Başvurular

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 175 işçi alımı yapıyor 2022

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 175 işçi alımı yapıyor 2022, iş başvuru bölümüzde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 175 işçi alımı yapıyor ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 175 işçi alımı yapıyor başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 175 işçi alımı yapıyor

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yayınlamış olduğu iş ilanı kapsamı içinde 175 işçi alımı gerçekleştireceğini açıkladı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ilan kapsamı içinde temizlik görevlisi ve güvenlik görevlisi alımı yapacaktır. Adaylar ilana 18 Ekim 2019 tarihine kadar başvuru yapabileceklerdir. Adaylarda aranan başvuru şartları, başvuru formu ve başvuru tarihleri ile ilana dair diğer geniş bir şekilde bilgiler yazımız devamındadır.

  • Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 175 İşçi Alımı İlanı 2019
  • Başvuru Şartları Nelerdir?
  • Başvurular Nasıl ve Nereden Yapılacaktır?
  • Kura İşlemleri ve Esasları
  • Sözlü Sınav İçin Belge Teslim İşlemleri
  • Sözlü Sınav İşlemleri
  • Sınav Sonuçlarına İtiraz
  • Göreve Başlama İşlemleri

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 175 İşçi Alımı İlanı 2019

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatında çalıştırılmak üzere 4857 sayılı İş Kanunu hükümleri çerçevesinde ve 09/08/2009 tarihli ve 27314 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik hükümlerine göre ekte bulunan tabloda dağılımı gösterilen unvanlarda sürekli olarak işçi alınacaktır.

Başvuru Şartları Nelerdir?

  • 2527 sayılı Türk Soylu Yabancıların Türkiye’de Meslek ve Sanatlarını Serbestçe Yapabilmelerine, Kamu, Özel Kuruluş yahut İşyerlerinde Çalıştırılabilmelerine İlişkin Kanun hükümleri saldı kalmak kaydıyla Türk vatandaşı olmak.
  • 18 yaşını tamamlamış olmak ve son başvuru tairihi itibariyle 40 yaşından gün almamış olmak.
  • Güvenlik Görevlisi meslek kolu için en az ortaöğretim mezunu (Lise ve Dengi), Temizlik Görevlisi meslek kolu için ise en az İlköğretim mezunu olmak,
  • Affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, milli savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama yahut kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak, Güvenlik Görevlisi meslek koluna başvuracaklar için ise bu şartlar yanında bunun bunun yanında 26/9/2004 tarihli ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde gösterilen süreler geçmiş yahut hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verilmiş olsa bile; Kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl yahut daha fazla süreyle hapis cezasına mahkum olmamak. Affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine, özel hayata ve yaşamın gizli alanına ve cinsel dokunulmazlığa karşı suçlar ile uyuşturucu yahut ikazcı madde suçları, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama, kaçakçılık ve fuhuş suçlarından mahkum olmamak.
  • Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine, özel hayata ve yaşamın gizli alanına, cinsel dokunulmazlığa karşı suçlar ile uyuşturucu yahut ikazcı madde suçlarından dolayı ile ilgili sürdürmekte olan bir soruşturma yahut kovuşturma bulunmamak.
  • 5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanunun alakalı maddelerine göre alınmış ve son başvuru tarihi itibariyle geçerlilik süresi dolmamış silahlı özel güvenlik belgesine sahip olmak, (Sözlü sınavdan önce ibraz edecekleri belgeler içinde bulunan bu belgenin geçerlilik zamanının dolmamış olması gerekir?)
  • Kamusal hakları kullanmaktan yoksun bırakılmamış olmak,
  • Hakkında Yapılacak Güvenlik Soruşturması ve/yahut Arşiv Araştırması olumlu yanıtlanmak,
  • Adayların askerlikle ilişiği bulunmamak, askerlik durumu itibariyle muvazzaf askerlik hizmetini yapmış, ertelenmiş yahut muaf olmak.
  • Adaylar Türkiye İş Kurumu aracılığıyla (İŞKUR) yayımlanan listede yalnızca bir işyeri ve bir meslek koluna başvuru yapacaktır.
  • Adayların Türkiye İş Kurumu aracılığıyla (İŞKUR) ilan edilen işgücü isteklerinde gösterilen son başvuru tarihi saygınlığıyla tespit edilen öğrenim durumundan mezun olmaları gerekmektedir.
  • Adayların herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık yahut malullük aylığı almamaları gerekmektedir.
  • İşe alınacakların deneme süresi altmış gün olup, deneme süresi içinde başarısız olanların iş akitleri bildirim süresine gerek olmaksızın ve tazminatsız feshedilecektir.
  • İşe alınma şartlarını taşımadığı sonradan anlaşılan adayların başvuruları ilan-smav ve işbaşı sürecinin her aşamasında idarece sonlandırılabilecektir.
  • Temizlik Görevlisi meslek kolu için görevini devamlı yapmasına engel teşkil edecek sağlık problemi bulunmamak,
  • Güvenlik görevlisi meslek kolu için görevini silahlı özel güvenlik görevlisi olarak devamlı yapmasına engel teşkil edecek sağlık problemi bulunmamak ve bunun yanında 5188 sayılı kanunda gösterilen sağlık şartlarına haiz olmak.
  • Adayların vardiyalı çalışmaya engel durumunun olmaması gerekmektedir.
  • Adayların, başvurunun son günü saygınlığıyla açıklama ekinde bulunan tabloda gösterilen unvanlardaki tercih ettikleri meslek kolunun gerektirdiği başvuru şartlarına haiz olması gerekmektedir.

Başvurular Nasıl ve Nereden Yapılacaktır?

Başvurular Türkiye iş Kurumu (İŞKUR) internet sitesinden 14.10.2019-18.10.2019 talihleri içinde online olarak yapılacaktır.

Kura İşlemleri ve Esasları

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) aracılığıyla gönderilen listede bulunan adayların kura çekimi noter huzurunda merkezde Personel Genel Müdürlüğü aracılığıyla taşrada ise Valilik/Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü aracılığıyla yapılacak olup, kura çekim yeri ve tarihi ardından Bakanlığımız internet sitesinde yayımlanacaktır. Adaylar istemeleri halinde kura çekimini izleyebilecektir. Tüm başvuru sahipleri içinden kura ile açık iş rakamının 4 (Dört) katı kadar asıl ve aynı sayıda yedek aday belirlenecektir. Belirlenen adaylar Bakanlığımız (www.csb.gov.tr) internet sitesinde ilan edilecek olup, adaylara bunun bunun yanında yazılı tebligat yapılmayacaktır.

Kura çekimi neticesinde tespit edilen asıl adaylar sözlü sınava alınacaktır. Sözlü sınav yeri ve tarihleri Bakanlığımız (www.csb.gov.tr) internet sitesinde ilan edilecek olup, bunun bunun yanında yazılı tebligat yapılmayacaktır. Sınav kurulunca, başarı puanı en yüksek adaydan başlanmak suretiyle açık iş sayısı kadar asıl ve aynı sayıda yedek aday belirlenecektir. Sınavda başarılı olup da işe başlamayanlar ile deneme süresi içinde işten ayrılanların yerine, yedek listenin ilk sırasındaki kişiden başlamak suretiyle yerleştirme yapılacaktır.

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) aracılığıyla gönderilen ve talep şartlarına uyan Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin 5 inci maddesinde gösterilen öncelik hakkına elde ederek başvuranların tamamının olduğu listeler esas alınmak suretiyle açık iş rakamının 4 (Dört) katı kadar asıl ve aynı sayıda yedek aday belirlenecektir. Belirlenen asıl adaylar sözlü sınava tabi tutulacaktır.

Sözlü Sınav İçin Belge Teslim İşlemleri

Sözlü sınav için nihai listede bulunan adayların; hangi belgeleri teslim edeceği, belge teslim yeri, tarihleri ve diğer bilgilendirme işlemleri Bakanlığımız (www.csb.gov.tr) internet sitesinde daha soma ilan edilecek olup, bunun bunun yanında adaylara yazılı tebligat yapılmayacaktır. Başvuru yapan adayların başvuru süreci gösterilen internet sitesinden takip etmeleri önem arz etmektedir.

Sözlü Sınav İşlemleri

Kura çekimi sonrası tespit edilen asıl adaylar başvurmuş oldukları meslek kolu için aranan şartları taşıdıklarım belgeleyen evraklarını Sınav Kurullarına teslim edeceklerdir. Evrak İnceleme Komisyonu aracılığıyla teslim edilen belgeler incelendikten soma tespit edilen şartları taşıdığı tespit edilen ve ilan edilecek nihai listede bulunan adayların sözlü sınav yeri ve tarihleri Bakanlığımız (www.csb.gov.tr) internet sitesinde ilan edilecek olup, adaylara bunun bunun yanında yazılı tebligat yapılmayacaktır.

Adayların sözlü sınav puanı, sınav kurulu Başkan ve üyelerinin ayrı ayrı vermiş oldukları puanların aritmetik hemen hemensı esas alınmak suretiyle belirlenecektir. Sözlü sınavda başarılı sayılmak için, 100 tam puan üzerinden en az 70 puan alınması gerekmektedir. Yapılan sözlü sınav neticesinde asıl ve yedek olarak başarılı olan adaylar; Bakanlığımız (www.csb.gov.tr) internet sitesinde ilan edilecek olup, adaylara bunun bunun yanında yazılı tebligat yapılmayacaktır.

Sınav Sonuçlarına İtiraz

Adaylar aracılığıyla sınav sonuçlarına ilişkin olarak, sonuçların açıklanmasından bu yana 4 (dört) iş günü içinde Sınav Kuruluna itiraz yapılabilir. Yapılan itirazlar, sınav kuruluna ulaştıktan soma 4 (dört) iş günü içinde Sınav Kurulunca karara bağlanır. Nihai karar itiraz sahibine iadeli taahhütlü posta ile bildirilir. T.C. Kimlik numarası, adı, soyadı, imza ve adresi olmayan dilekçe, faksla yapılan itiraz ile süresi geçtikten soma yapılan itirazlar dikkate alınmayacaktır. (Evrakım posta yoluyla teslim edecekler için postadan kaynaklanan gecikmeler dikkate alınmayacaktır.)

Göreve Başlama İşlemleri

Göreve başlamaya hak kazanan adaylar merkezde Personel Müdürlüğüne, taşrada ise alakalı il müdürlüklerine istediğimiz belgeleri daha soma belirtilecek tarihe kadar şahsen teslim edeceklerdir. Posta, kargo yahut kurye ile yapılacak başvurular dikkate alınmayacaktır. Lakin fiilen askerlik görevinde bulunanlar ile hastalık yahut doğum mazereti sebebiyle belgelerini teslim etmeye gidemeyecek durumda olanlar (durumlarını söyleyen askerlik belgesi, doğum raporu yahut hastalık raporu ibraz etmeleri kaydıyla) belgelerini yakınları aracılığıyla teslim edebileceklerdir.

Belgeleri teslim alman adayların, Güvenlik Soruşturması ve/yahut Arşiv Araştırmasının sonuca varılmasını müteakip yazılı tebligat yapılmak suretiyle vazifeye başlamaları sağlanacaktır. Doğum, hastalık, askerlik vb. nedenlerle gelemeyecek durumda olanların; bu durumlarını belgelendirmeleri halinde kanuni mazeretlerinin sona ermesini takiben 2 (iki) iş günü içinde vazifeye başlamaları sağlanacaktır. Ataması yapıldığı halde vazifeye başlamayanların, deneme süresi içinde işten ayrılanların, gösterilen zaman zarfında belge teslim etmeyenlerin/feragat edenlerin yahut başvuru şartlarını taşımadığı tespit edilenlerin yerine, mezkür Yönetmelik hükümlerine istinaden yedek listeden atama yapılacaktır.

Gerçeğe Aykırı Beyan

Başvuru ve işlemler sırasında gerçeğe aykırı beyanda olduğu tespit edilenlerin sınavları geçersiz sayılarak atamaları yapılmayacak, atamaları yapılmış olsa dahi iptal edilecektir. Bu bireyler ile ilgili Türk Ceza Kanununun alakalı hükümleri uygulanmak üzere, Cumhuriyet Başsavcılığına suç açıklamasunda bulunulacaktır.

İlanen açıklamalur.

T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI 175 ADET SÜREKLİ İŞÇİ ALIMI MESLEK KOLU KONTENJAN DAĞILIMI

BAŞVURU ÖZEL ŞARTLARI
BİRİMİ (MERKEZ-TAŞRJ KADRO ÜNVA MESLEK KOL ADEDİ ÇALIŞMA PERİYODU ÖĞRENİM DURUMU SERTİFİKA SAĞLIK DURUMU YAŞ SINIRI ALIM ŞEKLİ KURA TARİHİ VE SAATİ
MERKEZ SÜREKLİ İŞÇİ TEMİZLİK GÖREVLİSİ 15 Belirsiz Süreli (Daimi) En az ilköğretim Mezunu 18 yaşını tamamlamış olmak ve son başvuru tarihi itibariyle 40 yaşından gün almamış olmak KURA-SÖZLÜ SINAV 6 Kasım 2019 Çarşamba

Saat: 10:00

ADANA SÜREKLİ İŞÇİ GÜVENLİK GÖREVLİSİ

(Silahlı)

3 Belirsiz Süreli (Daimi) En az Ortaöğretim Mezunu (Lise ve Dengi) Silahlı Özel Güvenlik Elemanı Sertifikasına Sahip Olmak 5188 sayılı kanunda gösterilen sağlık şartlarına haiz olmak. 18 yaşım tamamlamış olmak ve son başvuru tarihi itibariyle yaşından gün almamış olmak KURA-SÖZLÜ SINAV 6 Kasım 2019 Çarşamba

Saat: 10:00

ADIYAMAN SÜREKLİ İŞÇİ GÜVENLİK GÖREVLİSİ

(Silahlı)

4 Belirsiz Süreli

(Daimi)

En az Ortaöğretim Mezunu (Lise ve Dengi) Silahlı Özel Güvenlik Elemanı Sertifikasına Sahip Olmak 5188 sayılı kanunda gösterilen sağlık şartlarına haiz olmak. 18 yaşım tamamlamış olmak ve son başvuru tarihi itibariyle 40 yaşından gün almamış olmak KURA-SÖZLÜ SINAV 6 Kasım 2019 Çarşamba Saat:10:00
AĞRI SÜREKLİ İŞÇİ GÜVENLİK GÖREVLİSİ

(Silahlı)

1 Belirsiz Süreli (Daimi) En az Ortaöğretim Mezunu (Lise ve Dengi) Silahlı Özel Güvenlik Elemanı Sertifikasına Sahip Olmak 5188 sayılı kanunda gösterilen sağlık şartlarına haiz olmak. 18 yaşını tamamlamış olmak ve son başvuru tarihi İtibariyle 40 yaşından gün almamış olmak KURA-SÖZLÜ SINAV 6 Kasım 2019 Çarşamba

5aat:10:00

AKSARAY SÜREKLİ İŞÇİ GÜVENLİK GÖREVLİSİ

(Silahlı)

4 Belirsiz Süreli (Daimi) En az Ortaöğretim Mezunu (Lise ve Dengi) Silahlı Özel Güvenlik Elemanı Sertifikasına Sahip Olmak 5188 sayılı kanunda gösterilen sağlık şartlarına haiz olmak. 18 yaşını tamamlamış olmak ve son başvuru tarihi İtibariyle 40 yaşından gün almamış olmak KURA-SÖZLÜ SINAV 6 Kasım 2019 Çarşamba

Saat;10:00

ANKARA SÜREKLİ İŞÇİ GÜVENLİK GÖREVLİSİ

(Sila hlı)

6 Belirsiz Süreli

(Daimi)

En az Ortaöğretim Mezunu (Lise ve Dengi) Silahlı Özel Güvenlik Elemanı Sertifikasına Sahip Olmak 5188 sayılı kanunda gösterilen sağlık şartlarına haiz olmak. İS yaşını tamamlamış olmak ve son başvuru tarihi itibariyle 40 yaşından gün almamış olmak KURA-SÖZLÜ SINAV 6 Kasım 2019 Çarşamba

Saat: 10:00

ANTALYA SÜREKLİ İŞÇİ GÜVENLİK GÖREVLİSİ

(Silahlı)

5 Belirsiz Süreli (Daimi) En az Ortaöğretim Mezunu [Lise ve Dengi) Silahlı Özel Güvenlik Elemanı Sertifikasına Sahip Olmak 5188 sayılı kanunda gösterilen sağlık şartlarına haiz olmak. 18 yaşım tamamlamış olmak ve son başvuru tarihi itibariyle 40 yaşından gün almamış olmak KURA-SÖZLÜ SINAV 6 Kasım 2019 Çarşamba

Saat: 10:00

AYDIN SÜREKLİ İŞÇİ GÜVENLİK GÖREVLİSİ

(Silahlı)

3 Belirsiz Süreli (Daimi) En az Ortaöğretim Mezunu (Lise ve Dengi) Silahlı Özel Güvenlik Elemanı Sertifikasına Sahip Olmak 518® sayılı kanunda gösterilen sağlık şartlarına haiz olmak. İS yaşım tamamlamış olmak ve son başvuru tarihi itibariyle 40 yaşından gün almamış olmak KURA-SÖZLÜ SINAV S Kasım 2019 Çarşamba

Saat:10:ÜO

BARTIN SÜREKLİ İŞÇİ GÜVENLİK GÖREVLİSİ

(Silahlı)

4 Belirsiz Süreli (Daimi) En az Ortaöğretim Mezunu (Lise ve Dengi) Silahlı Özel Güvenlik Elemanı Sertifikasına Sahip Olmak 5188 sayılı kanunda gösterilen sağlık şartlarına haiz olmak. 18 yaşını tamamlamış olmak ve son başvuru tarihi İtibariyle 40 yaşından gün almamış olmak KURA-SÖZLÜ SINAV 6 Kasım 2019 Çarşamba

Saat: 10:00

BATMAN SÜREKLİ İŞÇİ GÜVENLİK GÖREVLİSİ

(Silahlı)

3 Belirsiz Süreli (Daimi) En az Ortaöğretim Mezunu (Lise ve Dengi) Silahlı Özel Güvenlik Elemanı Sertifikasına Sahip Olmak 5188 sayılı kanunda gösterilen sağlıkşartlarına haiz olmak. . 18 yaşını tamamlamış olmak ve son başvuru tarihi İtibariyle 40 yaşından gün almamış olmak KURA-SÖZLÜ SINAV S Kasım 2019 Çarşamba

Saat: 10:00

BAYBURT SÜREKLİ İŞÇİ GÜVENLİK GÖREVLİSİ

(Silahlı)

2 Belirsiz Süreli (Daimi) En az Ortaöğretim Mezunu (Lise ve Dengi) Silahlı Özel Güvenlik Elemanı Sertifikasına Sahip Olmak 5188 sayılı kanunda gösterilen sağlık şartlarına haiz olmak. 18 yaşını tamamlamış olmak ve son başvuru tarihi İtibariyle 40 yaşından gün almamış olmak KURA-SÖZLÜ SINAV 6 Kasım 2019 Çarşamba

Saat:10:00

BİLECİK SÜREKLİ İŞÇİ GÜVENLİK GÖREVLİSİ

(Silahtı)

1 Belirsiz Süreli (Daimi) En az Ortaöğretim Mezunu (Lise ve Dengi) Silahlı Özel Güvenlik Elemanı Sertifikasına Sahip Olmak 5188 sayılı kanunda gösterilen sağlık şartlarına haiz olmak. 18 yaşım tamamlamış olmak ve son başvuru tarihi itibariyle 40 yaşından gün almamış olmak KURA-SÖZLÜ SINAV 6 Kasım 2019 Çarşamba

Saat: 10:00

BOLU SÜREKLİ İŞÇİ GÜVENLİK GÖREVLİSİ

(Silahlı)

1 Belirsiz Süreli (Daimi) En az Ortaöğretim Mezunu (Lise ve Dengi) Silahlı Özel Güvenlik Elemanı Sertifikasına Sahip Olmak 5188 sayılı kanunda gösterilen sağlık şartlarına haiz olmak. 18 yaşını tamamlamış olmak ve son başvuru tarihi İtibariyle 40 yaşı nd an gün almamış olmak KURA-SÖZLÜ SINAV 6 Kasım 2019 Çarşamba

Saat: 10:00

BURSA SÜREKLİ İŞÇİ GÜVENLİK GÖREVLİSİ

(Silahlı)

2 Belirsiz Süreli (Daimi) En az Ortaöğretim Mezunu (Lise ve Dengi) Silahlı Özel Güvenlik Elemanı Sertifikasına Sahip Olmak 5188 sayılı kanunda gösterilen sağlık şartlarına haiz olmak. 18 yaşım tamamlamış olmak ve son başvuru tarihi İtibariyle 40 yaşından gün almamış olmak KURA-SÖZLÜ SINAV S Kasım 2019 Çarşamba Saat:10:00
ÇANAKKALE SÜREKLİ İŞÇİ GÜVENLİK GÖREVLİSİ

(Silahlı)

1 Belirsiz Süreli (Daimi) En az Ortaöğretim Mezunu (Lise ve Dengi) Silahlı Özel Güvenlik Elemanı Sertifikasına Sahip Olmak 5188 sayılı kanunda gösterilen sağlık şartlarına haiz olmak. 18 ya şen t tarnamlam tş o Imak ve so n başvu ru ta rihi İtibariyle 40 yaşından gün almamış olmak KURA-SÖZLÜ SINAV 6 Kasım 2019 Çarşamba

Saat: 10:00

DENİZLİ SÜREKLİ İŞÇİ GÜVENLİK GÖREVLİSİ

(Silahlı)

1 Belirsiz Süreli (Daimi) En az Ortaöğretim Mezunu [Lise ve Dengi) Silahlı Özel Güvenlik Elemanı Sertifikasına Sahip Olmak 5188 sayılı kanunda gösterilen sağlık şartlarına haiz olmak. 18 yaşını tamamlamış olmak ve son başvuru tarihi itibariyle 40 yaşından gün almamış olmak KURA-SÖZLÜ SINAV 6 Kasım 2019 Çarşamba

Saat: 10:00

DİYARBAKIR SÜREKLİ İŞÇİ GÜVENLİK GÖREVLİSİ

(Silahlı)

4 Belirsiz Süreli (Daimi) En az Ortaöğretim Mezunu (Lise ve Dengi) Silahlı Özel Güvenlik Elemanı Sertifikasına Sahip Olmak 5188 sayılı kanunda gösterilen sağlıkşartlarına haiz olmak. 18 yaşım tamamlamış olmak ve son başvuru tarihi itibariyle 40 yaşından gün almamış olmak KURA-SÖZLÜ SINAV 6 Kasım 2019 Çarşamba

Saat:10:00

EDİRNE SÜREKLİ İŞÇİ GÜVENLİK GÖREVLİSİ

(Silahlı)

4 Belirsiz Süreli (Daimi) En az Ortaöğretim Mezunu (Lise ve Dengi) Silahlı Özel Güvenlik Elemanı Sertifikasına Sahip Olmak 5188 sayılı kanunda gösterilen sağlık şartlarına haiz olmak. 18 yaşını tamamlamış olmak ve son başvuru tarihi İtibariyle 40 yaşından gün almamış olmak KURA-SÖZLÜ SINAV 6 Kasım 2019 Çarşamba

Saat: 10:00

ELAZIĞ SÜREKLİ İŞÇİ GÜVENLİK GÖREVLİSİ

(Silahlı)

2 Belirsiz Süreli (Daimi) En az Ortaöğretim Mezunu (Lise ve Dengi) Silahlı Özel Güvenlik Elemanı Sertifikasına Sahip Olmak 5188 sayılı kanunda gösterilen şartlarına haiz olmak. 18 yaşını tamamlamış olmak ve son başvuru tarihi itibariyle 40 yaşından gün almamış olmak KURA-SÖZLÜ SINAV 6 Kasım 2019 Çarşamba

Saat: 10:00

ERZİNCAN SÜREKLİ İŞÇİ GÜVENLİK GÖREVLİSİ

(Silahlı)

2 Belirsiz Süreli (Daimi) En az Ortaöğretim Mezunu (Lise ve Dengi) Silahlı Öze! Güvenlik Elemanı Sertifikasına Sahip Olmak 5188 sayılı kanunda gösterilen sağlık şartlarına haiz olmak. 18 yaşım tamamlamış olmak ve son başvuru tarihi İtibariyle 40 yaşından gün almamış olmak KURA-SÖZLÜ SINAV 6 Kasım 2019 Çarşamba Saat:10:00
ESKİŞEHİR sürekli olarak işçi GÜVENLİK GÖREVLİSİ

(Silahlı)

2 Belirsiz Süreli (Daimi) En az Ortaöğretim Mezunu (Lise ve Dengi) Silahlı Özel Güvenlik Elemanı Sertifikasına Sahip Olmak 5188 sayılı kanunda gösterilen sağlık şartlarına haiz olmak. 18 yaşını tamamlamış olmak ve son başvuru tarihi itibariyle 40 yaşından gün almamış olmak KURA-SÖZLÜ SINAV 6 Kasım 2019 Çarşamba

Saat:10:00

GÜMÜŞHANE SÜREKLİ İŞÇİ GÜVENLİK GÖREVLİSİ

(Silahlı)

4 Belirsiz Süreli (Daimi) En az Ortaöğretim Mezunu (Lise ve Dengi) Silahlı Özel Güvenlik Elemanı Sertifikasına Sahip Olmak 5188 sayılı kanunda gösterilen şartlarına haiz olmak. 18 yaşını tamamlamış olmak ve son başvuru tarihi itibariyle 40 yaşından gün almamış olmak KURA-SÖZLÜ SINAV 6 Kasım 2019 Çarşamba

Saat: 10:00

HAKKARİ SÜREKLİ İŞÇİ GÜVENLİK GÖREVLİSİ

(Silahlı)

5 Belirsiz Süreli (Daimi) En az Ortaöğretim Mezunu (Lise ve Dengi) Silahlı Özel Güvenlik Elemanı Sertifikasına Sahip Olmak 5188 saydı kanunda gösterilen sağlık şartlarına haiz olmak. 18 yaşım tamamlamış olmak ve son başvuru tarihi itibariyle 40 yaşından gün almamış olmak KURA-SÖZLÜ SINAV 6 Kasım 2019 Çarşamba

Saat:10:00

HATAY sürekli olarak işçi GÜVENLİK GÖREVLİSİ

(Silahlı)

8 Belirsiz Süreli (Daimi) En az Ortaöğretim Mezunu (Lise ve Dengi) Silahlı Özel Güvenlik Elemanı Sertifikasına Sahip Olmak 5188 sayılı kanunda gösterilen sağlık şartlarına haiz olmak. İS yaşını tamamlamış olmak ve son başvuru tarihi itibariyle 40 yaşından gün almamış olmak KURA-SÖZLÜ SINAV 6 Kasım 2019 Çarşamba

Saat: 10:00

İĞDIR SÜREKLİ İŞÇİ GÜVENLİK GÖREVLİSİ

(Silahlı)

1 Belirsiz Süreli (Daimi) En az Ortaöğretim Mezunu (Lise ve Dengi) Silahlı Özel Güvenlik Elemanı Sertifikasına Sahip Olmak 5188 sayılı kanunda gösterilen sağlık şartlarına haiz olmak. 18 yaşını tamamlamış olmak ve son başvuru tarihi itibariyle 40 yaşından gün almamış olmak KURA-SÖZLÜ SINAV 6 Kasım 2019 Çarşamba

Saat: 10:00

BAŞVURU ÖZEL ŞARTLARI
BİRİMİ (MERKEZ-TAŞRj KADRO ÜNVA MESLEK KOL ADEDİ ÇALIŞMA PERİYODU ÖĞRENİM DURUMU ÖZEL ŞARTLAR SAĞLIK DURUMU YAŞ SINIRI ALIM ŞEKLİ KURA TARİHİ-SAATİ
İSPARTA SÜREKLİ İŞÇİ GÜVENLİK GÖREVLİSİ

(Silahtı)

2 Belirsiz Süreli (Daimi) En az Ortaöğretim Mezunu (Lise ve Dengi) Silahlı Özel Güvenlik Elemanı Sertifikasına Sahip Olmak 5188 sayılı kanunda gösterilen sağlık şartlarına haiz olmak. 18 yaşını tamamlamış olmak ve son başvuru tarihi itibariyle 40 yaşından gün almamış olmak KURA-SÖZLÜ SINAV 6 Kasım 2019 Çarşamba

Saat: 10:00

İSTANBUL SÜREKLİ İŞÇİ GÜVENLİK GÖREVLİSİ

(Silahlı)

13 Belirsiz Süreli (Daimi) En az Ortaöğretim Mezunu (Lise ve Dengi) Silahlı Özel Güvenlik Elemanı Sertifikasına Sahip Olmak 5 IBS sayılı kanunda gösterilen sağlıkşartlarına haiz olmak. 18 yaşım tamamlamış olmak ve son başvuru tarihi itIba tiyle 40 yaşın da n gü n a İmam ış o Imak KURA-SÖZLÜ SINAV S Kasım 2019 Çarşamba Saat:10:00
İZMİR SÜREKLİ İŞÇİ GÜVENLİK GÖREVLİSİ

(Silahlı)

9 Belirsiz Süreli (Daimi) En az Ortaöğretim Mezunu (Lise ve Dengi) Silahlı Özel Güvenlik Elemanı Sertifikasına Sahip Olmak 5188 sayılı kanunda gösterilen sağlıkşartlarına haiz olmak. 18 yaşını tamamlamış olmak ve son başvuru tarihi itıbarıyle 40 yaşından gün almamış olmak KURA-SÖZLÜ SINAV 6 Kasım 2019 Çarşamba

Saat: 10:00

KAHRAMANMARAŞ SÜREKLİ İŞÇİ GÜVENLİK GÖREVLİSİ

(Silahtı)

3 Belirsiz Süreli (Daimi) En az Ortaöğretim Mezunu (Lise ve Dengi) Silahlı Özel Güvenlik Elemanı Sertifikasına Sahip Olmak 5188 sayılı kanunda gösterilen sağlık şartlarına haiz olmak. 18 yaşını tamamlamış olmak ve son başvuru tarihi itibariyle 40 yaşından gün almamış olmak KURA-SÖZLÜ SINAV 6 Kasım 2019 Çarşamba

Saat: 10:00

KARABÜK SÜREKLİ İŞÇİ GÜVENLİK GÖREVLİSİ

(Silahlı)

2 Belirsiz Süreli (Daimi) En az Ortaöğretim Mezunu (Lise ve Dengi) Silahlı Özel Güvenlik Elemanı Sertifikasına Sahip Olmak 5188 sayılı kanunda gösterilen sağlık şartlarına haiz olmak. 18 yaşını tamamlamış olmak ve son başvuru tarihi itibariyle 40 yaşından gün almamış olmak KURA-SÖZLÜ SINAV 6 Kas: m 2019 Çarşamba

Saat: 10:00

KASTAMONU SÜREKLİ İŞÇİ GÜVENLİK GÖREVLİSİ

(Silahlı)

1 Belirsiz Süreli (Daimi) En az Ortaöğretim Mezunu (Lise ve Dengi) Silahlı Özel Güvenlik Elemanı Sertifikasına Sahip Olmak 5188 sayılı kanunda gösterilen sağlık şartlarına haiz olmak. 18 yaşını tamamlamış olmak ve son başvuru tarihi itibariyle 40 yaşından gü n almamış olmak KURA-SÖZLÜ SINAV 6 Kasım 2019 Çarşamba Saat:10:00
KÜTAHYA SÜREKLİ İŞÇİ GÜVENLİK GÖREVLİSİ

(Silahlı)

1 Belirsiz Süreli (Daimi) En az Ortaöğretim Mezunu (Lise ve Dengi) Silahlı Özel Güvenlik Elemanı Sertifikasına Sahip Olmak 5188 sayılı kanunda gösterilen sağlık şartlarına haiz olmak. 18 yaşını tamamlamış olmak ve son başvuru tarihi itibariyle 40 yaşından gün almamış olmak KURA-SÖZLÜ SINAV 6 Kasım 2019 Çarşamba Saat:10:00
MALATYA SÜREKLİ İŞÇİ GÜVENLİK GÖREVLİSİ

(Silahlı)

4 Belirsiz Süreli (Daimi) En az Ortaöğretim Mezunu (Lise ve Dengi) Silahlı Özel Güvenlik Elemanı Sertifikasına Sahip Olmak 5188 sayılı kanunda gösterilen sağlık şartlarına haiz olmak. 18 yaşın t tamamlamış olmak ve son başvuru tarihi itibariyle 40 yaşından gün almamış olmak KURA-SÖZLÜ SINAV 6 Kasım 2013 Çarşamba

Saat: 10:00

MARDİN SÜREKLİ İŞÇİ GÜVENLİK GÖREVLİSİ

(Silahlı)

2 Belirsiz Süreli (Daimi) En az Ortaöğretim Mezunu (Lise ve Dengi) Silahlı Özel Güvenlik Elemanı Sertifikasına Sahip Olmak 5188 sayılı kanunda belirlilen sağlık şartlarına haiz olmak. İS yaşını tamamlamış olmak ve son başvuru tarihi itibariyle 40 yaşından gün almamış olmak KURA-SÖZLÜ SINAV 6 Kasım 2019 Çarşamba

Saat: 10:00

MERSİN SÜREKLİ İŞÇİ GÜVENLİK GÖREVLİSİ

(Silahlı)

2 Belirsiz Süreli (Daimi) En az Ortaöğretim Mezunu (Use ve Dengi) Silahlı Özel Güvenlik Elemanı Sertifikasına Sahip Olmak 5188 sayılı kanunda gösterilen sağlıkşartlarına haiz olmak. 18 yaşını tamamlamış olmak ve son başvuru tarihi itibariyle 40 yaşından gün almamış olmak KURA-SÖZLÜ SINAV 6 Kasım 2019 Çarşamba

Saat: 10:00

MUĞLA SÜREKLİ İŞÇİ GÜVENLİK GÖREVLİSİ

(Silahlı)

4 Belirsiz Süreli (Daimi) En az Ortaöğretim Mezunu (Lise ve Dengi) Silahlı Özel Güvenlik Elemanı Sertifikasına Sahip Olmak 5188 sayılı kanunda gösterilen sağlık şartlarına haiz olmak. 18 yaşını tamamlamış olmak ve son başvuru tarihi itibariyi e 40 ya ştn dan gü n a imam tş o (ma k KURA-SÖZLÜ SINAV S Kasım 2019 Çarşamba

Saat: 10:00

MUŞ SÜREKLİ İŞÇİ GÜVENLİK GÖREVLİSİ

(Silahlı)

2 Belirsiz Süreli (Daimi) En az Ortaöğretim Mezunu (Lise ve Dengi) Silahlı Özel Güvenlik Elemanı Sertifikasına Sahip Olmak 5188 sayılı kanunda gösterilen sağlık şartlarına haiz olmak. 18 yaşım tamamlamış olmak ve son başvuru tarihi itibariyle 40 yaşından gün almamış olmak KURA-SÖZLÜ SINAV S Kasım 2019 Çarşamba

Saat: 10:00

NİĞDE SÜREKLİ İŞÇİ GÜVENLİK GÖREVLİSİ

(Silahlı)

3 Belirsiz Süreli (Daimi) En az Ortaöğretim Mezunu (Lise ve Dengi) Silahlı Özel Güvenlik Elemanı Sertifikasına Sahip Olmak 5188 saydı kanunda gösterilen sağlık şartlarına haiz olmak. 18 yaşı nr ta marnlamış olmak ve son başvuru tarihi it İba riy 1 e 40 yaşın da n gü n a İma mış o İma k KURA-SÖZLÜ SINAV 6 Kasım 2019 Çarşamba

Saat:10:00

ORDU SÜREKLİ İŞÇİ GÜVENLİK GÖREVLİSİ

(Silahlı)

2 Belirsiz Süreli (Daimi) En az Ortaöğretim Mezunu (Lise ve Dengi) Silahlı Özel Güvenlik Elemanı Sertifikasına Sahip Olmak 5188 sayılı kanunda gösterilen sağlık şartlarına haiz olmak. 18 yaşını tamamlamış olmak ve son başvuru tarihi itibariyle 40 yaşından gün almamış olmak KURA-SÖZLÜ SINAV E Kasım 2019 Çarşamba Saat:10:00
OSMANİYE SÜREKLİ İŞÇİ GÜVENLİK GÖREVLİSİ

(Silahlı)

6 Belirsiz Süreli (Daimi) En az Ortaöğretim Mezunu (Lise ve Dengi) Silahlı Özel Güvenlik Elemanı Sertifikasına Sahip Olmak 5188 sayılı kanunda gösterilen sağlıkşartlarına haiz olmak. 18 ya ştn ı tama mismiş o ima k ve so n başvu ru tarihi itibariyle 40 yaşından gün almamış olmak KURA-SÖZLÜ SINAV 6 Kasım 2019 Çarşamba

Saat: 10:00

RİZE SÜREKLİ İŞÇİ GÜVENLİK GÖREVLİSİ

(Silahlı)

4 Belirsiz Süreli (Daimi) En az Ortaöğretim Mezunu (Lise ve Dengi) Silahlı Özel Güvenlik Eleman: Sertifikasına Sahip Olmak 5188 sayılı kanunda gösterilen sağlıkşartlarına haiz olmak. 18 yaşını tamamlamış olmak ve son başvuru tarihi İtibariyle 4ü yaşından gün almamış olmak KURA-SÖZLÜ SINAV 6 Kasım 2019 Çarşamba

Saat: 10:00

SAMSUN SÜREKLİ İŞÇİ GÜVENLİK GÖREVLİSİ

(Silahlı)

2 Belirsiz Süreli (Daimi) En az Ortaöğretim Mezunu (Lise ve Dengi) Silahlı Özel Güvenlik Elemanı Sertifikasına Sahip Olmak 5188 sayılı kanunda gösterilen sağlık şartlarına haiz olmak. 18 yaşını tamamlamış olmak ve son başvuru tarihi itibariyle «Oyasından gün almamış olmak KURA-SÖZLÜ SINAV 6 Kasım 2019 Çarşamba

Saat: 10:00

SİVAS SÜREKLİ İŞÇİ GÜVENLİK GÖREVLİSİ

(Silahlı)

1 Belirsiz Süreli (Daimi) En az Ortaöğretim Mezunu (Lise ve Dengi) Silahlı Özel Güvenlik Elemanı Sertifikasına Sahip Olmak 5188 sayılı kanunda gösterilen sağlık şartlarına haiz olmak. 18 yaşını tamamlamış olmak ve son başvuru tarihi itibariyle 40 yaşından gün almamış olmak KURA-SÖZLÜ SINAV 6 Kasım 2019 Çarşamba

Saat: 10:00

ŞANLIURFA SÜREKLİ İŞÇİ GÜVENLİK GÖREVLİSİ

(Silahlı)

4 Belirsiz Süreli (Daimi) En az Ortaöğretim Mezunu (Lise ve Dengi) Silahlı Özel Güvenlik Elemanı Sertifikasına Sahip Olmak 5188 sayılı kanunda gösterilen sağlık şartlarına haiz olmak. 18 yaşını tamamlamış olmak ve son başvuru tarihi itibariyle 40 yaşından gün almamış olmak KURA-SÖZLÜ SINAV S Kasım 2019 Çarşamba Saat:10:00
ŞIRNAK SÜREKLİ İŞÇİ GÜVENLİK GÖREVLİSİ

(Silahlı)

2 Belirsiz Süreli (Daimi) En az Ortaöğretim Mezunu (Lise ve Dengi) Silahlı Özel Güvenlik Elemanı Sertifikasına Sahip Olmak 5188 sayılı kanundu gösterilen sağlık şartlarına haiz olmak. 18 yaşım tamamlamış olmak ve son başvuru tarihi itlbariy1e40yaşından gün almamış olmak KURA-SÖZLÜ SINAV 6 Kasım 2019 Çarşamba Saat:10:00
TOKAT SÜREKLİ İŞÇİ GÜVENLİK GÖREVLİSİ

(Silahlı)

4 Belirsiz Süreli (Daimi) En az Ortaöğretim Mezunu (Lise ve Dengi) Silahlı Özel Güvenlik Elemanı Sertifikasına Sahip Olmak 5188 sayılı kanunda gösterilen sağlık şartlarına haiz olmak. 18 yaşını ta marnlamış olmak ve son başvuru tarihi İtibariyle 40 yaşından gün almamış olmak KURA-SÖZLÜ SINAV 6 Kasım 2019 Çarşamba

Saat: 10:00

TUNCELİ SÜREKLİ İŞÇİ GÜVENLİK GÖREVLİSİ

(Silahlı)

3 Belirsiz Süreli (Daimi) En az Ortaöğretim Mezunu (Lise ve Dengi) Silahlı Özel Güvenlik Elemanı Sertifikasına Sahip Olmak 5188 sayılı kanunda gösterilen sağlık şartlarına haiz olmak. 18 yaşını tamamlamış olmak ve son başvuru tarihi İtibariyle 40 yaşından gün almamış olmak KURA-SÖZLÜ SINAV E Kastm 2019 Çarşamba

Saat: 10:00

UŞAK SÜREKLİ İŞÇİ GÜVENLİK GÖREVLİSİ

(Silahlı)

4 Belirsiz Süreli (Daimi) En az Ortaöğretim Mezunu (Lise ve Dengi) Silahlı özel Güvenlik Eleman: Sertifikasına Sahip Olmak 5188 sayılı kanunda gösterilen sağlık şartlarına haiz olmak. 18 yaşını tamamlamış olmak ve son başvuru tarihi itibariyle 40 yaşından gün almamış olmak KURA-SÖZLÜ SINAV 6 Kasım 2019 Çarşamba

Saat: 10:00

VAN SÜREKLİ İŞÇİ GÜVENLİK GÖREVLİSİ

(Silahlı)

3 Belirsiz Süreli (Daimi) En az Ortaöğretim Mezunu [Lise ve Dengi) Silahlı Özel Güvenlik Elemanı Sertifikasına Sahip Olmak 5188 sayılı kanunda gösterilen sağlık şartlarına haiz olmak. 18 yaşını tamamlamış olmak ve sen başvuru tarihi itibariyle 4ü yaşından gün almamış olmak KURA-SÖZLÜ SINAV 6 Kasım 2019 Çarşamba

Saat:10:00

YALOVA SÜREKLİ İŞÇİ GÜVENLİK GÖREVLİSİ

(Silahlı)

1 Belirsiz Süreli

(Daimi)

En az Ortaöğretim Mezunu (Lise ve Dengi) Silah!: Özel Güvenlik Elemanı Sertifikasına Sahip Olmak 5188 sayılı kanunda gösterilen sağlıkşartlarına haiz olmak. 18 yaşını tamamlamış olmak ve son başvuru tarihi itibariyle 40 yaşından gün almamış olmak KURA-SÖZLÜ SINAV S Kasım 2019 Çarşamba Saat:10:00
ZONGULDAK SÜREKLİ İŞÇİ GÜVENLİK GÖREVLİSİ

(Silahlı)

2 Belirsiz Süreli (Daimi) En az Ortaöğretim Mezunu (Lise ve Dengi) Silahlı Özel Güvenlik Elemanı Sertifikasına Sahip Olmak 5188 sayılı kanunda gösterilen sağlık şartlarına haiz olmak. 18 yaşını tamamlamış olmak ve son başvuru tarihi itibariyle 40 yaşından gün almamış olmak KURA-SÖZLÜ SINAV S Kasım 2019 Çarşamba

Saat: 10:00

I TOPLAM 175

Bu makalemizde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı aracılığıyla yapılacak olan 175 işçi alımı ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz. Ayrıca kurumca yayına giren tüm ilanlara Çevre ve Şehircilik Bakanlığı iş ilanları sayfasından varabilirsiniz.


DİĞER İŞÇİ ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, işçi alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan işçi alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu