Başvurular

Cevher Döküm İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021

Cevher Döküm İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021, iş başvurusu bölümünde Cevher Döküm İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı detaylara yer verdik.. Cevher Döküm İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

Cevher Döküm İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021

CEVHER, Ege Otomotiv Sektörü’nde ilk ihracatı gerçekleştiren, Türkiye’de ise alüminyum alaşımlarından Silindir Kafaları, Motor Blokları, Emme Manifoldları, Hafif Metal Jantları, Fren Silindirleri, Volan Muhafazaları, vb. Powertrain, yani güç üreten ve ileten ünitelere ait parçaları ilk kez üreten, öncü kuruluş olarak, ülkemiz ve Dünya Otomotiv Sanayi’nin devlerine 1955 senesinden bu yana verdiği hizmette 50. gurur yılını kutlamaktadır. Cevher Döküm İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021.

İzmir’de Kızlarağası Han’da atölye ortamında başlayan üretim, sırasıyla Çankaya, Balçova üretim merkezlerine, nihayetinde 1968’de Bornova’daki günümüz fabrika ortamına taşınmıştır. 1984’de CEVHER Makina Sanayii’nin kuruluşu ile hafif metal jant üretiminde uzmanlaşılırken, CEVHER Döküm Sanayii, 1990’da kalıp üretim merkezini, 1997’de Çiğli A.O.S.B.’de yeni fabrikasını hizmete almıştır. 2000 senesinde Ösen ailesiyle sona eren ortaklık bundan dolayı CEVHER Makina Sanayii ile de biten işbirliğini, 2003 senesinde CEVHER Jant Sanayii’nin kuruluşu takip etmiştir.

Grup, 2003 senesinde başlattığı yeni yatırım hamlesiyle Çiğli fabrikası kapalı alanını 25.000m2’ye, tam 5 kat genişletirken, Jant tesisini yıllık 2 milyon adetlik kapasiteye yükseltmektedir. Böylelikle, Türkiye Alüminyum Döküm Sanayi’ne iki yeni dev tesis kazandıran Cevher Grubu, kuruluşunun 50. yılını kutlayacağı 2005 senesinde, Bornova, Çiğli ve Gaziemir üretim merkezleri ve iç piyasaya yönelik CEVHER Lastik bünyesindeki toplam 1.000 çalışanıyla, 15.000 ton’luk üretimi gerçekleştirmeyi hedeflemektedir. Bu sayılar, 2000 senesinin hemen hemen 4.500 tonluk üretimi ile karşı karşıya geldirıldığında, Grup’un son beş yıl içinde gerçekleştirdiği atılımın boyutlarını görülmektedirmaktadır.

Bu başarılı gelişimin temelinde, 2001 senesinde aramızdan ayrılan, Grup’un kurucusu, Türk Alüminyum Döküm Sanayi’nin duayeni Sn. Hüseyin Özyavuz’un ortaya koyduğu çalışma ilkelerine bağlılık yatıyor: Teknolojiye, geliştirme çalışmalarına ve çalışanların eğitim hayatına sürekli olarak yatırım, kalite’den ödün vermeden hatasız üretim. İlkelere bağlılığı, üst düzeyde işyeri sadakatına sahip 10-30 yıllık çalışma dönemini tamamlamış, şirketin 200’ün üzerindeki çalışana sahip olması da ispatlıyor. Bu çekirdek kadrolar, son senelerdaki büyümeye paralel, 500 kişilik yeni katılımın eğitiminde de mühim görev üstlenmiş durumdalar. Dört kez üstüste kazanılan General Motors’un “Best of the Best” Tedarikçi Ödülü, ISO 9001, QS 9000, ISO 14001, ISO16949 ve yakın günlerde edinilen Ford Q1 Kalite Ödülü, hedef aldığı Otomotiv Sektörünün bütününe hitap eden kalite anlayışına sahip bulunulduğunun bunun bunun yanında bir ispatı.

Açık Pozisynlar:

Pozisyon Lokasyon Başvuru Linki
Genel Başvuru İzmir(Gaziemir) Başvur
Talaşlı İmalat Operatörü İzmir(Gaziemir) Başvur
Mekanik Bakım Elemanı İzmir(Gaziemir, Narlıdere, Altındağ, Bornova, Buca, Karşıyaka, Balçova, Çiğli, Şirinyer, Mersinli, Bayraklı, Karabağlar) Başvur
Elektrik Bakım Elemanı İzmir(Gaziemir) Başvur
Üretim Planlama Mühendisi İzmir(Gaziemir) Başvur

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu