Başvurular

Defacto iş başvuru formu 2022

Defacto iş başvuru formu 2022, iş başvuru forumları bölümünde Defacto iş başvuru formu 2022 ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Defacto iş başvuru formu 2022 ile bilgilendirme makalemizde.

Başlıklar

Defacto iş başvurusu nasıl yapılır?

Defacto iş başvuru formu 2022 yayımlanmaya sürdürmekte.  DeFacto Genel Merkez İş İlanları’na başvuru yapmak isteyen Personel Adayları için DeFacto Hakkında geniş bir şekilde bilgilere yazımızın devamında ulaşabilir ve size en uygun DeFacto İş İlanları‘na Başvurunuzu basit bir şekilde yapabilirsiniz.

2003 senesinde kurulan ve 2004 senesinde ilk mağazasını açan DeFacto, Günümüzde Türkiye’de giyim ve moda sektöründe Kuşkusuz Lider markalardan biri halini aldı. DeFacto şimdilerde hem yurt içinde hem  yurt dışında toplam  352 mağazası ile üyelerine kaliteli hizmet sunmaya sürdürmekte. Bu Kapsamda  DeFacto İş İlanları yıllık hemen hemen  500 Bin’in üzerinde  iş başvurusu almaktadır. Her yıl kararlı olarak 40% büyüme gösteren  DeFacto, Bünyesinde 10 bin’in üzerinde insana iş olanağı sağlamakta.

DeFacto yakaladığı bi hayli hızlı büyüme ivmesiyle Yurt dışında da mağazalar açmaya sürdürmekte, Global bir marka olma hedefiyle İlk yurt dışı mağazasını Kazakistan’da Açan Defacto
Günümüz saygınlığı ile Kazakistan, Irak, Mısır, Belarus, Gürcistan, Rusya, Kosova, Fas, Arnavutluk, Azerbaycan, Suudi Arabistan ve KKTC’de Toplam 62 mağazası ile hizmet vermekte. Hizmet verdiği ülkelerdeki kültür ve yaşam tarzına özgü eşsiz koleksiyonlar hazırlayarak üyelerinin beğenisine sunuyor.

Defacto mağazaları dışında E-Ticaret aracılığı ile Dünya genelinde 100 Ülkeye hizmet vermekte. DeFacto Ürünleri ve koleksiyonları Dünya genelinde beğeni toplamaya ve talep almaya hızla devam ederken , Yeni yatırımları ile de başta Ülkemizde olmak üzere Yayımladığı iş ilanları ile hem istihdam sağlamaya hem de Müşterilerine kaliteli hizmet sunma maksadıyla yoluna sürdürmekte.

DeFacto’da Kariyer ve DeFacto İş İlanları

Yaklaşık 20 senedir kesintisiz ve kaliteli hizmet sunmaya , Ülkemizde on binlerce insana iş olanağı sağlayan DeFacto Personellerine verdiği değer ve sunduğu Kaliteli Çalışma şartları ile de ön planda gözüküyor.

DeFacto Bünyesinde görev alan Merkez Müdür ve Yönetici Pozisyonlarının Yarıdan fazlası  şirketin kendi kadrosunda bulunann kendini gösteren bireylerden atanmıştır.

DeFacto Merkez kadro ve Yönetici Kadroları  için işe alınan bireylerin  %32’si yeni mezun olanlardan seçilmiştir.

DeFacto 2016 senesinde aldığı “Great Place to Work”  yani “Çalışmak İçin Harika Bir Yer” ödülüyle Çalışanlarına verdiği Önemi ve değeri ispatlamış bir şirkettir. DeFacto çalışanlarına nasıl bir çalışma ortamı sunuyor ? ;

  • Çalışanlarının Mutluluğunu önemseyen DeFacto Bünyesinde yalnızca Personel mutluluğu için çalışan bir ekip var.
  • Ayrıca Şirket bünyesinde Spor eğitmeni, spor salonu ve kaliteli yaşam danışmanı olan DeFacto Personelleri için herşeyi düşünüyor.
  • Hobi alanları ve farklı sosyal temaları ile çalışanlarının sosyalleşmesi için birden çok imkan var .

DeFacto  Çalışma Şartları

DeFacto Çalışanlarına sunulan Çalışma şartlarına göz atacak olursal ;

Esnek Çalışma Saatleri:  Defacto Çalışma saatleri Sabah 07:00 ile 09:00 saatleri içinde giriş yapabilir ve  akşam 17:00 ile 19:00 saatleri içinde çıkış uygulayabilirsiniz . Sabah 07:00 de işe başlayan personeller akşam 17:00 de işten çıkarken , Sabah 09:00’da iş başı yapan Personeller ise akşam 19:00 da İşten ayrılır . Bu çalışma saatleri  ile tüm genel merkez çalışanları çalışma saatlerini kendisi belirleyebiliyor.

Servis İmkanı :DeFacto Çalışanları için İstanbul/Avrupa ve İstanbul/Asya bölgelerinde birden çok noktayı kapsayan Personel Servisi İmkanı sunuyor.

Mutlu Cuma: DeFacto Tüm genel müdürlük çalışanlarına Her Cuma sabahı açık büfe kahvaltı sunuyor. Hafta içi her sabah  ise  sandviç, poğaça ve açma gibi kahvaltılıklar ikram ediliyor. Tüm Bunların Yanısıra her gün saat 16:30’da tatlı ve meyve gibi ara öğün atıştırmalıkları ikram ediliyor.

Sosyal ve Kültürel Faaliyetler

DeFacto’nun Sunmuş Olduğu Sosyal ve Kültürel Faaliyetler ;

  • Haftanın Her günü DeFacto Personelleri için Müzik, Tiyatro, Dans, Sosyal Sorumluluk, Fotoğrafçılık, Gezi, Satranç Kulüpleri ve Tenis, Kürek, Futbol, Aikido, Yoga gibi spor aktiviteleri, DeFacto Bünyesinde bulunan profesyonel eğitmenler aracılığıyla  ücretsiz olarak verilir.
  • Çalışanların gelişimine katkı sağlamak maksadıyla bir çok eğitim, seminer ve konferans alanında uzman bireyler aracılığıyla ücretsiz olarak verilir.

Ayrıca Tüm bunlara ek olarak DeFacto  genel merkezde Yaza Herkese Merhabalar, Yılbaşı, Sevgililer Günü, 23 Nisan Çocuk Bayramı, Dünya Mutluluk Günü ve BBQ gibi özel konseptli bir çok keyifli parti düzenleniyor.

Bunlara Ek olarak DeFacto Genel Merkezi Bünyesinde çalışan personellerin ücretsiz olarak faydalanabildiği  ;

  • Açık hava mini golf sahası,
  • Langırt, Bilardo, Masa tenisi, Play Station oyun alanları,
  • Konforlu ve donanımlı spor salonumuzda kadrolu spor eğitmeni ile insana özel egzersiz programları
  • Masaj Salonları  ve Masaj hizmeti
  • Özel Akdeniz konsepti ile tasarlanan kış & yaz bahçelerimiz ve restoranımız ile öğle yemeği ve dinlenme aralarında keyifli vakit geçirilebiliyor.,

DeFacto bünyesinde Çalışmak ve Kariyerinizi Hazır giyim sektörünün devlerinden birinde inşaa etmek ve tüm bu bunun bunun yanındalıklara sahip  olmak için yapmanız gereken tek şey Defacto İş İlanları Sayfalarımızda bulunan DeFacto İş Başvurusu ve DeFacto İş İlanları sayfalarımızda Bulunan Güncel DefFacto İş İlanlarından size en uygun ilana başvurmanız.

Defacto is başvuru Formu

Defacto is başvurusu 2021
Defacto Is Başvuru Formu Doldur 2020
DeFacto is Başvurusu Part Time
LCW iş başvuru formu
Koton is Başvurusu
Gaziantep DeFacto iş başvurusu
Colin’s iş başvurusu

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu