Başvurular

Çelebi Holding iş ilanları ve iş başvurusu 2022

Çelebi Holding iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Çelebi Holding iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Çelebi Holding iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Çelebi Holding iş ilanları ve iş başvurusu

Çelebi Holding, temelleri 1958 senesinde ülkemizin ilk özel yer hizmetleri şifrketi olan Çelebi Hava Servisinin kurulması ile atılmıştır. 1995 senesinde bünyesinde bulunan şirketlerin yönetimlerinin bir araya getirilmesi maksadıyla Çelebi Holding A.Ş. resmi olarak kurulmuştur. Kurulmuş olduğu günden bu yana büyümesini sürdüren holding, şimdilerde ülkemizin en büyük holding kuruluşlarından bir tanesi olmayı başarmıştır. Çelebi Holding bünyesinde 15 binden fazla kişi istihdam edilmektedir. Kurum bu bireylere ek yeni personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı gerçekleştirmektedir. Çelebi Holding aracılığıyla yayına giren iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, açık iş pozisyonları, kariyer fırsatları ile iş başvuru formu, iş talep formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • Çelebi Holding İş İlanları 2022
  • Çelebi Holding İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Çelebi Holding İş İlanları 2022

Çelebi Holding 2 kıtada 5 farklı ülkede faaliyet göstermektedir. Bünyesinde bulunan şirketler alanında en büyük kuruluşlardan olmayı başarmışlardır. Çelebi Grubu; havacılık sektöründe yer hizmetleri, kargo ve antrepo işletmeciliği, denizcilik sektörü, gıda sektörü gibi alanlarda kesintisiz hizmet sağlamaktadır. Çelebi Holding kendi bünyesinde ve bünyesinde bulunan şirketlere çok sayıda personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı gerçekleştirmektedir.

Çelebi Holding aracılığıyla yayına giren yahut yayına girmesi olabilecek iş ilanları içinde; şoför, mühendis, tekniker, teknisyen, özel güvenlik görevlisi, harekat memuru, sistem yöneticisi, engelli personel, teknik memur, muhasebe elemanı, mekanik teknisyeni, ofis servis görevlisi, depo elemanı gibi çok sayıda kadro ve pozisyon yer alıyor. Peki bunlara nereden iş başvurusu yapılabilir?

Çelebi Holding İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Çelebi Holding; Bandırma, Diyarbakır, İstanbul, Adana, Antalya gibi sayısız ilimizde faaliyetleri bulunmaktadır. Çelebi Hava Limanları bünyesinde çalışmak için isteyen vatandaşlarımız aşağıda verdiğimiz iş başvuru formu ile kolay bir biçimde iş başvurusunda bulunabilirler. Sayfaya girmenizin ardından sizden istediğimiz bilgileri eksiksiz bir biçimde doldurmalı ve kurumun insan kaynakları departmanına göndermelisiniz. Bu makalemizde Çelebi Firması iş ilanları ile işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.

Çelebi Holding İş Başvuru Formu Doldurmak İçin TIKLAYIN


DİĞER ÇELEBİ HOLDİNG HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, çelebi holding hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan çelebi holding açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu