Başvurular

Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü iş ilanları ve iş başvurusu 2022

Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü iş ilanları ve iş başvurusu

Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu yani bilinen adı ile SHÇEK Türkiye’de yoksul ve korunmaya muhtaç çocuklara ve ailelere bakım, eğitim, sağlık, kültür hizmetlerini sistemli bir biçimde sunmak için oluşturulmuş bir kurumdur. 2011 senesinden bu yana adı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü olmuştur. Kurum Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı bünyesinde hizmet vermektedir. SHÇEK ülkemizi; hayallerini gerçeğe, mutluluğunu yüzüne, sesini kürsüye taşıyabilen çocukları olan, rol model bir ülke haline getirmek maksadıyla çalışmalarına sürdürmektedir. Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü yapmış olduğu bilgilendirmede bu çalışmaların 2022 senesinde da ara verilmeksizin devam edeceğini ve bünyesindeki eleman açıklarını kapatabilmek adına da çok sayıda personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı gerçekleştireceklerini belirtmiştir. Bu makalemizde Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu iş ilanları, iş olanakları, iş fırsatları ile iş başvurusu ve iş başvuru formu bulunmaktadır.

  • Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu (SHÇEK) İş İlanları 2022
  • Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu (SHÇEK) İş Başvurusu 2022

Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu (SHÇEK) İş İlanları 2022

Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü her sene çok sayıda ilköğretim mezunu, lise mezunu, üniversite mezunu çok sayıda personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı gerçekleştirmektedir. Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu iş ilanları içinde çocuk eğiticisi, sosyolog, sosyal çalışmacı, psikolog, mütercim, fizyoterapist, çocuk gelişimcisi, diyetisyen, hemşire, sağlık memuru, öğretmen, din görevlisi, mühendis gibi çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. Aşağıda SHÇEK aracılığıyla yayınlanmış olan en son iş ilanları bulunmaktadır. Yeni iş ilanları yayına girdiği anda liste güncellenecek ve yeni ilanlar aşağıda bulunan listeye eklenecektir.

  1. Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Personel Alımı İçin TIKLAYIN

Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu (SHÇEK) İş Başvurusu 2022

Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü aracılığıyla 2022 yılı içinde gerçekleştirilecek olan çok sayıda personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı için yayına girecek iş ilanları halen yayınlanmaya başlanmadı. İlanlar yayına girdiğinda iş başvurusu, iş başvuru formu, başvuru tarihleri ve başvuru şartları gibi tüm ilan ayrıntıları www.devlette.com adresimiz üzerinde yer bulacak. Bu iş ilanlarını kaçırmamak ve anında iş başvurusu yapmak için ise tek yapmanız gereken sosyal ağlardan bizleri takip etmek. İlanlar yayına girdiğinda gerekli açıklamaları sosyal ağlar üzerinden gerçekleştireceğiniz. Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü iş ilanları ve iş başvurusu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi ise yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.


DİĞER ÇOCUK ESİRGEME KURUMU HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, çocuk esirgeme kurumu hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan çocuk esirgeme kurumu açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu