Başvurular

Cumayeri Belediyesi işçi alımı yapacak 2022

Cumayeri Belediyesi işçi alımı yapacak 2022, iş başvuru bölümüzde Cumayeri Belediyesi işçi alımı yapacak ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Cumayeri Belediyesi işçi alımı yapacak başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Cumayeri Belediyesi işçi alımı yapacak

Düzce ilimizde yer almakta olan Cumayeri Belediyesi yayınlamış olduğu iş ilanı ile işçi alımı gerçekleştireceğini açıkladı. Cumayeri Belediyesi işçi alımı ilanı kapsamı içinde itfaiye şoförü alımı gerçekleştirecektir. Adaylar ilana 17 Aralık 2018 ile 21 Aralık 2018 tarihine kadar iş başvurusu yapabileceklerdir. Adaylarda aranan başvuru şartları, başvuru formu ve başvuru tarihleri ile ilana dair diğer geniş bir şekilde bilgiler haberimiz devamında bulunmaktadır.

Cumayeri Belediyesi İşçi Alımı İlanı 2018

Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayına girdiği tarihten bu yana 10 gün içinde herhangi bir başvuru yapabilirler. Müracaat tarihleri çakışan, aynı kamu kurum ve kuruluşunun birden fazla iş gücü talebine durumu uyan iş arayanın, tercihi ışığında yalnızca bir talebe müracaatı kabul edilecektir. Kamu kurum ve kuruluşlarının sürekli olarak (daimi), geçici iş gücü isteklerine yapılan başvurularda bireylerin Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminde kayıtlı olan adresleri dikkate alınır.

Gerçeğe aykırı belge verenlerin veya beyanda bulunanların başvurusunun geçersiz hale getirilmesi ve işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurum ile talep sahibi kamu kurum ve kuruluşlarının yasal işlem yapma hakları saklıdır.

İlana başvuru yapmak isteyen adaylarda aşağıdaki başvuru şartları talep edilmektedir.

  • Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı Olmak
  • Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak
  • 18 yaşını bitirmiş ve 55 yaşını doldurmamış olmak
  • E sınıfı ehliyete sahip olmak

İlana başvuru yapacak adaylardan talep edilen belgeler aşağıda verilmiştir.

  • Üzerinde TC kimlik numarası yazılı bulunan nüfus cüzdanının önlü arkalı fotokopisi
  • Son altı ay içinde çektirilmiş 2 adet vesikalık fotoğraf
  • Adli sicil belgesi
  • Ehliyet fotokopisi

İşe alınacak olan adaylar Cumayeri Belediyesine ait şirketlerden bir tanesi olan Cumtaş İnşaat Turizm Taahhüt San. Ve LTD ŞTİ bünyesinde istihdam edileceklerdir. Adaylar ilana aşağıdaki başvuru adresinden başvuru yapabileceklerdir.

Başvuru Adresi : Çevrik Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No:6 Cumayeri / Düzce

İrtibak Kişisi : Murat Aydın Telefon: 0542 448 63 86

Bu makalemizde Cumayeri Belediyesi aracılığıyla yapılacak olan işçi alımı ilanı ile ilgili başvuru formu, tarihleri ve şartları gibi konularda geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz. Ayrıca kurumca yayına giren ilanlara Cumayeri Belediyesi iş ilanları sayfasından varabilirsiniz.


DİĞER İŞÇİ ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, işçi alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan işçi alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu