Başvurular

Çiçekdağı Belediyesi personel alımı yapıyor 2022

Çiçekdağı Belediyesi personel alımı yapıyor 2022, iş başvuru bölümüzde Çiçekdağı Belediyesi personel alımı yapıyor ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Çiçekdağı Belediyesi personel alımı yapıyor başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Çiçekdağı Belediyesi personel alımı yapıyor

Kırşehir ilimizde yer almakta olan Çiçekdağı Belediyesi yayınlamış olduğu iş ilanı kapsamı içinde personel alımı gerçekleştireceğini açıkladı. Çiçekdağı Belediyesi ilan kapsamı içinde tekniker alımı yapacaktır. Adaylar ilana 27 Aralık 2018 saat 16:00’a kadar başvuru yapabileceklerdir. Adaylarda aranan başvuru şartları, başvuru formu ve başvuru tarihleri ile ilana dair diğer geniş bir şekilde bilgiler yazımız devamındadır.

  • Çiçekdağı Belediyesi Personel Alımı İlanı 2018
  • Başvurular Nasıl ve Nereden Yapılacak?

Çiçekdağı Belediyesi Personel Alımı İlanı 2018

Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayına girdiği tarihten bu yana 10 gün içinde herhangi bir başvuru yapabilirler. Müracaat tarihleri çakışan, aynı kamu kurum ve kuruluşunun birden fazla iş gücü talebine durumu uyan iş arayanın, tercihi ışığında yalnızca bir talebe müracaatı kabul edilecektir. Kamu kurum ve kuruluşlarının sürekli olarak (daimi), geçici iş gücü isteklerine yapılan başvurularda bireylerin Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminde kayıtlı olan adresleri dikkate alınır.

Gerçeğe aykırı belge verenlerin veya beyanda bulunanların başvurusunun geçersiz hale getirilmesi ve işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurum ile talep sahibi kamu kurum ve kuruluşlarının yasal işlem yapma hakları saklıdır. Adaylarda aranan başvuru şartları aşağıda açıklanmıştır.

  • 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. Maddesinde gösterilen şartları taşıyor olmak.
  • Üniversitenin alakalı bölümünden mezun olmak.
  • Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek sağlık problemleri bulunmamak.
  • Taksirli suçlar ve aşağıda sayılan suçlar tecil edilmiş hükümler hariç olmak üzere ağır hapis yahut 6 aydan fazla yahut affa uğramış olsalar bile Devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlarla, zimmet ihtilas, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, yüz kızartıcı yahut şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan yahut istimal ve resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırma, Devlet sırlarını açığa verme suçlarından dolayı hükümlü bulunmamak.
  • Erkek adaylar için askerliğini yapmış olmak.
  • Son 5 senedir Çiçekdağı beldesinde ikamet ediyor olmak.
  • İnşaat teknikerliği hususunda en az 4 yıl deneyim sahibi olmak,

5393 Sayılı Kanunun 43. Maddesi hükümlerine göre aşağıda sınıfı, unvanı, adresi, öğrenim durumu gösterilen kadroya 1 ( bir) adet tam zamanlı anlaşmali personel alımı yapılacaktır.

UNVANI ADEDİ SINIFI EĞİTİM DURUML 1
TEKNİKER 1 T.H. 2 Yıllık inşaat Teknikerliği

Sınav Tarihi: Sınav sözlü mülakat olarak tek etapta yapılacak olup sözlü sınav 28.12.2018 tarihinde saat 14:00′ te Çiçekdağı Belediyesi Toplantı Salonu’ nda gerçekleştirecektir. Sınav Sonuçları bilgi@cicekdagi.bel.tr adresinden yayına girecektır.

Sözlü sınavda adayların mesleki tecrübe, genel kültür, yetenek, kavrayış, ifade ve temsil kabiliyeti, davranış ve mesleğe uygunluğu göz önünde bulundurulacaktır.

Başvurular Nasıl ve Nereden Yapılacak?

Başvurular 25/12/2018 tarihinde ekranlara gelecek olup adayların 27/12/2018 tarihi saat 16:00’ya kadar Çiçekdağı Belediyesi Yazı işleri Müdürlüğü’ne şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.(Posta ve e-mail ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.)

Başvuru Sırasında İstenen Belgeler:

  • Öğrenim Durumunu gösterir belgenin aslı yahut fotokopisi.
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi.
  • Adaylar aracılığıyla doldurulacak Başvuru Formu(Form kurumdan temin edilecektir.
  • Sağlık Raporu
  • 6 Adet vesikalık resim.
  • Erkek Adaylar için Askerlik Durum Gösterir Belge r
  • Adli Sicil Belgesi
  • ikametgah Belgesi

Bu makalemizde Çiçekdağı Belediyesi aracılığıyla yapılacak olan işçi alımı ile ilgili geniş bir şekilde başvuru bilgilerine yer verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz. Ayrıca belediye aracılığıyla yayına giren tüm ilanlara Çiçekdağı Belediyesi iş ilanları sayfasından varabilirsiniz.


DİĞER PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu