Kura çekimi ise mayıs ayının ilk haftasında noter huzurunda yapılacak.” Çaykur aracılığıyla yayına girecek olan işçi alımı ilanı Çaykur İş İlanları sayfası üzerinde yer bulacaktır. Bu ilanı kaçırmamak ve anında başvuru yapmak için sosyal ağlardan bizleri takip etmeniz yeterli gelmektedir.


DİĞER ÇAYKUR HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, çaykur hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan çaykur açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu